Massa kritizált, Hamilton kinevette őt…

írta: M4Sport
2016. június 11. 08:35
FOTÓ: ©xpbimages.com

Felipe Massa kritizálta életstílusa miatt, ám Lewis Hamilton kinevette kollégáját – s még balesete kapcsán is kicsit kárörvendett…

Nyolc éve még a versenypályán vívtak kőkemény csatát egymással a bajnoki címért – mára jelentősen eltérő helyzetük miatt összecsapásuk a verbális hadszíntérre korlátozódik. Lewis Hamiltonra a Kanadai Nagydíj hétvégéje előtti héten annak kapcsán irányult a figyelem, hogy a brazil labdarúgóval, Neymarral, valamint az énekes Justin Bieberrel közösen látogattak el egy kosárlabdameccsre, majd számos képet közzétettek bulizásukról, vízisíelésükről.

Felipe Massát ennek kapcsán kérdezték a brit sajátos életstílusáról, és ő nem őszintén elmondta véleményét. Szerinte a címvédő vártnál gyengébb évkezdését is ez a fajta kettős élet eredményezte. „Lewis tavaly világbajnok lett, aztán csak bulizott, és talán kicsit kevésbé koncentrált a versenyzésre. Nico számára ez segítség volt, aki az élen kezdte a szezont” – nyilatkozta Massa a Press Associationnek.

Majd hozzátette, nem tudja elfogadni a brit azon kifogását, hogy egyszerűen csak balszerencsés volt. „Lewis gyakrabban volt peches, de más dolgok is történtek itt, például gyenge rajtok. Nicóhoz viszonyítva talán kevésbé intenzíven dolgozott az új rajtprocedúrán.”

A brazil szerint Hamiltonnak nagyobb figyelmet kellene fordítania a sportolói karrierjére, s kicsit kevesebbet mutatkozni az úgynevezett szupersztárok világában. „Már készül a második életére, a Forma–1 utánira, de ez gondot jelenthet számára a pályafutásában” – utalt arra, hogy riválisa tudatosan építgeti „márkanevét” a bulvármédia számára is vonzó világon keresztül. „Ilyenkor olykor kihagy a koncentráció, ami miatt pontokat veszíthet. El kéne gondolkodnia az életvitelén. Muszáj koncentrálnia, és az első helyre a fontos dolgokat kéne tennie.”

Amikor Hamiltont pénteken a második szabadedzés után a napról kérdezték, Massa kritikája is szóba került. A brit nemes egyszerűséggel kinevette a brazilt, s még első szabadedzésen történt balesetét is a képbe hozta. „Elég érdekes volt a mai nap, és láttam, volt Felipének pár érdekes kijelentése velem kapcsolatban, hogy a vezetésre kéne koncentrálnom. Aztán ő csúszott ki az első kanyarban…” – kárörvendett a brit, vélhetően mit sem tudva arról, hogy a Williamsnek DRS-hibája volt.

„Szerintem a mai nap megmutatta, hogy tökéletesen összeszedett vagyok, és így is fogom folytatni” – vonta le a tanulságot az életstílusával és versenyzői teljesítményével is elégedett háromszoros bajnok.

Oszd meg!

64 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

f1m12
#64 f1m12 2016. június 11. 22:38  
zuzmó:
Ti 40 hozzászóláson keresztül nyomtátok ezt a stílust majd én megkérdőjeleztem és elfogytál... Aztán azzal jöttél, hogy járatom le magam... :) Én sem mondtam semmi negatívat... Annyit megkérdőjeleztem, hogy miért is nem tudjátok a pilótát teljesítmény alapján ítélni és kész. Az a lényeg a mai F1-ben. Főleg akkor vicces ez mikor a fórum 80% néha amiatt sír, hogy nincsenek különböző stílusú/típusú emberek. Mondjuk Hamilton a legrosszabbat választotta. :DDDD De ettől megérdemli a sikereket nem lesz sportteljesítményben kevesebb. Értem tehát 2 vitád nem lehet már egy azon emberrel (Mivan?:DD)... További jó Blikk olvasást ;) Update: Leírtam lejebb: ,,Lehet, hogy te akkor írsz több kommentet ha ideges vagy, tudod én nem azért teszem azt :) Csak ha eszembe jut plusz információ ami másról szól akkor próbálom elérni, hogy arra is reagáljanak" Erre Te: ,,csak azt mutatja igazából, hogy ki van felháborodva és ki fröcsög. ja, és ki a szánalmas. "

betegségből kívánok neked annyit, m amennyit én a Blikket olvasok. és most megint kedves voltam
azért gondoltam, h inkább ideges vagy, mert a hsz-eidben egyre több durvaság fordult elő. tehát nem magamból indultam ki. ha engem olvasol, szinte sehol nem sértegetlek téged

ahogy Hamilton teljesítményét sem bíráltam. és hadd engedtessen már meg az egy fórumozónak, hogy egy közszereplőt kritizál, ha úgy tartja jónak. aki ebben a világban él az isteni dicsőítések mellett erre is számíthat
viszont azt nem értem, hogy ez miért kell h kiváltson emberekből rögtön személyeskedést????? hát neked én nem írtam semmit, mielőtt belém kötöttél volna. akkor miért??????????????????????????????????

