Räikkönen felbosszantotta a finneket

írta: M4Sport
2016. május 06. 12:49
FOTÓ: ©xpbimages.com

Túlságosan zajos, és csak felfordulást csinál. Kimi Räikkönen nem az a fajta ember, aki gyakran felbosszant másokat – Finnországban most mégis sikerrel járt…

A „Jégemberre” most mérgesek a finnek – legalábbis egy részük. Hiába örvend nagy népszerűségnek hazájában és a nagyvilágban Kimi Räikkönen, ezúttal egyesek szerint túlságosan messzire ment. A Ferrari versenyzője nemrég fejébe vette, hogy egy motokrosszpályát épít Porkkala félszigetén, Krikkonummiban, ám a helyiek tiltakoznak, és azt is megkérdőjelezik, rendelkezésére állnak-e az ehhez szükséges engedélyek.

A lakosok két ok miatt is rosszallva figyelik F1-es sztárjuk ténykedését. Egyfelől attól tartanak, hogy tönkreteszi a környezetet. A pálya közelében lévő vidéket a következő évben természetvédelmi területté, később pedig nemzeti parkká tervezik nyilvánítani Finnország függetlenségének 100. évfordulója alkalmából, és sokan aggódva figyelik a munkálatokat. A pálya kialakításához ráadásul fákat kell kivágni, továbbá komoly földmunkákra is szükség van, amihez külön engedélyek kellenek. A másik problémás pontot az jelenti, hogy a közelben egy kedvelt üdülőhely is van, ami pedig a pálya üzemeltetésével járó zajszint miatt jelenthet akadályt.

A hatóságokat már kérték, vizsgálják meg az esetet, és foglaljanak állást. „Jelentést kértünk az építési munkálatokról a földtulajdonostól. Erre alapozzuk majd a döntésünket, szükség van-e külön engedélyekre” – nyilatkozta a helyi környezetvédelemért felelős vezető. Räikkönen szóvivője eközben jelezte, részletes tájékoztatást küldenek terveikről, de az ügyhöz további hozzáfűznivalójuk nincs.

Räikkönen komoly motokrosszrajongó hírében áll. Még 2011-ben alapított saját motokrosszcsapatot, azóta pedig már egy világbajnokságban szereplő gyári csapatban is érdekelt.

Oszd meg!

44 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

Enveblo
#44 Enveblo 2016. május 08. 02:35  
ddb:
Hogy itt mindenki egy harcnak érzi ezt a fórumozást. Elmondok egy véleményt, és rögtön "szánalmas próbálkozás volt". Micsoda? Hogy leírtam azt, amit hallottam valakitől? Milyen próbálkozás? Nem tudom mire lett volna próbálkozás? Örülök, hogy nem találkozok veletek a hétköznapokban, mert idegbeteg fazonok lehettek, akik minden megjegyzést támadásnak vesznek. Az ilyenek miatt megyek le mindig az interjúkra, hogy megnézzem ki akar nálunk dolgozni.

a vélemény vélemény, az elemzéshez és az észhez kb semmi köze

az "én csak leírtam a véleményem és kész" a legprimitívebb ember fegyvere, mert semmi konkrét kézzelfogható gondolata nincs, csak háttértudás nélkül, alaptalanul, felszínesen ítéli meg a dolgot és formálja meg úgy azt, ahogy ő látni akarja, nem pedig a gondolkodásmódja formálódna dolgok felmérése után. Pont ellentétes a két tevékenység

Utoljára módosítva: 2016. május 08. 02:38

Enveblo
#43 Enveblo 2016. május 08. 02:34  
ddb:
Elfelejtettem, hogy csak a te véleményedet vagy a te ízlésednek megfelelő dolgokat lehet itt a fórumon leírni. Egy brazil ember véleményét többre tartom egy Brazíliában lévő kérdéssel kapcsolatban, mint amit te itt elképzelsz magadnak a foteledből. Egyébként csak azt írtam le, amit ő mondott nekem. Természetesen nem utaztam körbe Brazíliát, és nem végeztem közvéleménykutatást, de nyilvánvalóan te legalább ennyire utána jársz minden kérdésnek, amiről nyilatkozol.

