Ralf Schumacher jobban van

írta: Motorsportal
2003. szeptember 03. 22:50
Ralf Schumacher, aki a tegnapi tesztelés során hatalmasat bukott a délelőtt folyamán elhagyhatta a kórházat. A BMW-Williams pilótája ugyan nem emlékszik a balesetre, azonban a körülményekhez képest jól van, nem szenvedett súlyos sérüléseket.

A baleset pontos okára egyelőre nem derült fény, azonban egyes elmondások szerint a hátsó kerékfelfüggesztés tört el, aminek következtében irányíthatatlanná vált az autó.

Sam Michael meg van győződve arról, hogy a 28 esztendős autóversenyző nem okolható az esetért. "Még nem tudjuk száz százalékos biztonsággal kijelenteni, hogy pontosa mi is történt, de annyit leszögezhetek, hogy technikai, és nem vezetői hiba volt. Az autó nem lett totálkáros, de vissza kell küldenünk a gyárba, hogy a mérnökök el tudják végezni a szükséges javításai munkálatokat."

Ralf és Cora Schumacher a klinikáról egyenesen hazautaztak Salzburgba, ahol az elkövetkezendő napokat pihenéssel tölti majd a versenyző. Egyelőre még nem lehet tudni, hogy a jövő héten Monzában rajthoz tud-e állni a német pilóta.
Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.PIT STOP

Hamilton, ahogy még sosem láttuk (videó)

FORMA-1 HÍREK

Austin

22016.10.21. 14:34

Susie Wolff gyermeket vár

A legkisebb Wolff áprilisban érkezik

52016.10.21. 13:59

Volt szerelője szerint Räikkönen lehet a 2017-es változások nyertese

"Nála csak egy üzemmód létezik: a padlógáz!"

12016.10.21. 13:27

Sainz bekeményített: Nem fogok örökké a Red Bullra várni

„Nem lehetek mindig harmadik számú opció”