Megtiltották, de Hamilton azért is folytatja

írta: M4Sport
2016. április 07. 16:10
FOTÓ: ©xpbimages.com

Hiába tiltották meg neki, Lewis Hamilton nehezen fogadja el, hogy nem oszthat meg a boxutcában készült videókat rajongóival. Bahreinben szabályt is szegett – emellett pedig lázadása hátteréről is részletesebben beszélt.

Lewis Hamilton már Melbourne-ben elárulta, hogy a kereskedelmi jogok birtokosai megtiltották neki, hogy videókat készítsen a paddockban. A FOM levélben figyelmeztette az istállókat arra, hogy valamennyi,a futamhétvége során a pályán készült felvételről ők rendelkeznek, s csak azok filmezhetnek, akiknek erre külön engedélyt adtak – azaz a tévétársaságok.

„Először Oroszországban csináltam felvételeket, és máris panaszkodtak. Fotókat lehet készíteni, mozgóképet nem. Nem igazán tudom, mi a különbség, de rendben van” – nyilatkozta Lewis Hamilton Ausztráliában. Ehhez képest Bahreinben már csütörtökön videókat tett közzé a Snapchaten, majd pénteken megérkezéséről és a Mercedes garázsából ismét felvételeket készített rajongói számára… „A szurkolóknak tudniuk kell, mi történik az életemben. Legszívesebben mindent filmre vennék a telefonommal” – nyilatkozta a hétvége során. „Az emberek még mindig nem tudják, mit csinálunk. Fogalmuk sincs például arról, hogy csütörtökönként összeülünk az újságírókkal.”

Hamilton az Auto Motor und Sportnak adott interjújában megerősítette, az F1 vezetői valóban kérték, hogy ne készítsen hasonló felvételeket. Egyúttal azonban jelezte azt is, hogy hibásnak tartja ezt a gondolkodásmódot. „Ez így volt. Értesítették a csapatot, amely aztán továbbította nekem az utasítást. Őrület! A tévékamerák csak kívül foroghatnak, nem láthatnak mindent. A szurkolók viszont szívesen látnák, mi zajlik a garázsokban. Szívesen mutatnék belőle többet nekik, mint amit a tévékamerák mutathatnak. És ez senkinek sem árt, épp ellenkezőleg: csak jót tesz a sportágnak. Persze tudom, hogy léteznek kereskedelmi jogok, és hogy a tévés jogok is komoly pénzekbe kerülnek.”

„Én szívesen kommunikálok a szurkolóimmal, de nem mindenki használja a közösségi médiát a versenyzők közül. Sebastian (Vettel) például valamilyen okból még mindig nem teszi. Ez az ő döntése. Én viszont nem hiszem, hogy bármi rossz is lenne abban a sport szempontjából, hogy készítek egy videót az autómból. Egyszerűen egy új szempontot mutat be. Szívesen megmutatnám az embereknek a kormányomat, hogy mi mindent állítgatok rajta.”

Hamilton hangsúlyozta, ha csak a Mercedesen múlna, biztosan nem létezne efféle tilalom. Még akkor sem, ha bizonyos bejegyzéseivel – mint történt az az Ausztrál Nagydíj előtt a motorozás közben készített videójával – igencsak megosztja a közvéleményt. Elmondása szerint azonban az efféle esetek ellenére sem fordult meg a fejében, hogy visszafogja magát. „Nem érdekel, mit mondanak rólam az emberek. Természetesen nem akarok tiszteletlennek tűnni, mindenkinek meglehet a maga véleménye. És szívesen is olvasgatok hozzászólásokat” – magyarázta.

„Nem igazán változtat az életemen, mit mondanak mások. Volt például, hogy Torontóban egy moziban jártam, és mielőtt elkezdtem volna nézni a filmet, posztoltam, hogy merre vagyok éppen. Kifelé jövet aztán negyven-ötven szurkoló várt rám. El sem tudtam hinni. Ott álltak teljes csapatfelszerelésben – még azt sem tudtam, hogy Kanadában egyáltalán árulnak ilyesmiket. Szerintem ez klassz, és sok pozitív energiát nyerek ebből.”

Bár közösségi médiában mutatott egyre nagyobb aktivitása ennek ellenkezőjét sugallja, Hamilton kiemelte, nem igazán foglalkozik saját imázsával. „Nem gondolkodom ilyesmin. Hogy élvezem-e az életemet? Nagyon! Nevezhetik ezt, ahogy csak akarják. Minden ember más, és az a jó, ha valaki egyéniség. Még mindig túl sok ember gondolja úgy, hogy alkalmazkodnia kell ahhoz, hogy elfogadják. Minél többen kitörnek ebből a burokból, hogy megtalálják saját magukat, annál jobb.”