csak az a baj hogy rendkívül intelligensen mérlegel és érvek alapján konklúziót von le, míg te nem csinálsz semmi, csak azt hiszed hogy a vélemény felveheti a versenyt az alapozott dolgokkal

Utoljára módosítva: 2016. május 08. 14:31

ddb
#42 ddb 2016. május 07. 21:41  

Hogy itt mindenki egy harcnak érzi ezt a fórumozást. Elmondok egy véleményt, és rögtön "szánalmas próbálkozás volt". Micsoda? Hogy leírtam azt, amit hallottam valakitől? Milyen próbálkozás? Nem tudom mire lett volna próbálkozás?

Örülök, hogy nem találkozok veletek a hétköznapokban, mert idegbeteg fazonok lehettek, akik minden megjegyzést támadásnak vesznek. Az ilyenek miatt megyek le mindig az interjúkra, hogy megnézzem ki akar nálunk dolgozni.

Utoljára módosítva: 2016. május 07. 21:41

ddb
#41 ddb 2016. május 07. 21:36  
Joseph Sneijder:
Előttem Frontember kolléga már szépen kifejtette, hogy mennyire alaptalan az állításod. Én csupán annyit tennék hozzá, hogy ez egy igazán szánalmas probálkozás volt a részedről. De legalább vicces lennél b+.

Nem állítottam, hanem leírtam, amit nekem mondott egy brazil, akinek adok a véleményére, mert nyilván jobban látja, mint te vagy én.

Utoljára módosítva: 2016. május 07. 21:36

ddb
#40 ddb 2016. május 07. 21:35  
frontember:
Kapitális faszság már megint, amit mondasz. 1 ember elmesélte neked, hogy a 205 milliós "egész Brazília" hogyan viszonyul Massához? :))) te meg elhitted, mi? Massa Senna utan az elso brazil, akinek valós esélye nyílt vb címet nyerni. Valósággal bolondultak érte. Ezenkívül vizhordo kora elott nyert 11 futamot, nem csicskaként. Van kb 40 dobogós helye. Nála, aztan kevés kritikusabb ember van Massaval kapcsolatban, de hogy nevetség tárgya legyen... A 2010 utáni teljesítménye tenyleg szar, gondolom sokan elpártoltak tőle emiatt, de a csávó majdnem szó szerint meghalt a pályán, és Senna óta a mai napig az egyetlen tisztességes brazil F1 eredményt o érte el. Nem hiszem el, hogy egy ennyire sport bolond országban ne lenne sztár. Plusz jótékonykodik, imádja a fiát, ezek mind szimpatikussá teszik. Kiöregedett tenyleg. De azert 11 forma 1 futamgyőzelemmel meg 100 millio dolláros vagyonnal nem szegyenkezel sehol a világban....

Elfelejtettem, hogy csak a te véleményedet vagy a te ízlésednek megfelelő dolgokat lehet itt a fórumon leírni.

Egy brazil ember véleményét többre tartom egy Brazíliában lévő kérdéssel kapcsolatban, mint amit te itt elképzelsz magadnak a foteledből. Egyébként csak azt írtam le, amit ő mondott nekem. Természetesen nem utaztam körbe Brazíliát, és nem végeztem közvéleménykutatást, de nyilvánvalóan te legalább ennyire utána jársz minden kérdésnek, amiről nyilatkozol.

Utoljára módosítva: 2016. május 07. 21:36

Joseph Sneijder
#39 Joseph Sneijder 2016. május 07. 20:39  
ddb:
Ne tudd meg mi ment az első verseny után a fórumok mélyén. Hogy milyen középszerű, na ennyit ért, el van picsázva, szánalmas, gáz, stb. stb.... Elképesztő volt látni. Tényleg hatalmas szégyen 1-2 tizedet kapni egy másik versenyzőtől... Istenem.