Jadeite
#63 Jadeite 2016. június 11. 21:20  

Szerintem semmi durvát v bántót nem mondott róla Massa, erre a brazil kicsúszával kezd "poénkodni", amit technikai hiba okozott... oké, senki agyának nem tesz jót, ha a feje Bieber seggébe van dugva, de azért ez kicsit így is gáz.

albutr
#62 albutr 2016. június 11. 19:49  

azzal nincs gond hogy bulizik csak nem kéne Bieberrel haverkodni.

zuzmó
#61 zuzmó 2016. június 11. 18:48  
f1m12:
nem zavar. csak azt mutatja igazából, hogy ki van felháborodva és ki fröcsög. ja, és ki a szánalmas. elég kedves is vagyok hozzád pont normál stílusban. senkit nem gyűlölök. de miután nincsenek érveim, be is fejezem mára. veled már volt korábban is komoly vitám, akkor lerendeztük. nem is kell tovább ragozni.

Ti 40 hozzászóláson keresztül nyomtátok ezt a stílust majd én megkérdőjeleztem és elfogytál... Aztán azzal jöttél, hogy járatom le magam... :)

Én sem mondtam semmi negatívat... Annyit megkérdőjeleztem, hogy miért is nem tudjátok a pilótát teljesítmény alapján ítélni és kész. Az a lényeg a mai F1-ben. Főleg akkor vicces ez mikor a fórum 80% néha amiatt sír, hogy nincsenek különböző stílusú/típusú emberek. Mondjuk Hamilton a legrosszabbat választotta. :DDDD De ettől megérdemli a sikereket nem lesz sportteljesítményben kevesebb.

Értem tehát 2 vitád nem lehet már egy azon emberrel (Mivan?:DD)... További jó Blikk olvasást ;)

Update:
Leírtam lejebb:
,,Lehet, hogy te akkor írsz több kommentet ha ideges vagy, tudod én nem azért teszem azt :) Csak ha eszembe jut plusz információ ami másról szól akkor próbálom elérni, hogy arra is reagáljanak"
Erre Te:
,,csak azt mutatja igazából, hogy ki van felháborodva és ki fröcsög. ja, és ki a szánalmas. "

Utoljára módosítva: 2016. június 11. 18:53

f1m12
#60 f1m12 2016. június 11. 18:45  
zuzmó:
Annyira szánalmas vagy... :D Egybe szerkesszem, hogy ne zavarjon? :D Lehet, hogy te akkor írsz több kommentet ha ideges vagy, tudod én nem azért teszem azt :) Csak ha eszembe jut plusz információ ami másról szól akkor próbálom elérni, hogy arra is reagáljanak... Te minősíted le magad, hogy nem bírsz reagálni egyikre se normális stílusban. Elfogytak az érvek így csak annyit tudsz h egy 0 vagyok. Wow ;)

nem zavar. csak azt mutatja igazából, hogy ki van felháborodva és ki fröcsög. ja, és ki a szánalmas. elég kedves is vagyok hozzád pont normál stílusban. senkit nem gyűlölök.
de miután nincsenek érveim, be is fejezem mára. veled már volt korábban is komoly vitám, akkor lerendeztük. nem is kell tovább ragozni.

zuzmó
#59 zuzmó 2016. június 11. 18:39  
f1m12:
hű, 1 kommentre 3 válasz, és még én nyugodjak le ismételten csak azt tudom javasolni, h ne írj semmit, kérlek. magadat minősíted

Annyira szánalmas vagy... :D Egybe szerkesszem, hogy ne zavarjon? :D
Lehet, hogy te akkor írsz több kommentet ha ideges vagy, tudod én nem azért teszem azt :) Csak ha eszembe jut plusz információ ami másról szól akkor próbálom elérni, hogy arra is reagáljanak... Te minősíted le magad, hogy nem bírsz reagálni egyikre se normális stílusban. Elfogytak az érvek így csak annyit tudsz h egy 0 vagyok. Wow ;)

