Ralf Schumacher győzni szeretne

írta: Motorsportal
2003. június 13. 15:10
Annak ellenére, hogy az idei esztendőben - a korábbi évekhez képest - kevesebb jegyet adtak el a Formula-1-es versenyre, Montreal utcáit már tegnap ellepték a száguldó cirkusz rajongói.

A Williams-BMW versenyzője ennek ellenére szabadon mozoghatott, és élvezte, hogy sokan fel sem ismerik. "Az egyik legszebb az Amerikában, hogy sokkal gyakrabban tudok úgy kimenni az utcára, hogy inkognitóban maradhatok, mivel sokaknak fogalmuk sincsen a Formula-1-ről. Egy olasz étterem pincére megkérdezte tőlem, hogy én is a verseny miatt vagyok-e itt."

Ralf Schumacher kedveli a pályát és bízik abban, hogy gyakran fog még versenyezni Montrealban, lehetőleg jelenlegi csapata színeiben.

"Nagyon jól érzem magam a csapatnál, és könnyen meg tudnék barátkozni a gondolattal, hogy a 2004-es évet követően is itt versenyezzek, de erről majd az elkövetkezendő időben folytatandó tárgyalások döntenek majd."

"Itt, Montrealban minden esélyünk megvan arra, hogy beleszólhassunk a győzelemért folytatott küzdelembe. A motor nagyszerű, a Michelin abroncsok általában jobban szerepeltek, mint a konkurencia, az autónk is egyre jobb lesz. Mindkét pilótának kiváló a hangulata, tehát összességében úgy gondolom, hogy minden feltétel adott a győzelemhez."
Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Carlos Sainz

12016.10.24. 17:55

Malajzia lemond az F1-ről?

Kérdéses a futam sorsa

32016.10.24. 15:48

Arrivabene: Hülyeség változtatni

Inog a talaj a csapatfőnök alatt – a Ferrari barátkozhat a bronzérem gondolatával?