Ralf Schumacher vegyes érzelmekkel zárja az évadot

írta: Motorsportal
2003. december 31. 22:28
A sport tekintetében ez egy nagyszerű év volt, de ezzel egy időben csalódást is jelentett. Izgalmas volt, mint korábban soha, de volt részünk szenvedésben is. Sokat nevettem, de néha a mosoly mellet egy-egy könnycsepp is megjelent. Nagyon magasan voltam, majd nagyon mélyen."

Ralf Schumacher ezekkel a szavakkal foglalta össze az idei esztendőt, aki már nagyon várja a 2004-es évad kezdetét. "Az autó kapcsán nagyon jó benyomásaim vannak, de nyugodtan kijelenthetem, hogy az elkövetkezendő esztendőben versenyképesek leszünk. Ami a motort illeti nem lehet panasz, és a Michelinnel való együttműködés is egyre jobban megy. Úgy gondolom, hogy a 2004-es esztendő nehezebb lesz, mint az idei, és az élcsapatok között még kiegyenlítettebb lesz a küzdelem."

A német pilóta sajnálja, hogy csapattársa távozik a Williams-BMW-től, miközben egyelőre az ő szerződése sem került meghosszabbításra. "A csapat számára nagy gyengülést jelent Montoya távozása, ami nagy kár. Talán korábban kellett volna azon munkálkodni, hogy megtartsák őt."
Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.FORMA-1 HÍREK

Lewis Hamilton, Niki Lauda, Toto Wolff

02016.10.22. 01:11

Rosberg óvatos

„Ezek a szabadedzések nem jelentenek túl nagy segítséget”

02016.10.22. 01:06

Terrorhangulat? Räikkönen mást mondana…

Arrivabene reagált Baldisserri kijelentésére – és nem érti, miért meglepő Räikkönen formája