Elpicsázva szóhasználat valahogy nekem erős ha már azt írod 1-2 tizedet kap valaki egy másik versenyzőtől.

Joseph Sneijder
#38 Joseph Sneijder 2016. május 07. 20:36  
bandita:
Eddig kialakult kép a Brazil emberekről,h teljesen mindegy miről van szó de ha látnak kicsi esélyt arra,h álmot lássanak akkor ők álmodni akarnak. Teljesen mindegy h háborús hős vagy esélyes sportoló.Minden egyes gyerek a szülőknek egy lehetőség arra,h kitörjenek. Massa viselkedése pedig valóban szánalmas nekünk innen távolról de hogy nekik is az lenne azt nem tudom. Az pedig,h pénze van (vagy nincs) még szarabb helyzetbe helyezi szerintem.

Én Massat nem szánalmasnak nevezném, hanem inkább próbálkozónak (leszámítva az utolsó Ferraris éveket mert azok valóban szánalmasok voltak).

Utoljára módosítva: 2016. május 07. 20:37

Joseph Sneijder
#37 Joseph Sneijder 2016. május 07. 20:32  
ddb:
Massa? Egész Brazília rajta röhög. Egy brazil alkalmazottam mesélte, hogy Barrichelloból is viccet csináltak otthon, de Massa még nagyobb gáznak számít otthon. Teljesen nevetséges mindkét figura, mivel mindkettő beállt vízhordónak. Ez tudod mit jelent ott, ahol Isteni magasságokba emelnének egy versenyzőt, ha győzne? Massa nevetség tárgya Brazíliában.

Előttem Frontember kolléga már szépen kifejtette, hogy mennyire alaptalan az állításod. Én csupán annyit tennék hozzá, hogy ez egy igazán szánalmas probálkozás volt a részedről. De legalább vicces lennél b+.

bandita
#36 bandita 2016. május 07. 19:47  

Eddig kialakult kép a Brazil emberekről,h teljesen mindegy miről van szó de ha látnak kicsi esélyt arra,h álmot lássanak akkor ők álmodni akarnak. Teljesen mindegy h háborús hős vagy esélyes sportoló.Minden egyes gyerek a szülőknek egy lehetőség arra,h kitörjenek.
Massa viselkedése pedig valóban szánalmas nekünk innen távolról de hogy nekik is az lenne azt nem tudom. Az pedig,h pénze van (vagy nincs) még szarabb helyzetbe helyezi szerintem.

frontember
#35 frontember 2016. május 07. 19:07  
ddb:
Massa? Egész Brazília rajta röhög. Egy brazil alkalmazottam mesélte, hogy Barrichelloból is viccet csináltak otthon, de Massa még nagyobb gáznak számít otthon. Teljesen nevetséges mindkét figura, mivel mindkettő beállt vízhordónak. Ez tudod mit jelent ott, ahol Isteni magasságokba emelnének egy versenyzőt, ha győzne? Massa nevetség tárgya Brazíliában.

Kapitális faszság már megint, amit mondasz. 1 ember elmesélte neked, hogy a 205 milliós "egész Brazília" hogyan viszonyul Massához? :))) te meg elhitted, mi?