Utoljára módosítva: 2016. június 11. 18:41

f1m12
#58 f1m12 2016. június 11. 18:37  

hű, 1 kommentre 3 válasz, és még én nyugodjak le
ismételten csak azt tudom javasolni, h ne írj semmit, kérlek. magadat minősíted

zuzmó
#57 zuzmó 2016. június 11. 18:34  
f1m12:
ember, te olvasod magad? a stílusod a legalja másra inkább ne mondj semmit, kérlek hadd ne írjam le, h a te kommentjeid 100 %a miről szól


Ti vagytok azok akik nem tudjátok a versenyzést különválasztani attól, hogy mit csinál egy pilóta máskor. Biztos vásároltok Blikket meg minden szennyet ha ennyire képben vagytok. Én megnézem a futamot és ott látom, hogy kik azok akik teljesítményben a toppon vannak szinte mindig és számomra pozitív a versenyzésük. Ilyen Hamilton és Vettel is.
Míg te gyűlölsz egy embert és sajnálod tőle a sikereket amiatt mert egy brandet épít és gáz tini arcokkal mutatkozik. :) Én vagyok a legalja tudom :)

Utoljára módosítva: 2016. június 11. 18:34

zuzmó
#56 zuzmó 2016. június 11. 18:26  
f1m12:
ember, te olvasod magad? a stílusod a legalja másra inkább ne mondj semmit, kérlek hadd ne írjam le, h a te kommentjeid 100 %a miről szól

- mégsem egy piperkőc "likevadász" buzigyerek
- nem egy celeb halt már meg 40-50 évesen.
- ciki még ránézni is, amikor a seggét nyalja a tinisztároknak
Értem, hogy nektek lehet, de ha én a fasz szót használom legalja vagyok... :) Jelents légyszíves :D
Ne érvelj szerintem se :)

Utoljára módosítva: 2016. június 11. 18:34

zuzmó
#55 zuzmó 2016. június 11. 18:22  
f1m12:
ember, te olvasod magad? a stílusod a legalja másra inkább ne mondj semmit, kérlek hadd ne írjam le, h a te kommentjeid 100 %a miről szól

Jólvan akkor barátom. Jön a 4. vb cím is nyugi ;)

f1m12
#54 f1m12 2016. június 11. 18:19  
zuzmó:
És akkor mi a fasz van?:D Neked ennyire fáj? Rá vagy erőltetve, hogy nézd vagy mi? Én sehol se látom képzeld mert nem keresek rá így nem habzik a szám... :D Nem... Az ciki, hogy azt mondod, hogy az autó miatt nyer Hamilton, míg Vettel is ugyanúgy a legjobb autóban ült mindegyik vb címekor. Gondolom akkor nem fröcsögtél gyűlölködve. :O De forgasd ki kérlek :D Amúgy a jelenlegi mezőny top3 pilótája között van mindkettő... :D

ember, te olvasod magad?
a stílusod a legalja
másra inkább ne mondj semmit, kérlek
hadd ne írjam le, h a te kommentjeid 100 %a miről szól

zuzmó
#53 zuzmó 2016. június 11. 17:38  
f1m12:
:DDDD mi nem igaz, amit itt írtak? ez a grabowsky srác nem tom kinek szurkol, de nem hater, hanem az egyik legnormálisabb fórumozó

Ez a kérdés már értelmetlen a kommentemet tekintve. :D
Áhh biztos nincs semmi hate egy olyan személyben akinek a 3/4 kommentje arról szól érveléskor, hogy Hamilton a buzi Bieberrel mutatkozik meg egy legalja sztár stb... :D Tökre a teljesítményéről beszélt igen :D

+ én nem a teljes fórumon betöltött szerepét kérdőjeleztem meg vagy épp nem tartottam őt normálisnak. Szimplán a témával kapcsolatos véleményére válaszoltam ami szerintem eléggé olyan stílusúra sikeredett mintha hater lenne. :)

Utoljára módosítva: 2016. június 11. 17:41

zuzmó
#52 zuzmó 2016. június 11. 17:36  
f1m12:
tehetséges. mégis kényszert érez arra, hogy erőltetett módon rányomja magát 1-2 tinisztár celebre igen, Vettel azért nyert, mert az autója lehetővé tette. de Hamilton, m ahogy itt előttem valaki már leírta, szarrá veri a mezőnyt,. ami a többieknek ciki......aha

És akkor mi a fasz van?:D Neked ennyire fáj? Rá vagy erőltetve, hogy nézd vagy mi? Én sehol se látom képzeld mert nem keresek rá így nem habzik a szám... :D