Lewis Hamilton

Egy tetoválással kezdődött

Hamilton többször is beszélt már arról, hogy ez a fajta „önmegtalálása” még a McLarennél vette kezdetét, ahol a mostaninál jóval szigorúbb szabályok között kellett működnie – s ennélfogva kevésbé is érezte magát otthonosan. „Ez egy hosszabb folyamat volt. Az apámmal mint menedzseremmel történt szakítás letépte rólam a láncot. A mclarenes időszakomban csináltattam az első tetoválásomat a karomra. Azt csináltam, amit akartam. Ez volt a kezdet. A Mercedeshez szerződés pedig az utolsó lépést jelentette” – magyarázta, hozzátéve, hogy volt főnöke, Ron Dennis cseppet sem nézte jó szemmel mindezt.

„Nem, de emlékszem 2006-ra, amikor valamivel hosszabb hajjal jelentem meg. Ron odajött hozzám Monacóban a rajtrácson, és folyton azt hajtogatta, hogy le kéne vágatnom. Akkor még elég bátortalan voltam, ezért inkább csak elvicceltem a dolgot. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy semmi oka nem volt rá, hogy uralkodjon rajtam. Egyszerűen csak hagynia kellett volna, hogy olyan legyek, amilyen vagyok. Akkoriban ez így ment. Nekem fontos, hogy senki ne írja elő, hogy nézzek ki. Mindenki azt vesz föl, amiben jól érzi magát. Én így is öltözködöm.”

„Toto Wolff sosem írna elő nekem ilyesmit. Ennél a csapatnál nagyszerű emberek vannak. Én sem mondom meg Totónak, hogy húzza ki az ingjét a nadrágjából. Niki (Lauda) is klassz tagja a csapatunknak, aki hagy élni. Ő úgy van vele, hogy a versenyző akkor hozza a legjobb formáját, ha önmaga lehet. Toto, Niki és Dr. Zetsche mind ugyanígy látják ezt” – állította ellentétbe korábbi és jelenlegi csapata vezetőit.

Oszd meg!

28 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

bandita
#28 bandita 2016. április 10. 12:38  

Irgalmatlan nehéz lehet pénzel teli takony kölyköket kordában tartani.

f1m12
#27 f1m12 2016. április 09. 21:24  
cybergyerek:
hiszen pont te vagy az, aki nem képes félrerakni hogy ki mondja a véleményt. szerintem teljesen irreleváns hogy melyikük hogy viselkedik, mennyire celebkedik, stb.

nem érted, amit mondani akarok, innentől kezdve befejeztem.

cybergyerek
#26 cybergyerek 2016. április 09. 20:35  
f1m12:
miről beszélsz, ember????? miféle kettős mérce??? éveken át követem nyomon őket, amióta csak a sportban vannak, s noha nem ismerem személyesen a pilótákat, de csak kaptam egy képet róluk, mint mindenki, nem?? vagy te nem látod, mit művel az egyik, mit a másik? ha Hamiltont komolyan lehetne venni, megtenném. sehol nem írtam le, hogy Vettel feddhetetlen lenne. nem is utaltam rá. ha idióta, én azt is leírom. ha pedig a számomra nem kedvelt pilóta a pont nem idióta, akkor neki adok igazat. sarkítasz, és nem akarod észrevenni, h hamilton majd meghal, h celebkedhessen. inkább elferdíted azzal, hogy más pilótákon gúnyolódsz, h erkölcsösek. na persze. senki nem az. mindnek van furcsasága. de nem mindenki érthetetlen és viszi túlzásba

hiszen pont te vagy az, aki nem képes félrerakni hogy ki mondja a véleményt. szerintem teljesen irreleváns hogy melyikük hogy viselkedik, mennyire celebkedik, stb.

f1m12
#25 f1m12 2016. április 09. 19:44  
albutr:
egyszer leírta hogy Vettelben ezt a túl zárkozott életvitelét nem kedveli.