Massa Senna utan az elso brazil, akinek valós esélye nyílt vb címet nyerni. Valósággal bolondultak érte. Ezenkívül vizhordo kora elott nyert 11 futamot, nem csicskaként. Van kb 40 dobogós helye. Nála, aztan kevés kritikusabb ember van Massaval kapcsolatban, de hogy nevetség tárgya legyen... A 2010 utáni teljesítménye tenyleg szar, gondolom sokan elpártoltak tőle emiatt, de a csávó majdnem szó szerint meghalt a pályán, és Senna óta a mai napig az egyetlen tisztességes brazil F1 eredményt o érte el. Nem hiszem el, hogy egy ennyire sport bolond országban ne lenne sztár. Plusz jótékonykodik, imádja a fiát, ezek mind szimpatikussá teszik. Kiöregedett tenyleg. De azert 11 forma 1 futamgyőzelemmel meg 100 millio dolláros vagyonnal nem szegyenkezel sehol a világban....

frontember
#34 frontember 2016. május 07. 18:55  
niconauta:
Palik kedvenc sztorija, talán igaz se volt :) szinte minden futamon elsütötte, az első futam előtti bealvást a kamionban Rajkót azóta nem csipem, mióta Heidfeld karrierjét elintézte

Nyugtass meg, hogy Ron Dennisre, aki azt a döntést Kimivel szemben tenyleg meghozta, viszont nem haragszol. Se Hakkinenre, aki ebben tanácsot adott Dennisnek :)))

Plusz Heidfeld utána még 10 évig F1 pilóta volt, de gondolom a karrierje 10 éven at végig el volt intézve... :))) nehogy kiderüljön, Rosbergnek is valami hasonlo méretű hibás döntés miatt szurkolsz ;)

GreenHonda
#33 GreenHonda 2016. május 07. 15:20  
Joseph Sneijder:
Ne vicceljünk már. Massa majdnem világsztár, Heidfeld pedig egy tipikusan olyan versenyző akiből csak ígéret maradt semmi több. Mint fociban Podolski.

Mert rosszkor volt rossz helyen. Massa meg azért világsztár mert vezetett vörös autót... A világsztár kifejezéssel nem lehet letakarni mert rohadtul felszínes megközelítés szvsz

GreenHonda
#32 GreenHonda 2016. május 07. 15:18  
Kepano:
Massa is stabil lett "öreg" korára. De pl 2008-ban azért elég hullámzó volt a teljesítménye a németnek is.

Heidfeld 2008-ban gumimelegítési gondokkal küszködött időmérőn ami hazavágta már a versenyeit, de egyébként igaz, akkor nem ment jól, viszont a többi évben igen, leszámítva a 2010- 2011-es visszatérési időszakot. A futamtempója szerintem jobb volt mint Massáé emellett sokkal kevesebbet hibázott, talán a legkevesebbet hibázó pilóták közé tartozott. Mostanában amúgy valóban sokkal kevesebbet ütközik Massa, tényleg fejlődött ilyen téren nem kicsit

Utoljára módosítva: 2016. május 08. 12:11

Enveblo
#31 Enveblo 2016. május 07. 14:20  
ddb:
Én mást tapasztaltam, de ezen nem veszünk össze. Elfogadom a véleményed.

furcsamód az emberek 90%-a sose hallott Michelisz fikázást, na EZ a közvélemény, nem amit te hiszel

albutr
#30 albutr 2016. május 07. 11:23  
ddb:
Nyilván azok mennek ki a versenyre, akik szeretik a Forma 1-et. Azok szurkolni fognak neki. A maradék ember, aki nincs a helyszínen, az meg formálja a közvéleményt. Michelisz nevét is ordítja mindenki, aki ott volt a helyszínen, a többiek meg a fotelből fikázzák a pilótát, mert nem vert kört Lopezre az első versenyen.

számomra ez új hogy Norbit fikázzák.

ddb
#29 ddb 2016. május 06. 22:45  
Kepano:
Tehát, ha a brazil kollégád egyszer megkérdezi, hogy milyen a megítélése Mo.-n Michelisznek, akkor te erre azt feleld majd, hogy fikázzák ezerrel, mert egy-két noname fórumon ezzel találkoztál? Én is olvasgatok fórumokat, de egyáltalán nem vettem észre, hogy a Micheliszfikázó jelenség általános lenne.

Én mást tapasztaltam, de ezen nem veszünk össze. Elfogadom a véleményed.