Nem... Az ciki, hogy azt mondod, hogy az autó miatt nyer Hamilton, míg Vettel is ugyanúgy a legjobb autóban ült mindegyik vb címekor. Gondolom akkor nem fröcsögtél gyűlölködve. :O
De forgasd ki kérlek :D
Amúgy a jelenlegi mezőny top3 pilótája között van mindkettő... :D

Utoljára módosítva: 2016. június 11. 17:51

f1m12
#51 f1m12 2016. június 11. 17:35  
zuzmó:
Ha nem lennél egy elvakult hater tudhatnád, hogy lenyilatkozták, hogy ugyanez a gond mindkét autót érintette ;) Amúgy pedig Kimi drukker vagyok tehát nehezen lehet a fejem Hamilton seggébe :D De ahogy fröcsögtök itt egyre jobban szurkolok neki :D UI: Vagy úgy gondolod csak Rosberg-nél játszanak a trükkös gumikezeléssel (tehát őt tolják mint egyes)?:D

:DDDD
mi nem igaz, amit itt írtak?
ez a grabowsky srác nem tom kinek szurkol, de nem hater, hanem az egyik legnormálisabb fórumozó

f1m12
#50 f1m12 2016. június 11. 17:33  
zuzmó:
Ja mert Hamilton tehetségtelen... Mondja ezt egy Vettel fan... Uramatyám :D

tehetséges. mégis kényszert érez arra, hogy erőltetett módon rányomja magát 1-2 tinisztár celebre
igen, Vettel azért nyert, mert az autója lehetővé tette. de Hamilton, m ahogy itt előttem valaki már leírta, szarrá veri a mezőnyt,. ami a többieknek ciki......aha

zuzmó
#49 zuzmó 2016. június 11. 17:05  
grabowsky78:
Ha néha kihúzod a fejedet Hamilton seggéből akkor lehet látnál távolabbra is! Voltak ilyen cikkek, hogy Rosberg a trükkös gumikezeléssel szívott valószínű a vártnál alacsonyabb hőmérséklettel voltak problémái és nem véletlenül nem mondták meg a Mercinél, hogy mi is volt a probléma! Hamilton egy kiváló pilóta és egy legalja celeb egy személyben!

Ha nem lennél egy elvakult hater tudhatnád, hogy lenyilatkozták, hogy ugyanez a gond mindkét autót érintette ;)
Amúgy pedig Kimi drukker vagyok tehát nehezen lehet a fejem Hamilton seggébe :D De ahogy fröcsögtök itt egyre jobban szurkolok neki :D

UI: Vagy úgy gondolod csak Rosberg-nél játszanak a trükkös gumikezeléssel (tehát őt tolják mint egyes)?:D

Utoljára módosítva: 2016. június 11. 17:17

grabowsky78
#48 grabowsky78 2016. június 11. 17:02  
zuzmó:
:’D Mondta azt a Mercedes , hogy Monacoban nem működött Rosberg autója? NEM!!! Hamilton ki se tudott gurulni... Jó hater vagy az a lényeg... :D Húzza csak be a 4.-t is aztán forrjon az agyvizetek... Buzizz meg likevadász-ozz tovább ;)

Ha néha kihúzod a fejedet Hamilton seggéből akkor lehet látnál távolabbra is! Voltak ilyen cikkek, hogy Rosberg a trükkös gumikezeléssel szívott valószínű a vártnál alacsonyabb hőmérséklettel voltak problémái és nem véletlenül nem mondták meg a Mercinél, hogy mi is volt a probléma! Hamilton egy kiváló pilóta és egy legalja celeb egy személyben!

027
#47 027 2016. június 11. 16:39  
csaby_massa:
tipikus. szegény fiuból gazdag csávó lett, azt hiszi övé a világ, csak az a kérdés a teste meddig fogja ezt bírni. nem egy celeb halt már meg 40-50 évesen.

És? Megküzdött érte:D Ő így él , az ő dolga..

zuzmó
#46 zuzmó 2016. június 11. 16:37  
grabowsky78:
Nem az időmérőn osztják a pontokat! A második mondatod arról szól hogy Hamilton milyen jó ha működik az autója, de ha Rosbergnek nem működik az autója akkor a pilóta a béna, ez hogy van??? Vettel úgy jön ide, hogy ő is egy élpilóta ő is egy nagy név a f1-ben ő is fiatal, elég népszerű is mégsem egy piperkőc "likevadász" buzigyerek, mint Hamilton! Akinek a kirakatban kell élnie, hogy az egóját tudja simogattatni folyamatosan!

