Michael Schumacher Hockenheimban győzni szeretne

írta: Motorsportal
2003. július 27. 11:54
A Ferrari versenyzője, Michael Schumacher tavaly már ötszörös világbajnokként érkezett meg a Német Nagydíj helyszínére, ahol egy újabb győzelemmel örvendeztette meg hazai közönségét. Az következő hétvégén Schumi szívesen megismételné ezen teljesítményét, amivel egy lépéssel közelebb kerülne a hatodik világbajnoki címéhez is.

A címvédő versenyző nagy reményeket fűz az egy hét múlva megrendezésre kerülő megmérettetéshez, és azon kevés pilóták közé tartozik, akiknek tetszenek a módosítások. "Már alig várom, hogy Hockenheimban versenyezhessek. Az új pályán igazi örömet jelent a versenyzés! Véleményem szerint a változtatások nagy sikernek örvendenek. A vonalvezetése nagyszerű, és a pálya néhány keskenyebb szakaszán is lehetőség nyílik az előzésre. A hockenheimi futam nagy kihívást jelent, amit én személy szerint igazán kedvelek."

"Szívesen emlékszem vissza az elmúlt eszendőre, mivel itt ünnepeltem meg a rajongóimmal a világbajnoki címemet. Az már csak hab volt a tortán, hogy sikerült azon a pályán győzedelmeskednem, ahol korábban a Ferrari színeiben még nem sikerült. Ezt a felemelő érzést soha nem fogom elfelejteni. Este hatalmas bulit rendeztünk, és bízom benne, hogy idén is ilyen kellemes esténk lesz majd. Bár világbajnoki címet ezúttal nem szerezhetek, de remélem, hog győzni fogok."
Oszd meg!





0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 



FORMA-1 HÍREK

koponya

32016.10.27. 19:16

Amiért Rosberg és Ecclestone nem lesznek cimborák…

Sok kérdés, egyféle válasz – "Miért beszélünk annyit mások véleményéről?"

142016.10.27. 17:28

Az újságíróknál Alonso az ász!

A rutinos tudósítók közül egy kivétellel valamennyien a spanyolt tartják a legjobbnak