Kepano
#28 Kepano 2016. május 06. 22:22  
ddb:
Ne tudd meg mi ment az első verseny után a fórumok mélyén. Hogy milyen középszerű, na ennyit ért, el van picsázva, szánalmas, gáz, stb. stb.... Elképesztő volt látni. Tényleg hatalmas szégyen 1-2 tizedet kapni egy másik versenyzőtől... Istenem.

Tehát, ha a brazil kollégád egyszer megkérdezi, hogy milyen a megítélése Mo.-n Michelisznek, akkor te erre azt feleld majd, hogy fikázzák ezerrel, mert egy-két noname fórumon ezzel találkoztál?
Én is olvasgatok fórumokat, de egyáltalán nem vettem észre, hogy a Micheliszfikázó jelenség általános lenne.

Utoljára módosítva: 2016. május 06. 22:23

ddb
#27 ddb 2016. május 06. 22:03  
Kepano:
Micheliszt fikázzák? Ez nekem új.

Ne tudd meg mi ment az első verseny után a fórumok mélyén. Hogy milyen középszerű, na ennyit ért, el van picsázva, szánalmas, gáz, stb. stb.... Elképesztő volt látni. Tényleg hatalmas szégyen 1-2 tizedet kapni egy másik versenyzőtől... Istenem.

Kepano
#26 Kepano 2016. május 06. 22:02  
ddb:
Nyilván azok mennek ki a versenyre, akik szeretik a Forma 1-et. Azok szurkolni fognak neki. A maradék ember, aki nincs a helyszínen, az meg formálja a közvéleményt. Michelisz nevét is ordítja mindenki, aki ott volt a helyszínen, a többiek meg a fotelből fikázzák a pilótát, mert nem vert kört Lopezre az első versenyen.

Micheliszt fikázzák? Ez nekem új.

ddb
#25 ddb 2016. május 06. 21:45  
Jadeite:
Én azt hittem, kedvelik Brazíliában, de akkor csak véletlenül robban fel Interlagos, ha Massa dobogóra áll, elvégre ha az alkalmazottad azt mondta, biztosan úgy van...

Nyilván azok mennek ki a versenyre, akik szeretik a Forma 1-et. Azok szurkolni fognak neki. A maradék ember, aki nincs a helyszínen, az meg formálja a közvéleményt. Michelisz nevét is ordítja mindenki, aki ott volt a helyszínen, a többiek meg a fotelből fikázzák a pilótát, mert nem vert kört Lopezre az első versenyen.

Jadeite
#24 Jadeite 2016. május 06. 21:36  
ddb:
Massa? Egész Brazília rajta röhög. Egy brazil alkalmazottam mesélte, hogy Barrichelloból is viccet csináltak otthon, de Massa még nagyobb gáznak számít otthon. Teljesen nevetséges mindkét figura, mivel mindkettő beállt vízhordónak. Ez tudod mit jelent ott, ahol Isteni magasságokba emelnének egy versenyzőt, ha győzne? Massa nevetség tárgya Brazíliában.

Én azt hittem, kedvelik Brazíliában, de akkor csak véletlenül robban fel Interlagos, ha Massa dobogóra áll, elvégre ha az alkalmazottad azt mondta, biztosan úgy van...

ddb
#23 ddb 2016. május 06. 21:30  
Kepano:
Olyan, mint nálunk Zsótti?

Személy szerint örültem, hogy volt egy magyar versenyzőnk, és néha jó versenyei voltak, de pontosan tudom, hogy milyen róla a közvélemény. Én ott voltam Zsolt visegrádi reklámforgatásán, beszélgettem vele. Már csak azért is tiszteletre méltó ember, mert 4 nyelven beszél. Kihozta azt a karrierjéből, amit csak lehet. Nemzetközi szinten egy megbízható, közepes pilótának számított, aki szerencsére be tudott kerülni az F1 vérkeringésébe. Jó volt magyarnak lenni az amerikai nagydíj után.