:’D Mondta azt a Mercedes , hogy Monacoban nem működött Rosberg autója? NEM!!!
Hamilton ki se tudott gurulni... Jó hater vagy az a lényeg... :D
Húzza csak be a 4.-t is aztán forrjon az agyvizetek... Buzizz meg likevadász-ozz tovább ;)

zuzmó
#45 zuzmó 2016. június 11. 16:35  
f1m12:
Hamiltonnak is csak az autó miatt van köze a vb-hez de segítek: sokaknak elég ciki még ránézni is, amikor a seggét nyalja a tinisztároknak, csakhogy többen szeressék.....tehát nem gond, ha rosszul rajtol v hasonló, ha valaki utálja Hamiltont, nem emiatt van

Ja mert Hamilton tehetségtelen...
Mondja ezt egy Vettel fan... Uramatyám :D

Utoljára módosítva: 2016. június 11. 17:01

csaby_massa
#44 csaby_massa 2016. június 11. 16:26  
sába:
Biztos vannak tinik, akiknek ez az életmód bejön. Komoly felnőtt embernek nem hiszem. Látva bibermániát még inkább tartom, hogy az f1 után olyan kábszeres celeb lesz,hogy "öröm" lesz nézni. Sokan jönnek, hogy hát persze így is jól teljesít. Ez igaz, de ez egyedül Rosbergre nézve szégyen és csak és kizárólag a mercedes hatalmas dominanciája teszi lehetővé.

tipikus. szegény fiuból gazdag csávó lett, azt hiszi övé a világ, csak az a kérdés a teste meddig fogja ezt bírni. nem egy celeb halt már meg 40-50 évesen.

csaby_massa
#43 csaby_massa 2016. június 11. 16:22  
Zasalamel:
Érdekes más pilótáktól nem hallani ennyi kritikát mint Massától, lassan átmegy villeneuve-be.

szerintem nem olyan dúrva ez, mint ahogy a cikk címéből következtetni lehet.

KLajosR
#42 KLajosR 2016. június 11. 16:15  
027:
Helyesbítek: az emberek 80-90%-nak már van facebookja,instagramja,twittere hogy megossza mi történik vele, elsősorban ismerőseinek. Az meg már közösségi média aki lelopkodja a képeit mindenhonnan és telerakja bulvárújságokban.(Egy dolog hogy élvezi,de attól még nem ő rakja tele) 1 Vettelel pedig azért nem fogalkoznak annyit mert ő nem annyira népszerű mint Hamilton 2 Vettel nem bulizós típus annyira mint hamilton3Vettel nem is szereti annyira ezeket modern felületeket

Nem a közösségi portálok használata miatt visszatetsző Hamilton, hanem a nyakba akasztott gusztustalanság, a fülbevaló, a "hey dude" szövegek, és az arcoskodás miatt. Ha ezek nem lennének, nagyon tisztelném a sportteljesítménye miatt, de sajnos vannak. Nem jó példa a mai fiataloknak. De ez csak az én véleményem.

Utoljára módosítva: 2016. június 11. 16:16

grabowsky78
#41 grabowsky78 2016. június 11. 15:27  
zuzmó:
Az érdekes ha nem látod. Tudod ha működött az autó megfelelően akkor mindig 1. volt időmérőn... Monacoban se láttál semmit se a két pilóta között :) A rajtnál pedig kb 2-szer hibázott... Csapattársa ugyanúgy szarul rajtolt csak annál jobban mint Lewis... Hogy jön ide Vettel? 3 éve nincs közbe a vb-hez... Tehát most mindenki szereti és imádja... :D

Nem az időmérőn osztják a pontokat! A második mondatod arról szól hogy Hamilton milyen jó ha működik az autója, de ha Rosbergnek nem működik az autója akkor a pilóta a béna, ez hogy van??? Vettel úgy jön ide, hogy ő is egy élpilóta ő is egy nagy név a f1-ben ő is fiatal, elég népszerű is mégsem egy piperkőc "likevadász" buzigyerek, mint Hamilton! Akinek a kirakatban kell élnie, hogy az egóját tudja simogattatni folyamatosan!

sába
#40 sába 2016. június 11. 14:47  

Biztos vannak tinik, akiknek ez az életmód bejön. Komoly felnőtt embernek nem hiszem. Látva bibermániát még inkább tartom, hogy az f1 után olyan kábszeres celeb lesz,hogy "öröm" lesz nézni.
Sokan jönnek, hogy hát persze így is jól teljesít. Ez igaz, de ez egyedül Rosbergre nézve szégyen és csak és kizárólag a mercedes hatalmas dominanciája teszi lehetővé.

Zasalamel
#39 Zasalamel 2016. június 11. 14:29  
csaby_massa:
ja, most olvasom, hogy megint tele vagyunk kreténekkel akik nem tudják felfogni parányi agyukkal, hogy Massa csak egy újságírói kérdésre válaszolt.

Érdekes más pilótáktól nem hallani ennyi kritikát mint Massától, lassan átmegy villeneuve-be.

Utoljára módosítva: 2016. június 11. 14:35

f1m12
#38 f1m12 2016. június 11. 14:03  
027:
Helyesbítek: az emberek 80-90%-nak már van facebookja,instagramja,twittere hogy megossza mi történik vele, elsősorban ismerőseinek. Az meg már közösségi média aki lelopkodja a képeit mindenhonnan és telerakja bulvárújságokban.(Egy dolog hogy élvezi,de attól még nem ő rakja tele) 1 Vettelel pedig azért nem fogalkoznak annyit mert ő nem annyira népszerű mint Hamilton 2 Vettel nem bulizós típus annyira mint hamilton3Vettel nem is szereti annyira ezeket modern felületeket

szerintem Kimi népszerűbb, m Hamilton, mi lenne, ha tenne is érte valamit!!!! mégse torzítja el a személyiségét.
amúgy, ha leszámítjuk a ciki és ostoba dolgokat, tehát verseny, reklám, F1 hétvégékkel kapcsolatos dolgok, állítom, h Vettelről is van annyi hír, jelenik meg annyi cikk, m Hamiltonról

csaby_massa
#37 csaby_massa 2016. június 11. 14:03  

ja, most olvasom, hogy megint tele vagyunk kreténekkel akik nem tudják felfogni parányi agyukkal, hogy Massa csak egy újságírói kérdésre válaszolt.

f1m12
#36 f1m12 2016. június 11. 14:00  
zuzmó:
Az érdekes ha nem látod. Tudod ha működött az autó megfelelően akkor mindig 1. volt időmérőn... Monacoban se láttál semmit se a két pilóta között :) A rajtnál pedig kb 2-szer hibázott... Csapattársa ugyanúgy szarul rajtolt csak annál jobban mint Lewis... Hogy jön ide Vettel? 3 éve nincs közbe a vb-hez... Tehát most mindenki szereti és imádja... :D

Hamiltonnak is csak az autó miatt van köze a vb-hez
de segítek: sokaknak elég ciki még ránézni is, amikor a seggét nyalja a tinisztároknak, csakhogy többen szeressék.....tehát nem gond, ha rosszul rajtol v hasonló, ha valaki utálja Hamiltont, nem emiatt van

csaby_massa
#35 csaby_massa 2016. június 11. 14:00  

:))) piszkálják csak egymást, nem baj az.

F1890
#34 F1890 2016. június 11. 13:05  
027:
Helyesbítek: az emberek 80-90%-nak már van facebookja,instagramja,twittere hogy megossza mi történik vele, elsősorban ismerőseinek. Az meg már közösségi média aki lelopkodja a képeit mindenhonnan és telerakja bulvárújságokban.(Egy dolog hogy élvezi,de attól még nem ő rakja tele) 1 Vettelel pedig azért nem fogalkoznak annyit mert ő nem annyira népszerű mint Hamilton 2 Vettel nem bulizós típus annyira mint hamilton3Vettel nem is szereti annyira ezeket modern felületeket

vettel népszerűbb volt addig ameddig hamilton 14-ben nem lett bajnok. most is valszeg népszerűbb vagy közel olyan népszerű. hamiton ismertebb, az más h vki ismertebb mint népszerűbb.

Zasalamel
#33 Zasalamel 2016. június 11. 12:52  
Luxor:
Massa irigységből beszél, neki nem lehet bulizni, az asszony nem engedi! :)

Én nem panaszkodnék a helyében, gyönyörű felesége van.

027
#32 027 2016. június 11. 12:44  
grabowsky78:
Ebben igazad is lenne, csak hogy ő rakja tele a közösségi médiát az életével, valószínű azért, hogy foglalkozzanak vele! Akkor meg miért is baj ha foglalkoznak vele? Én idén nem látom ezt az agyba-főbe verést! Vettellel miért nem foglalkoznak annyit, biztos ő is csinál ilyen-olyan szabadidős programokat, csak ő mondjuk nem kürtöli világgá!

