Maláj Nagydíj: A dobogósok mondták

írta: M4Sport
2016. október 02. 11:10
FOTÓ: ©xpbimages.com

Többször lecsúszott már róla, Malajziában azonban megszerezte idei első győzelmét Daniel Ricciardo, miután az addig vezető Lewis Hamilton autója elfüstölt, a hajrában pedig maga mögött tudta tartani csapattársát, Max Verstappent. A harmadik Nico Rosberg lett, kinek a Sebastian Vettellel való ütközést követően a mezőny végéről kellett fölzárkóznia…

Daniel Ricciardo (Red Bull – 1. hely)

„Eléggé kimerültem… tudjátok, milyen forróság van itt Malajziában. Komoly kihívás volt ez a futam. Lewis vezetett, majd gondja támadt. Nem igazán hiszek az ilyen dolgokban, de Monacóban pont fordítva történt, szóval elfogadom ezt a mai sikert. Nagyon megindító ez a győzelem; legutóbb azt mondtam, hogy idén még nyerni fogunk, és tessék, sikerült. Köszönöm a Red Bullnak, és mindenkinek, aki támogatott ezen az úton.”

Max Verstappen (Red Bull – 2. hely)

„Most a pezsgőzés után már valamivel frissebb vagyok! Úgy érzem, felébredtem tőle. A futamon végig nagyon keményen hajtottam, akárcsak Daniel, és egymást is sokáig. Szóval, egy kicsit már lazulnunk kellett a leintés után.”

Nico Rosberg (Mercedes – 3. hely)

„Az első kanyarban azt hittem, hogy mindennek vége, szóval nagyon örülök, hogy sikerült visszajönnöm a dobogóra. Köszönöm mindenkinek, aki kijött a pályára, és szurkolt nekünk. Remek közönség voltatok! Ennél igazából jobb futamot kívánnék magamnak, de néha így alakulnak a dolgok. Egy kicsit fáradt vagyok most a verseny után, de várom a következő. Kemény lesz ez a küzdelem.”

Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary