Nick Heidfeld csalódott

írta: Motorsportal
2003. szeptember 30. 05:44
A Sauber-Petronas versenyzője, Nick Heidfeld csalódott, hogy jövőre nem maradhat a csapatnál, Heinz-Harald Frentzen nyugodtabban fogadta hírt.

Az Amerikai Nagydíjat követően a Sauber nyilvánosságra hozta jövő évi pilótáinak nevét, így Frentzennek és Heidfeldnek távoznia kell a csapattól. A 26 esztendős versenyző elkeseredett: "Nehéz helyzetbe kerültem, mivel a Formula-1 az életem. Nem számítottam erre, így nem marad más számomra, mint a várakozás."

Heinz-Harald Frentzen nyugodtabban fogadta a hírt. "Nincsen semmi okom arra, hogy idegeskedjek. Vagy teljesen visszavonulok, vagy a DTM-ben, vagy egy másik sorozatban folytatom. Nagyon régen értem már el sikert a Formula-1-ben."

Ha minden kötél szakad Heidfeld tesztpilóta lesz. A 26 éves versenyző a pályázatokhoz nem írna hosszú életrajzot, "egyszerűen csak a legutóbbi évek eredményeit tüntetném fel. Ennek elégnek kell lennie..."

"Nem tudom magam jól eladni. Az emberről alkotott kép sokkal nagyobb szerepet játszik, mint azt korábban gondoltam volna."
Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Kimi Räikkönen

02016.10.27. 22:37

Megbénítják a versenyzőket a túl sok szabállyal?

"Ha kreálnak egy új szabályt, azzal nem teszik szabadabbá a versenyzőket"

02016.10.27. 21:48

Button már várja az utolsót

„Elkezdtem a visszaszámlálást”

12016.10.27. 21:42

Vettel: Nem igaz, hogy mindent rosszul csináltunk!

„Akik ezt mondják, nem tisztelnek minket eléggé”