Nézd vissza Monacot akkor 3-4 másodperccel gyorsabb volt körönként mint a csapattárs!Rosberg csakis technikának köszönheti hogy az élen van (Még)

027
#31 027 2016. június 11. 12:38  
grabowsky78:
Ebben igazad is lenne, csak hogy ő rakja tele a közösségi médiát az életével, valószínű azért, hogy foglalkozzanak vele! Akkor meg miért is baj ha foglalkoznak vele? Én idén nem látom ezt az agyba-főbe verést! Vettellel miért nem foglalkoznak annyit, biztos ő is csinál ilyen-olyan szabadidős programokat, csak ő mondjuk nem kürtöli világgá!

Helyesbítek: az emberek 80-90%-nak már van facebookja,instagramja,twittere hogy megossza mi történik vele, elsősorban ismerőseinek. Az meg már közösségi média aki lelopkodja a képeit mindenhonnan és telerakja bulvárújságokban.(Egy dolog hogy élvezi,de attól még nem ő rakja tele) 1 Vettelel pedig azért nem fogalkoznak annyit mert ő nem annyira népszerű mint Hamilton 2 Vettel nem bulizós típus annyira mint hamilton3Vettel nem is szereti annyira ezeket modern felületeket

zuzmó
#30 zuzmó 2016. június 11. 12:28  
grabowsky78:
Ebben igazad is lenne, csak hogy ő rakja tele a közösségi médiát az életével, valószínű azért, hogy foglalkozzanak vele! Akkor meg miért is baj ha foglalkoznak vele? Én idén nem látom ezt az agyba-főbe verést! Vettellel miért nem foglalkoznak annyit, biztos ő is csinál ilyen-olyan szabadidős programokat, csak ő mondjuk nem kürtöli világgá!

Az érdekes ha nem látod. Tudod ha működött az autó megfelelően akkor mindig 1. volt időmérőn...
Monacoban se láttál semmit se a két pilóta között :)
A rajtnál pedig kb 2-szer hibázott... Csapattársa ugyanúgy szarul rajtolt csak annál jobban mint Lewis...

Hogy jön ide Vettel? 3 éve nincs közbe a vb-hez... Tehát most mindenki szereti és imádja... :D

Utoljára módosítva: 2016. június 11. 12:37

trialboj
#29 trialboj 2016. június 11. 12:26  
grabowsky78:
Ebben igazad is lenne, csak hogy ő rakja tele a közösségi médiát az életével, valószínű azért, hogy foglalkozzanak vele! Akkor meg miért is baj ha foglalkoznak vele? Én idén nem látom ezt az agyba-főbe verést! Vettellel miért nem foglalkoznak annyit, biztos ő is csinál ilyen-olyan szabadidős programokat, csak ő mondjuk nem kürtöli világgá!

Tisztelem is érte, hogy fogalmam sincs hogy néznek ki a szülei a felesége vagy a gyerekei. Engem nem érdekel, és nem is kapom róluk az infót ha szeretném ha nem. Csak az érdekel hogy az F1es közegben miket csinál, esetleg ha megjelenik valamilyen eseményen de már ez is ritka.

grabowsky78
#28 grabowsky78 2016. június 11. 12:00  
027:
Hát Hamiltonnak igaza, az csak rá tartozik hogy mit kezd az életével,egyedül ő dönti el,nemtom miért kell másoknak beleugatni életébe. Az meg csak a többiekre nézve degradáló,hogy még emelett is agyba főbe veri a mezőnyt,(pontosítva csak csapattársát)

Ebben igazad is lenne, csak hogy ő rakja tele a közösségi médiát az életével, valószínű azért, hogy foglalkozzanak vele! Akkor meg miért is baj ha foglalkoznak vele? Én idén nem látom ezt az agyba-főbe verést! Vettellel miért nem foglalkoznak annyit, biztos ő is csinál ilyen-olyan szabadidős programokat, csak ő mondjuk nem kürtöli világgá!

027
#27 027 2016. június 11. 11:45  

Hát Hamiltonnak igaza, az csak rá tartozik hogy mit kezd az életével,egyedül ő dönti el,nemtom miért kell másoknak beleugatni életébe.
Az meg csak a többiekre nézve degradáló,hogy még emelett is agyba főbe veri a mezőnyt,(pontosítva csak csapattársát)

Luxor
#26 Luxor 2016. június 11. 11:20  

Massa irigységből beszél, neki nem lehet bulizni, az asszony nem engedi! :)

hammertime
#25 hammertime 2016. június 11. 11:07  

Amúgy Hamiltonnak inkább azt kellett volna elsütnie amit múltkor Alo Herbertnek, az szinte mindenkinek tetszett, nyilván akkor akik azt helyeselték, most is ugyanúgy tennének.;)

baki24
#24 baki24 2016. június 11. 10:53  

Lewis....Anno még 2006-ban amikor a gp2-ben versenyzett nagyon vártam hogy a forma1-be érkezzen ami ugye hamar be is következett , örültem hogy lesz Schumi után valaki a F1-ben akinek őszintén drukkolhatok ... és eltelt 10 év ... most már inkább azt várom hogy elkezd a F1 utáni "nagybetűs ZENEI-CELEB karriered" én meg inkább szurkolok Massa-nak , már csak azért is !!!!

