Montoya motiváló hatással van Ralf Schumacherre

írta: Motorsportal
2003. június 09. 13:56
A Williams-BMW két pilótája, Ralf Schumacher és Juan-Pablo Montoya is mindig azt hangoztatja, hogy semmi problémájuk nincs egymással. Bár ez valószínűleg így van, azonban barátságnak nem nevezhető a kettőjük közötti viszony.

A csapatfőnök, Frank Williams örül annak, hogy a Monte-Carlóban megrendezésre került versenyen mindkét pilótája sikeres volt, mivel a múltban gyakran rivalizált egymással a két pilóta.

"Juan-Pablo nagy kihívást jelent Ralf Schumacher számára, szinte már provokálja. Kettejük között most még több nézeteltérés és nagyobb rivalizálás várható, de ezt nem kell sajnálni" - nyilatkozta Frank Williams.

Sokan még biztosan emlékeznek arra az indianapolisi versenyre, amikor a két Williams pilóta összeütközött. Ennek tükrében nem feltétlenül előnyös, ha csapaton belül egymást provokálják a versenyzők.

Montoya egykori csapatfőnöke pontosan tudja: "Juan nem ismeri a félelmet. Hihetetlen gyors és bátor. Amikor először versenyezni láttam, komolyan aggódtam miatta. Mindent megtesz azért, hogy elérje a célját."

"Az egy nagyon szép dolog, hogy most nyertem. De magamnak nem kell bebizonyítanom, hogy képes vagyok Formula-1-es versenyt nyerni. Ha a technika is úgy akarja, akár a világbajnoki címet is megszerezhetem" - nyilatkozta Montoya győzelme után, aki továbbra is keményen küzd azért, hogy világbajnok lehessen.
Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

glória, Magnussen

12016.10.29. 00:44

Rosberg tart a Ferraritól

Hamilton szerint nem lesznek annyira veszélyesek

02016.10.29. 00:31

Tüdőgyulladással kezelik Frank Williamst

Állapota „lassan, de folyamatosan” javul

02016.10.28. 23:58

Már üzemanyagpartnerét is elvette a Red Bull a McLarentől

Komoly változások a nagycsapatoknál