Ráálltak egymás bosszantására

F1 banner 2017
írta: M4Sport
2016. november 27. 10:55
FOTÓ: ©xpbimages.com

Már szombaton igyekezett minél jobban felbosszantani egymást Nico Rosberg és Lewis Hamilton – a pályán kívül. Miről árulkodik egy parkoló…?

Toto Wolff a hétvége előtt meglehetősen nyugodt légkörről beszélt, Lewis Hamilton pénteken azt hangoztatta, eszében sincs pszichológiai trükkökhöz folyamodni, ám a versenyzők nem tudják meghazudtolni önmagukat és lételemüket: a versengést. Ez látszott szombaton az abu-dzabi pálya parkolójában is.

A Motorsport-Total egy fotót tett közzé, melyen két nagy Mercedes G63 AMG olyan szorosan áll egymás mellett, amilyen szoros két sofőrjük vetélkedése. Nico Rosberg szokása szerint előbb érkezett a pályára az időmérő napján, és szürke autóját igyekezett olyan ügyesen leparkolni, hogy a lehető legjobban átlógjon a csapattársának fenntartott helyre…

Hamiltonnak persze nem okoz nehézséget autója pontos pozicionálása: ha szűkösen is, de bepréselte világos szolgálati járművét az üres részbe.

Nem ez az első szurkálódás kettejük között a hétvégén – ráadásul a trükk sem ismeretlen. Rosberg épp idén nyáron mesélte el, hogy Michael Schumacher egyszer hasonlóan igyekezett felidegesíteni őt egyik futamuk előtt, aminek a vége az lett, hogy beállt a hétszeres bajnok autója mögé, aki így nem távozhatott akármikor a pályáról…

Hamilton eközben persze a sajtó nyilvánossága előtt igyekezett borzolni csapattársa idegeit hangzatos kijelentésekkel. Toto Wolff meg is jegyezte: „Lewis egy kicsit lövöldöz. Ezen a hétvégén mondott pár ellentmondásos dolgot.”

Oszd meg!

1 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

trialboj
#1 trialboj 2016. november 27. 12:32  

Ez jófajta és teljesen korrekt csipkelődés.
Viszont nagyon remélem hogy nem ez és nem is a pódium előtti szobában történő esemény lesz a legizgalmasabb esemény a mai napon.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Danyiil Kvjat, glória

02016.12.08. 15:32

Komolyak a Mercedes elvárásai új pilótájukkal szemben

Humoros „álláshirdetésükre” érkezett egy hasonlóan vicces válasz

02016.12.08. 14:07

A visszaútra nem váltott jegyet Rosberg

Nem tud elképzelni nagyobb tettet a bajnoki címnél és Hamilton legyőzésénél