köszönöm. valaki még emlékszik is erre. nem azt mondom, h mindenki legyen egyforma, és naponta 1 kép, egy videó :DDDD vannak árnyalatok a bujdosás meg a magamutogatás között. sok árnyalat
mellesleg Berni bácsi is egy szélsőség. túl koros már ide

albutr
#24 albutr 2016. április 09. 19:09  
cybergyerek:
LOL szóval ha grosjean vagy bárki mondja akkor igaza van, ha hamilton akkor nem. ez ám a kettős mérce. :D de egyébként is tisztában vagyok vele, hogy csak vettel az igazán erkölcsös, tisztalelkű, feddhetetlen személyiség, sajnos a többiek el is áshatják magukat, különösen hamilton. :(

egyszer leírta hogy Vettelben ezt a túl zárkozott életvitelét nem kedveli.

f1m12
#23 f1m12 2016. április 09. 18:12  
cybergyerek:
LOL szóval ha grosjean vagy bárki mondja akkor igaza van, ha hamilton akkor nem. ez ám a kettős mérce. :D de egyébként is tisztában vagyok vele, hogy csak vettel az igazán erkölcsös, tisztalelkű, feddhetetlen személyiség, sajnos a többiek el is áshatják magukat, különösen hamilton. :(

miről beszélsz, ember?????
miféle kettős mérce???
éveken át követem nyomon őket, amióta csak a sportban vannak, s noha nem ismerem személyesen a pilótákat, de csak kaptam egy képet róluk, mint mindenki, nem??
vagy te nem látod, mit művel az egyik, mit a másik? ha Hamiltont komolyan lehetne venni, megtenném.
sehol nem írtam le, hogy Vettel feddhetetlen lenne. nem is utaltam rá. ha idióta, én azt is leírom. ha pedig a számomra nem kedvelt pilóta a pont nem idióta, akkor neki adok igazat.
sarkítasz, és nem akarod észrevenni, h hamilton majd meghal, h celebkedhessen. inkább elferdíted azzal, hogy más pilótákon gúnyolódsz, h erkölcsösek. na persze. senki nem az. mindnek van furcsasága. de nem mindenki érthetetlen és viszi túlzásba

albutr
#22 albutr 2016. április 09. 16:35  
opamisi:
Sarkított a példa kissé, de az analógia ugyanaz. Ha mindenki tojna a szabályokra, mert nem ért vele egyet anarchia lenne a világon.

abban igazad van hogy a szabályokra nem kéne semmibe venni,de ahhoz már senkinek semmi köze hogy ki hogy öltözködik,vagy úgy dönt hogy tetkót akar,hosszúra növeszti a haját.

cybergyerek
#21 cybergyerek 2016. április 09. 14:02  
f1m12:
ne is haragudj, de Grozsan Hamiltonhoz képes komoly férfi. nem érdekel, de ahogy figyelemmel kísérem meg sem közeliti a magamutogatás azon közönséges szintjét, amit Hamilton. de rajta kivül senki sem. úgyhogy ha Grozsan mondja, azt komolyabban lehet venni. meg bármit amúgy. akkor azt is meg kellene határozni, h mi az, ami sért, mi az, ami nem. gondolom a merci vezetőség sem örülne akárminek, ha házon belül is vidizik. hát még ha más istálló dolgai is véletlenül a világhálón kötnének ki.

LOL szóval ha grosjean vagy bárki mondja akkor igaza van, ha hamilton akkor nem. ez ám a kettős mérce. :D
de egyébként is tisztában vagyok vele, hogy csak vettel az igazán erkölcsös, tisztalelkű, feddhetetlen személyiség, sajnos a többiek el is áshatják magukat, különösen hamilton. :(

vacsad
#20 vacsad 2016. április 09. 12:20  
Denis Hunter:
lenyeg a lenyeg, Nem szabad. Nincs mirol beszelni ez a szabaly, be kell tartani.

Ha a szabály rossz, van miről beszélni.

f1m12
#19 f1m12 2016. április 08. 22:07  
cybergyerek:
Grosjean is pl. ugyanezt mondja, de gondolom ő is csak a magamutogatását akarja megalapozni. úgy se mutogatnának akármit, de ami nem sért senkit és semmit, azt miért ne lehetne?

ne is haragudj, de Grozsan Hamiltonhoz képes komoly férfi. nem érdekel, de ahogy figyelemmel kísérem meg sem közeliti a magamutogatás azon közönséges szintjét, amit Hamilton. de rajta kivül senki sem. úgyhogy ha Grozsan mondja, azt komolyabban lehet venni. meg bármit amúgy.
akkor azt is meg kellene határozni, h mi az, ami sért, mi az, ami nem. gondolom a merci vezetőség sem örülne akárminek, ha házon belül is vidizik. hát még ha más istálló dolgai is véletlenül a világhálón kötnének ki.