Kepano
#22 Kepano 2016. május 06. 21:02  
ddb:
Massa? Egész Brazília rajta röhög. Egy brazil alkalmazottam mesélte, hogy Barrichelloból is viccet csináltak otthon, de Massa még nagyobb gáznak számít otthon. Teljesen nevetséges mindkét figura, mivel mindkettő beállt vízhordónak. Ez tudod mit jelent ott, ahol Isteni magasságokba emelnének egy versenyzőt, ha győzne? Massa nevetség tárgya Brazíliában.

Olyan, mint nálunk Zsótti?

ddb
#21 ddb 2016. május 06. 20:25  
Joseph Sneijder:
Ne vicceljünk már. Massa majdnem világsztár, Heidfeld pedig egy tipikusan olyan versenyző akiből csak ígéret maradt semmi több. Mint fociban Podolski.

Massa? Egész Brazília rajta röhög. Egy brazil alkalmazottam mesélte, hogy Barrichelloból is viccet csináltak otthon, de Massa még nagyobb gáznak számít otthon. Teljesen nevetséges mindkét figura, mivel mindkettő beállt vízhordónak. Ez tudod mit jelent ott, ahol Isteni magasságokba emelnének egy versenyzőt, ha győzne? Massa nevetség tárgya Brazíliában.

Utoljára módosítva: 2016. május 06. 20:26

Joseph Sneijder
#20 Joseph Sneijder 2016. május 06. 20:23  
niconauta:
Palik kedvenc sztorija, talán igaz se volt :) szinte minden futamon elsütötte, az első futam előtti bealvást a kamionban Rajkót azóta nem csipem, mióta Heidfeld karrierjét elintézte

Palik nagyon kedvelte Raikkönnent. Már túlságosan is.

Joseph Sneijder
#19 Joseph Sneijder 2016. május 06. 20:21  
GreenHonda:
Remek pilóta volt, szerintem jobban megérte volna alkalmazni egy Massánál, hihetetlenül stabil pilóta volt, jó futamokat ment.

Ne vicceljünk már. Massa majdnem világsztár, Heidfeld pedig egy tipikusan olyan versenyző akiből csak ígéret maradt semmi több. Mint fociban Podolski.

ddb
#18 ddb 2016. május 06. 19:19  
m3gm0nd0'3mb3r:
Nézz meg egy interjút Heidfelddel. Csak nézd meg. És érezd át a belőle sugárzó "Soha nem leszek vezér, soha nem leszek világbajnok" attitűdöt.

Ez tény.

m3gm0nd0'3mb3r
#17 m3gm0nd0'3mb3r 2016. május 06. 19:04  
niconauta:
Palik kedvenc sztorija, talán igaz se volt :) szinte minden futamon elsütötte, az első futam előtti bealvást a kamionban Rajkót azóta nem csipem, mióta Heidfeld karrierjét elintézte

Nézz meg egy interjút Heidfelddel. Csak nézd meg. És érezd át a belőle sugárzó "Soha nem leszek vezér, soha nem leszek világbajnok" attitűdöt.

Kepano
#16 Kepano 2016. május 06. 17:31  
GreenHonda:
Remek pilóta volt, szerintem jobban megérte volna alkalmazni egy Massánál, hihetetlenül stabil pilóta volt, jó futamokat ment.

Massa is stabil lett "öreg" korára.
De pl 2008-ban azért elég hullámzó volt a teljesítménye a németnek is.

GreenHonda
#15 GreenHonda 2016. május 06. 17:13  
Kepano:
Heidi amolyan örök második volt, akin sokak szíve megesett, kb. mint Alesi. A francia se volt nagy durranás, mégis hihetetlen népszerű volt. De hogy egyesek mit esznek az ilyen szürke alakokon, azt nem tudom.

Remek pilóta volt, szerintem jobban megérte volna alkalmazni egy Massánál, hihetetlenül stabil pilóta volt, jó futamokat ment.