McLarenHonda
#23 McLarenHonda 2016. június 11. 10:50  

Én masszívan röhögök azon, hogy miközben mindenki a sport közösségi médiában való hiányát, vagy épp Hamilton életvitelét veszi zokon, még mindig ő az, aki a legtöbb vitát és kommentet kelti a különböző fórumokon. Mellesleg a srác valamit nagyon jól csinál, ha csak a bőrszínébe, vagy a celebeskedésébe tudnak csak belekötni:)

Janisf
#22 Janisf 2016. június 11. 10:45  
SANI{Ó:
jaja...a sok buli meg "miegymás" okozta azt hogy gyakorlatilag eddig 1 olyan hétvégéje nem volt, ahol a technika ne hibásodott volna meg alatta.... többet kellene olvasni szépirodalmat, meg szerzetesi életet élni és láss csodát a technika azonnal meg fog javulni....

Itt inkább a rajtokról volt szó, és abban Massanak igaza van 4-ből 3x kikapott!

Janisf
#21 Janisf 2016. június 11. 10:44  
andrea1:
Hah főleg ennek tudatában. Az 1-es kanyar féktávján DRS-ének felső lapja a csapat beszámolója szerint nem zárt vissza teljesen. A hirtelen tapadásvesztés következtében Felipe Massa ellenkormányzásra kényszerült, majd a fűre csúszva elveszítette uralmát autója fölött.

Elcelebesedett Hamilton, mondjuk ez már a mclarennél is jellemző volt rá Whitmarsh keze alatt.

MS_argo001
#20 MS_argo001 2016. június 11. 10:42  

Massának igaza van. Rendben van, hogy Hamilton pokoli jó autóversenyző, viszont egy ripacs. Nekem személy szerint felfordul a gyomrom a személyiségétől.

F1890
#19 F1890 2016. június 11. 10:41  

massa ad életviteli családokat hogyan kéne a győztes utat megtalálni. van ebben is báj rendesen :D

MaLiCa
#18 MaLiCa 2016. június 11. 10:22  

Végül is Massa már csak tudja hogyan kell sikeresnek lenni hiszen olyasmit ért el ami Hailtonnak soha nem sikerült... Ja ,nem, fordítva.

successboy
#17 successboy 2016. június 11. 10:19  

Mekkora cink már hogy Hamilton azért nyalja Bieber és a többi celeb seggét, hogy ismertebbé váljon ,ergo még több pénze legyen mondjuk reklámokból.Rosszabb mint egy prostituált..Komoly üzletbe nem tud belefogni, ahhoz sajnos nincs agya.
Ettől függetlenül ő a fő esélyese a kanadai nagydíjnak, hajrá Hami! xD

Konszpiresiszeoriz
#16 Konszpiresiszeoriz 2016. június 11. 10:13  

Massa semmi rosszat nem írt.
Normálisan nyilatkozott, nem szidott vagy kritizált senkit.
Teljesen igaza volt!

Utoljára módosítva: 2016. június 11. 10:13

hammertime
#15 hammertime 2016. június 11. 10:12  
f1m12:
azt ne mond, h te azonosulni tudsz kedvenced viselkedésével, v legalábbis tetszik valamennyire.....meglepődnék. értelmes ember elsiklik fölötte, meg se nyitom, ha látom, h a cím egy újabb celebképet takar. a F1 férfias sport, de jelenleg úgy látom, h Carmen Jordában is több a férfiasság, m Hamiltonban :DDDDD mindenesetre Vettel hasonló helyzetben, amikor a pasi edzőjével lógott már rég buzi volt az ellentábor szerint ja, és hát Massa. amúgy neki nem mindegy? meg ha kérdezik is, nem tudná azt mondani, h nem foglalkozom más életstílusával? mert jó, h mi itt kritizálunk, egymásnak, de amit ő mond, az rögtön nyílvános lesz. hiányzik az neki????

Tőlem mindenki úgy él ahogy akar/tud, amíg másnak nem árt vele. Nem az én világom ez az extrovertált stílus, közösségi oldalakon sem vagyok fent, de ha valakinek ez tetszik, tőlem csinálhatja.