cybergyerek
#18 cybergyerek 2016. április 08. 20:52  
f1m12:
tehetnének, az nagyon is igaz. de úgy, h látszik, mennyire a magamutogatás híve, inkább ezt akarná megalapozni. messzire menne. jó, h közelebb kell jönni a sportnak a rajongókhoz, de mennyire? köszölni velük a telemetriát is? :DDD

Grosjean is pl. ugyanezt mondja, de gondolom ő is csak a magamutogatását akarja megalapozni. úgy se mutogatnának akármit, de ami nem sért senkit és semmit, azt miért ne lehetne?

Utoljára módosítva: 2016. április 08. 20:54

Kepano
#17 Kepano 2016. április 08. 20:49  

Én a telemetriás eset után örökre eltiltottam volna Hamit a twittertől meg úgy am block az internettől :D

f1m12
#16 f1m12 2016. április 08. 20:32  
cybergyerek:
lehet jönni a közhellyel, hogy szabály az szabály, viszont nem Hamilton az első a mezőnyben, aki hasonló véleményt fogalmaz meg ez ellen. és ha egy kicsit elfogulatlanul végiggondoljuk, akkor nagyon sok igazság van benne. e nélkül tehetnénk egy lépést a szurkolóbarátibb közeg kialakítása felé.

tehetnének, az nagyon is igaz.
de úgy, h látszik, mennyire a magamutogatás híve, inkább ezt akarná megalapozni. messzire menne. jó, h közelebb kell jönni a sportnak a rajongókhoz, de mennyire? köszölni velük a telemetriát is? :DDD

cybergyerek
#15 cybergyerek 2016. április 08. 19:23  
f1m12:
nagyon jó, h nem korlátozzák. az ilyesmit mindenkinek magának kell eldöntenie. de felnőtt létére neki kellene tisztában lennie a dolgokkal. a szabály az szabály. ne kérdezzen. tartsa be. millió dolga van, azzal foglalkozzon az meg tiszta hülyeség, h nem érdekli mit mondanak róla az emberek. hiszen csak az érdekli, smmi más

lehet jönni a közhellyel, hogy szabály az szabály, viszont nem Hamilton az első a mezőnyben, aki hasonló véleményt fogalmaz meg ez ellen. és ha egy kicsit elfogulatlanul végiggondoljuk, akkor nagyon sok igazság van benne. e nélkül tehetnénk egy lépést a szurkolóbarátibb közeg kialakítása felé.

Luxor
#14 Luxor 2016. április 08. 18:39  
Denis Hunter:
szerintem sem szabadna megszegni a szabalyokat, pont ez a baj a mai vilaggal, azt hiszik mindent lehet, mert van videos meg fenykepezos telefon. Csomo helyen tiltva van, miert ne lehetne itt is? En pl egy raktarban dolgozom, de nincs megengedve, hogy felvetelt keszits, telefonalni sem lehetne, de azt mindenki leszarja, viszont a facebook-ot figyelik, hogy ne postoljanak az emberek kepet, videot. Ha a palya mellett szegi a szabalyokat, akkor a palyan is lehetne. De nem. Es a boxutca is a "munkahely" resze, hagyjuk mar, hogy az o telefonja, azt csinal, amit akar. Akkor bemehetne a palyara egy tankkal, mert az az ove es letol mindenkit, aztan bedocog elsonek.

A te munkahelyed rossz hasonlóság volt! Ha te a munkahelyeden, mondjuk a mosdóban készítesz fotókat, vagy az ebédlőben, (ha van) felveszed amint eszed a szendvicsedet, azt nem hiszem, hogy tiltanák. Van valami a munkahelyeden, amit nem akarnak, hogy mások lássanak. Ő sem a Ferrari, vagy Williams garázsában készíti, ami érthető ha nem megengedett. A tényleges munkahelye, (Mercedes) nem tiltja, akkor a "főnökök" miért tiltják???

f1m12
#13 f1m12 2016. április 08. 16:57  

nagyon jó, h nem korlátozzák. az ilyesmit mindenkinek magának kell eldöntenie. de felnőtt létére neki kellene tisztában lennie a dolgokkal. a szabály az szabály. ne kérdezzen. tartsa be. millió dolga van, azzal foglalkozzon
az meg tiszta hülyeség, h nem érdekli mit mondanak róla az emberek. hiszen csak az érdekli, smmi más

Denis Hunter
#12 Denis Hunter 2016. április 08. 16:14  
Konszpiresiszeoriz:
Tudod miért nem szabad sehol sem filmezni,mert egy esetleges balesetnél vagy bármilyen problémás dolognál az bizonyíték lehet. ENNYI! A tulajok így védik magukat!!

lenyeg a lenyeg, Nem szabad. Nincs mirol beszelni ez a szabaly, be kell tartani.