Utoljára módosítva: 2016. május 08. 12:13

Kepano
#14 Kepano 2016. május 06. 16:28  
albutr:
azok a szürke alakok is szerethetőek és lehet nekik drukkolni,amúgy Heidfeld alsóbb kategóriás eredményei nem olyan rosszak és ha valaki onnantól kezdve drukkol neki természetes hogy kitart mellette még ha mondjuk a f1-ben nem is volt meghatározó.

Jó, nyilván ez tök szubjektív, mert olyat is ismerek, aki szerint Button szürke, pedig szerintem nagyon nem. Heidfeld végül is jó arc volt, de nem kicsit túlértékelt. Igen, a meki élete lehetősége lett volna, de utána se volt rossz sora: Williams, majd a gyári BMW, ami 2008-ban nagyon jó verda volt. Csak hát nem őt, hanem Kubicát hozták hírbe a Ferrarival akkor is.

albutr
#13 albutr 2016. május 06. 16:12  
Kepano:
Heidi amolyan örök második volt, akin sokak szíve megesett, kb. mint Alesi. A francia se volt nagy durranás, mégis hihetetlen népszerű volt. De hogy egyesek mit esznek az ilyen szürke alakokon, azt nem tudom.

azok a szürke alakok is szerethetőek és lehet nekik drukkolni,amúgy Heidfeld alsóbb kategóriás eredményei nem olyan rosszak és ha valaki onnantól kezdve drukkol neki természetes hogy kitart mellette még ha mondjuk a f1-ben nem is volt meghatározó.

Kepano
#12 Kepano 2016. május 06. 16:03  
niconauta:
Palik kedvenc sztorija, talán igaz se volt :) szinte minden futamon elsütötte, az első futam előtti bealvást a kamionban Rajkót azóta nem csipem, mióta Heidfeld karrierjét elintézte

Azért ha akkora nagy májer lett volna, akkor legalább a BMW-től feljebb léphetett volna, de Kubicától is csúnyán kikapott, amikor igazán jó volt az autó.

Ezért utálni Kimit, te tényleg nem vagy komplett.

Kepano
#11 Kepano 2016. május 06. 16:00  
GreenHonda:
az az utolsó két mondat:DD nee Amúgy egy kicsit sok itt a mindenki a hibája Heidfeld kirúgása csak az övé nem. Amúgy kétség kívül szerintem is jó pilóta volt, megérdemelt volna egy top autót. Egy része ennek igaz is, azonban 2011-ben már nem hozta azt amit kellett volna a Renaultnál. Egy évet még adtam volna neki, hátha belerázódik, nem tett jót neki a kihagyás

Heidi amolyan örök második volt, akin sokak szíve megesett, kb. mint Alesi. A francia se volt nagy durranás, mégis hihetetlen népszerű volt. De hogy egyesek mit esznek az ilyen szürke alakokon, azt nem tudom.

GreenHonda
#10 GreenHonda 2016. május 06. 15:44  
ddb:
Heidfeld karrierjét sok mindenki elintézte. Ő volt a nagy kedvencem éveken keresztül. Kezdődött azzal, hogy a McLaren nem őt választotta, aztán a 2003-as kirúgása a Saubertől (mondjuk tényleg kellemetlen volt, hogy Frentzen simán lenyomta őt, aki egyébként egy top pilóta volt mindig is szerintem). Aztán jött a BMW kiszállása a Williamsből, majd a gyári BMW-ben is rossz döntést hozott a kanadai versenyen azzal, hogy elengedte Kubicát a taktika miatt). Zsebben volt a Brawn Mercedes szerződés, erre Schumacher úgy döntött, hogy visszatér, így onnan is ki lett golyózva. Utolsó remény a Renaulttal, ahol jól ment, de Bouiller kirúgta mondvacsinált okokra hivatkozva. Hát nagyon hányattatott karrier. "A paddock kóborkutyája"

az az utolsó két mondat:DD nee

Amúgy egy kicsit sok itt a mindenki a hibája Heidfeld kirúgása csak az övé nem. Amúgy kétség kívül szerintem is jó pilóta volt, megérdemelt volna egy top autót. Egy része ennek igaz is, azonban 2011-ben már nem hozta azt amit kellett volna a Renaultnál. Egy évet még adtam volna neki, hátha belerázódik, nem tett jót neki a kihagyás

