Peter Sauber nagyra értékeli Frentzen tettét

írta: Motorsportal
2003. július 31. 13:13
Peter Sauber úgy véli, hogy Heinz-Harald Frentzen kiérdemelné a Formula-1 legtisztességesebb pilótája címet, miután a német versenyző saját maga ellen, s egyben csapattársa mellett szólalt fel. A csapatfőnök az következő esztendőre legszívesebben Giancarlo Fisichellát és Felipe Massát szerződtetné.

"Nagyra értékelem, amit Heinz-Harald tett. Ilyennel szinte nem találkozik az ember a Formula-1-ben. Le akarta venni a terhet a vállamról, amikor azt mondta, hogy inkább Nicket tartsam meg” – nyilatkozta Peter Sauber a Német Nagydíjat megelőzően.

Frentzen korábban úgy nyilatkozott, hogy nem feltétlenül szeretné folytatni a versenyzést, és sokkal fontosabb az, hogy Heidfeld maradhasson a Formula-1-ben.

A német pilóta egyelőre nem szeretne semmi konkrétumról nyilatkozni az ügyben. "Hamarosan állást fogok foglalni ebben a kérdésben is, de jelen pillanatban még nem szeretnék." Frentzen tanácsadója, Monte Field nemrégiben annak adott hangot, hogy pártfogoltja jelenleg egyetlen csapattól sem kapott ajánlatot. A menedzser, Werner Heinz megerősítette, hogy megkezdték a tárgyalásokat a Toyota, a Jaguar, a BAR és a Jordan csapattal, amelyeknek eredményességére hamarosan fény derül.
Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Sergio Pérez

02016.10.25. 19:13

„Ember, micsoda idióta!”

12016.10.25. 18:26

A Renault versenyzője csapatutasítást akart

Palmer gyorsabbnak érezte magát márkatársánál

32016.10.25. 16:36

„Visszatért az igazi McLaren”

Boullier szerint egyértelmű, hogy a szuzukai kisiklás egyszeri volt