Olasz Nagydíj: A dobogósok mondták

írta: M4Sport
2016. szeptember 04. 16:01
FOTÓ: ©xpbimages.com

Spa után újabb klasszikus pályát pipált ki a pályafutása huszonegyedik győzelmét szerző Nico Rosberg, aki élt legnagyobb esélyével: lerajtolta csapattársát, Lewis Hamiltont. A britnek innen a kármentésről szólt a futam, amiből végül egy második helyet tudott kihozni. Sebastian Vettel eközben harmadik lett a Ferrari fanatikusai előtt. Így értékeltek ők a futam után!

Nico Rosberg (Mercedes) – 1. hely

„Egészen különleges ez a nap, hiszen végre sikerült nyernem Olaszországban. Hihetetlen a közönség, elképesztő érzés itt állni előttük. Biztos, hogy kiélvezem ezt a napot. Rengeteg olasz barátom van, szeretem a kultúrájukat, ezért különleges számomra ez a siker. Köszönettel tartozom a rajongóknak, tényleg csodálatosak vagytok. Minden a rajton múlt, ami nagyon jól sikerült, és meg is nyertem a versenyt. Nagyon jól érezem magam, és nyitott a küzdelem közöttem valamint Lewis között. Már izgatottan várom a következő versenyeket.”

Lewis Hamilton (Mercedes) – 2. hely

„Először is szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak, nagyszerűek voltak. Köszönöm, hogy kijöttetek. Jobb közönség ennél aligha lehet. A rajtom nem sikerült túl jól, de ettől függetlenül maga a nap remek volt a Mercedes számára, és örülök, hogy én is a részese lehettem. Jó a szurkolóknak, hogy csak két pont van közöttünk, bár lehet, több küzdelmet szeretnének látni közöttünk és a Ferrari pilótái között, de remélhetőleg majd erre is sor kerül.”

Sebastian Vettel (Ferrari) – 3. hely

„Egészen elképesztő a közönség. A világ legjobb dobogója… ti vagytok a legjobbak, köszönöm, hogy kijöttetek. Keményen dolgozunk, hogy a Mercedes elé kerüljünk, de ők is nagyon jó munkát végeznek, szóval gratulálnunk kell nekik. Tisztelnünk kell, amit elértek, de harcolunk, és vissza fogunk térni. Nem ígérhetem meg, mikor, de vissza fogunk térni. Higgyetek bennünk.”

Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.FORMA-1 HÍREK

Lewis Hamilton, Niki Lauda, Toto Wolff

02016.10.22. 01:11

Rosberg óvatos

„Ezek a szabadedzések nem jelentenek túl nagy segítséget”

02016.10.22. 01:06

Terrorhangulat? Räikkönen mást mondana…

Arrivabene reagált Baldisserri kijelentésére – és nem érti, miért meglepő Räikkönen formája