Utoljára módosítva: 2016. május 06. 15:44

ddb
#9 ddb 2016. május 06. 15:32  
andrea1:
Búcsút is mondhat ennek a businessnek innentől. :D

2014 óta megtörtént.

Utoljára módosítva: 2016. május 06. 15:32

andrea1
#8 andrea1 2016. május 06. 15:30  

Búcsút is mondhat ennek a businessnek innentől. :D

Utoljára módosítva: 2016. május 06. 15:32

ddb
#7 ddb 2016. május 06. 14:24  
niconauta:
Palik kedvenc sztorija, talán igaz se volt :) szinte minden futamon elsütötte, az első futam előtti bealvást a kamionban Rajkót azóta nem csipem, mióta Heidfeld karrierjét elintézte

Heidfeld karrierjét sok mindenki elintézte. Ő volt a nagy kedvencem éveken keresztül. Kezdődött azzal, hogy a McLaren nem őt választotta, aztán a 2003-as kirúgása a Saubertől (mondjuk tényleg kellemetlen volt, hogy Frentzen simán lenyomta őt, aki egyébként egy top pilóta volt mindig is szerintem). Aztán jött a BMW kiszállása a Williamsből, majd a gyári BMW-ben is rossz döntést hozott a kanadai versenyen azzal, hogy elengedte Kubicát a taktika miatt). Zsebben volt a Brawn Mercedes szerződés, erre Schumacher úgy döntött, hogy visszatér, így onnan is ki lett golyózva. Utolsó remény a Renaulttal, ahol jól ment, de Bouiller kirúgta mondvacsinált okokra hivatkozva. Hát nagyon hányattatott karrier. "A paddock kóborkutyája"

Árnyék
#6 Árnyék 2016. május 06. 14:20  
niconauta:
Palik kedvenc sztorija, talán igaz se volt :) szinte minden futamon elsütötte, az első futam előtti bealvást a kamionban Rajkót azóta nem csipem, mióta Heidfeld karrierjét elintézte

wtf?! mintha ő mozgatta volna a szálakat... Heidfeld a menedzsmentjének köszönhette azt amit... ;)

niconauta
#5 niconauta 2016. május 06. 14:17  
ddb:
Nem. Egy fehér műanyagszékben fog ülni megsárgult hosszú hajjal és szakállal, piásan, és örökké a történeteit meséli, hogy ő régen mekkora király volt, mint Al Bundy és a négy touchdown egy meccs alatt.

Palik kedvenc sztorija, talán igaz se volt :)
szinte minden futamon elsütötte, az első futam előtti bealvást a kamionban
Rajkót azóta nem csipem, mióta Heidfeld karrierjét elintézte

ddb
#4 ddb 2016. május 06. 13:41  
vandr:
Inkább jegybevételszedő.

Nem. Egy fehér műanyagszékben fog ülni megsárgult hosszú hajjal és szakállal, piásan, és örökké a történeteit meséli, hogy ő régen mekkora király volt, mint Al Bundy és a négy touchdown egy meccs alatt.

vandr
#3 vandr 2016. május 06. 13:33  
ddb:
Állítólag jegyszedő lesz majd a kismotorpályán.

Inkább jegybevételszedő.

ddb
#2 ddb 2016. május 06. 13:29  

Állítólag jegyszedő lesz majd a kismotorpályán.

fuze
#1 fuze 2016. május 06. 13:21  

A sikerhez vezető út nehéz, göröngyös..

HairHungary