Konszpiresiszeoriz
#11 Konszpiresiszeoriz 2016. április 08. 11:25  
Denis Hunter:
szerintem sem szabadna megszegni a szabalyokat, pont ez a baj a mai vilaggal, azt hiszik mindent lehet, mert van videos meg fenykepezos telefon. Csomo helyen tiltva van, miert ne lehetne itt is? En pl egy raktarban dolgozom, de nincs megengedve, hogy felvetelt keszits, telefonalni sem lehetne, de azt mindenki leszarja, viszont a facebook-ot figyelik, hogy ne postoljanak az emberek kepet, videot. Ha a palya mellett szegi a szabalyokat, akkor a palyan is lehetne. De nem. Es a boxutca is a "munkahely" resze, hagyjuk mar, hogy az o telefonja, azt csinal, amit akar. Akkor bemehetne a palyara egy tankkal, mert az az ove es letol mindenkit, aztan bedocog elsonek.

Tudod miért nem szabad sehol sem filmezni,mert egy esetleges balesetnél vagy bármilyen problémás dolognál az bizonyíték lehet. ENNYI!
A tulajok így védik magukat!!

Denis Hunter
#10 Denis Hunter 2016. április 08. 10:12  

szerintem sem szabadna megszegni a szabalyokat, pont ez a baj a mai vilaggal, azt hiszik mindent lehet, mert van videos meg fenykepezos telefon. Csomo helyen tiltva van, miert ne lehetne itt is? En pl egy raktarban dolgozom, de nincs megengedve, hogy felvetelt keszits, telefonalni sem lehetne, de azt mindenki leszarja, viszont a facebook-ot figyelik, hogy ne postoljanak az emberek kepet, videot. Ha a palya mellett szegi a szabalyokat, akkor a palyan is lehetne. De nem. Es a boxutca is a "munkahely" resze, hagyjuk mar, hogy az o telefonja, azt csinal, amit akar. Akkor bemehetne a palyara egy tankkal, mert az az ove es letol mindenkit, aztan bedocog elsonek.

ddb
#9 ddb 2016. április 08. 07:15  
VettelFactor:
Az az oldala nem tetszik, hogy nyomja a kemény feka rapper divatbuzit, de ez az ő dolga. Viszont abban egyet értek vele, hogy simán jöhetnének ilyen kulissza titkok minden hétvégén, mert erre tényleg sokan kíváncsiak. Amit pedig a FOM csinál az 1 vicc, 1-2 év múlva a kutya nem fogja már TV-n keresztül követni ezt a fost. De ők a fejüket inkább a homokba dugják és addig préselik ki az utolsó cseppeket a F1-ből, ameddig lehet. Ha már most szépen kezdenének átállni az online streamek / kameraállások közötti váltogatás felé, akkor sokkal nagyobb hasznot termelhetnének. Ha eltakarítanák onnan Bernie-t és a sok 60+ os vén f.szt és a helyükbe kerülne 1-2 a munkájához értő PR-os szakértő, akkor olyan durva hasznokat lehetne termelni, mint az állat. :) De pont ezért nem sajnálom őket, ha inkább csődbe akarnak menni, nekem az is jó, legalább lesz 1 jobb utó sorozat. Az pedig nem is tudom milyen cenzúra, hogy a pilótáknak nem engednek felvételeket készíteni. Ez mi a tököm ? A pálya, a pilóták készülékei nem képezik a FOM tulajdonát és szerintem fullba nyomják a kretént. Az megint más, ha a hivatalos adást feltöltik Youtube-ra (ha már ők nem képesek rá, pedig itt is kurva sok pénzt be lehetne szedni).

Pedig sose szabad fullba nyomni a kretént.

opamisi
#8 opamisi 2016. április 07. 22:15  
albutr:
azért a 2 eset más.

