Niki Lauda: "A többi csapat megnézheti magát"

írta: Motorsportal
2003. március 09. 15:25
A Formula-1 háromszoros világbajnoka, Niki Lauda csodálkozva szemlélte a 2004-es évad első Formula-1-es megmérettetését, aki maga is meglepődött a Ferrari produkcióján.

"Nagyszerű teljesítményt láthattunk a Ferraritól, a csapat tökéletesen dolgozott, Michael győzött, Rubens második, minden elismerésem. A követők közül Renault a legjobb, akik az új motorral versenyképesnek bizonyultak." – méltatta Lauda a két versenyistálló teljesítményét.

"A McLaren szereplése egy rémálom volt. Őrületes tempóban kell dolgozniuk, ha nem akarnak továbbra is hátul maradni a mezőnyben. A tél folyamán mindenki keményen dolgozik, hogy egy új és tökéletes autót rakjon össze, ami ezúttal a Ferrarinak sikerült a legjobban." – folytatta az egykori Ferrari pilóta.

"A téli tesztek nem mérvadóak, mivel annak alapján a Williamsnek az élen kellett volna állnia. Tisztább képet majd a Maláj Nagydíjat követően kapunk, ahol az extrém hőmérsékletek miatt más erőviszonyok alakulhatnak ki. Maga a pálya is nehezebb, s az abroncsok és a motor is jobban igénybe vannak véve. Ha a Ferrari fölénye ott is megmarad, a többi csapat megnézheti magát."

"A McLaren persze most értetlenül áll a dolgok előtt, ahogy sokan mások is, mivel ha Michael és Barrichello nem vesz vissza tempóból, mindenkit leköröztek volna. A rajznál sem volt probléma, s nem fenyegette a pozíciójukat semmi veszély, végig a saját tempójukban tudnak autózni."
Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Jenson Button

02016.10.27. 08:14

Mexikói tudnivalók

Gumik, DRS-zónák, sajtótájékoztatók

202016.10.26. 17:25

Az igazi Alonso még nem veszett el – „A győzelem a minden”

Úgy alkalmazkodik, mint senki más – úgy térne vissza a csúcsra, ahogy előtte senki