Pérez: Örök harag!

írta: M4Sport
2016. november 24. 11:00
FOTÓ: ©xpbimages.com

Ezen már a jótékonykodás sem változtat. Sergio Pérez jelezte, nem bocsát meg a mexikóiakkal viccelődő korábbi szponzorának.

A mexikói szappanopera azzal kezdődött, hogy a Hawkers napszemüvegmárka Donald Trump megválasztása után az új amerikai elnök korábbi kijelentését alapul véve viccelődött a Mexikó határára építeni kívánt fallal, s közben saját termékeit ajánlotta a szomorú közép-amerikaiaknak. Sergio Pérez azonnal jelezte, szakít ízléstelen humorú partnerével.

A Hawkers ezt követően egész oldalas hirdetést vásárolt az egyik mexikói napilapban, közleményben kért bocsánatot a Force India versenyzőjétől, és bejelentette, a rászoruló gyerekek megsegítésére új alapítványt hoz létre.

Pérez Abu-Dzabiban azonban kijelentette, nincs bocsánat. „Nem változtatom meg a véleményemet. Új napszemüvegem van. A kapcsolatunkat megszakítottam, és most már nincs többé napszemüvegszponzorom” – fogalmazott a Motorsportnak.

Elárulta, nem is olvasta a márka hirdetését, de nem tetszett neki, hogy az ő nevét (az alapítvány nevében a Sergio keresztnév szerepel) is összefüggésbe hozták kezdeményezésükkel. „Ha segíteni akarnak a jótékonykodással, az az ő dolguk. Nekem már van saját alapítványom, már így is sokat jótékonykodtam, és jól teszik, ha ők is ezt teszik. De engem meg sem kerestek, csak a közösségi médiát használták, és ezt nem találom túl jónak. Az egészet lezártam. Ha segíteni akarnak, nélkülem kell megtenniük” – jelezte a versenyző.

Oszd meg!

2 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

albutr
#2 albutr 2016. november 24. 18:05  

helyes.

Balrog
#1 Balrog 2016. november 24. 11:15  

Szponzor válasza: Mexicans...

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Nico Rosberg

352016.12.03. 14:08

Rosberg: Ha nem lettem volna bajnok, folytatom!

Egyelőre kizártnak tartja, hogy egy nap visszatér

102016.12.03. 12:36

Hamilton: Néha kényelmetlenül éreztem magam

„Mélyebbre kellett ásnom, mint az előző években”