Sarkított a példa kissé, de az analógia ugyanaz. Ha mindenki tojna a szabályokra, mert nem ért vele egyet anarchia lenne a világon.

albutr
#7 albutr 2016. április 07. 21:45  
opamisi:
Az nem baj Lewis ha úgy élsz, ahogy akarsz, valóban ilyenek az egyéniségek. Azonban vannak bizonyos határok aminek az átlépése simán tiszteletlenség szvsz. Most akkor a kábítószer dealer is törvényesen árulhat drogot, mert ő úgy gondolja nem árt senkinek sem és nem helyes a drogokat tiltani. Azért vannak bizonyos szabályok amelyeket nem hágunk át, még akkor sem ha nem értünk egyet vele.

azért a 2 eset más.

albutr
#6 albutr 2016. április 07. 21:43  
Wolverine:
Hát most azért jobban akarták Alonsot mint anno 2006-ban. Nem hiszem hogy most meg tudnák mondani Alonsonak milyen legyen a haja vagy a szakálla.

azért 2005-ben Dennis igyekezett Alonsot meggyőzni hogy hagyja ott a Renault-t.

opamisi
#5 opamisi 2016. április 07. 21:30  

Az nem baj Lewis ha úgy élsz, ahogy akarsz, valóban ilyenek az egyéniségek. Azonban vannak bizonyos határok aminek az átlépése simán tiszteletlenség szvsz.
Most akkor a kábítószer dealer is törvényesen árulhat drogot, mert ő úgy gondolja nem árt senkinek sem és nem helyes a drogokat tiltani. Azért vannak bizonyos szabályok amelyeket nem hágunk át, még akkor sem ha nem értünk egyet vele.

Wolverine
#4 Wolverine 2016. április 07. 21:14  
albutr:
anno Dennis Alonsonak is megtiltotta a hosszú hajat.bár érdekes módon most a szakáll maradhatott.

Hát most azért jobban akarták Alonsot mint anno 2006-ban. Nem hiszem hogy most meg tudnák mondani Alonsonak milyen legyen a haja vagy a szakálla.

albutr
#3 albutr 2016. április 07. 19:54  

anno Dennis Alonsonak is megtiltotta a hosszú hajat.bár érdekes módon most a szakáll maradhatott.

Utoljára módosítva: 2016. április 07. 21:40

vacsad
#2 vacsad 2016. április 07. 17:50  

Nem szívesen értek vele egyet, de igaza van. Az F1 így is eléggé izolált, megtiltani egy versenyzőnek, hogy némi bepillantást adjon a szurkolók számára irtózatos hülyeség.

VettelFactor
#1 VettelFactor 2016. április 07. 16:53  

Az az oldala nem tetszik, hogy nyomja a kemény feka rapper divatbuzit, de ez az ő dolga. Viszont abban egyet értek vele, hogy simán jöhetnének ilyen kulissza titkok minden hétvégén, mert erre tényleg sokan kíváncsiak. Amit pedig a FOM csinál az 1 vicc, 1-2 év múlva a kutya nem fogja már TV-n keresztül követni ezt a fost. De ők a fejüket inkább a homokba dugják és addig préselik ki az utolsó cseppeket a F1-ből, ameddig lehet. Ha már most szépen kezdenének átállni az online streamek / kameraállások közötti váltogatás felé, akkor sokkal nagyobb hasznot termelhetnének. Ha eltakarítanák onnan Bernie-t és a sok 60+ os vén f.szt és a helyükbe kerülne 1-2 a munkájához értő PR-os szakértő, akkor olyan durva hasznokat lehetne termelni, mint az állat. :) De pont ezért nem sajnálom őket, ha inkább csődbe akarnak menni, nekem az is jó, legalább lesz 1 jobb utó sorozat.

Az pedig nem is tudom milyen cenzúra, hogy a pilótáknak nem engednek felvételeket készíteni. Ez mi a tököm ? A pálya, a pilóták készülékei nem képezik a FOM tulajdonát és szerintem fullba nyomják a kretént. Az megint más, ha a hivatalos adást feltöltik Youtube-ra (ha már ők nem képesek rá, pedig itt is kurva sok pénzt be lehetne szedni).

Utoljára módosítva: 2016. április 07. 16:56

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Fernando Alonso

02016.10.26. 16:47

Bottas halál közeli élménye egy taxiban

„Vélhetően sok emberéletet megmentettem aznap este”

02016.10.26. 16:22

„Mihelyst föladod, halott vagy” – Hamilton

Megviselte, de meg nem törte a nyeretlen időszaka

52016.10.26. 14:43

Bolond lenne nem megpróbálni

Ericsson is bekopogtat a Force Indiához