Mintha nekik is az első lett volna

F1 banner 2017
írta: M4Sport
2016. december 01. 08:58
FOTÓ: ©xpbimages.com

Büszkévé teszi Nico Rosberget, hogy a Mercedes egész csapata önfeledten és őszintén együtt ünnepelt vele bajnoki sikere után. Összekovácsolták őket a nehéz idők.

Jobb volt a hangulat, mint egy éve Austinban – jegyezték meg egyesek a Mercedes Nico Rosberg abu-dzabi bajnoki sikere utáni ünnepléséről. A csapattagok már a díjátadó előtt az égbe emelték új bajnokukat, majd a garázsban is kitörő örömmel éltették őt.

Szerdán wiesbadeni látogatásakor fölvetették ezt Rosbergnek is. „Lewis ünneplését én nem láttam, mert akkoriban tettem egy nagy kerülőt. Nem tudom tehát összehasonlítani a kettőt” – hárított a német.

Azt azonban kiemelte, ő három évvel többet töltött el a Mercedesnél, így jobban ismeri csapattársait, akikkel ráadásul sok mindent megéltek a sikerek előtt. „A csapat szívből örült nekem, és ez nagyon sokat jelent számomra. Már a legelső naptól, azaz 2010 óta itt vagyok. Mind együtt éltük át a kemény időszakot is. 2010-ben voltak nehéz versenyeink, amikor csak tizenkettedikek, tizenhatodikak voltunk. A senki földjén voltunk, aztán jött a fordulat, a siker. Ezek a nehéz idők összekovácsoltak bennünket, és ez látszott vasárnap is” – vélekedett.

Rosberggel azonban nemcsak csapattársai, több kollégája is együtt ünnepelt vasárnap – mégpedig egy abu-dzabi klubban. Daniel Ricciardo és Romain Grojsean még a Rosberg baráti társaságával készült fotón is rajta volt.

A bajnokot arról is kérdezték, milyen viszony fűzi őt kollégáihoz. „Nem olyan könnyű barátságokat kialakítani a paddockban. Magányos harcosok vagyunk. De egyes társakkal jól kijövünk, mint például Nico Hülkenberggel” – mondta. És persze a szintén Monacóban élő Ricciardóval is, aki hajnalban a nagy bulizás közepette még egy „shoey-ra” is rávette őt. „Örömmel tettem. És Daniel is nagy ünneplést csapott” – árulta el Rosberg.

Oszd meg!

1 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

_JuSuF_
#1 _JuSuF_ 2016. december 01. 14:02  

Breko, breko!

- Foxtrott 1 jelentkezz, Foxtrott 1 jelentkezz! Veszed az adást?
- Tsss, brrr, tsss... Charlie, itt Foxtrott 1!
- Foxtrott 1 , meg tudod adni a Force India 4. helyéről szóló cikk koordinátáit? Ismétlem, meg tudod adni a koordinátáit?
- Negatív, Charlie! Zulu + 5. nap óta nincs változás!
- Foxtrott, biztos vagy benne?
- Charlie,ez biztos. 56 cikket fésültünk át Zulu + 5 nap óta, de egyik cikk sem tartalmaz említést a témáról!
- Vettem Foxtrott 1! Akkor küldöm a paraméter listát, minden cikket szórjatok meg vele! El kell juttatnunk ezt ahová csak lehet, nem hallgattathatnak el minket!

http://imgur.com/a/jkfne

- Ok Charlie! Megszórjuk a férgeket! Foxtrott 1 kiszáll, ismétlem Foxtrott 1 kiszáll!
- Jó utat Cowboy!
- Jeehaw....

Szóval.... 56 cikk született itt vasárnap óta, továbbra sincs változás, nem írtok semmit a Force Indiáról. Formula.hu , gp-live.hu, stb mind kirakott legalább 1 cikket... Itt nem kell. A linkemet, már 300-an megnézték, úgy látszik azért ennyi embert érdekelne...

http://imgur.com/a/jkfne

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

A Mercedes öröme

02016.12.08. 14:07

A visszaútra nem váltott jegyet Rosberg

Nem tud elképzelni nagyobb tettet a bajnoki címnél és Hamilton legyőzésénél