Rosberg és a Mercedes már a pénzről is megegyezett?

írta: M4Sport
2016. július 07. 12:40
FOTÓ: ©xpbimages.com

A pénzkérdés már nem kérdés – Nico Rosberg és a Mercedes német lapértesülés szerint egyre közelebb a szerződéshosszabbításhoz.

Nico Rosberg és Lewis Hamilton ausztriai ütközése után fölvetődött, vajon a történtek hogyan befolyásolják majd az FIA által megbüntetett, csak ez év végéig szerződéssel rendelkező német jövőjét. Toto Wolff sportigazgató már akkor jelezte, sehogy, mivel hosszú távú döntéseket nem befolyásolhat egy szerencsétlen pillanat.

A német Motorsport-Total megtudta, Rosberg hosszabbítása olyannyira nincs veszélyben, hogy a felek az előzetesen legmeghatározóbbnak titulált kérdésekben már meg is egyeztek. E két tényező a szerződés időtartama, valamint a fizetés volt. Előbbiről kapcsán már egy ideje tudható, hogy a csapat vélhetően további két szezonnal hosszabbítana a bajnoki éllovassal. Ami pedig a pénzt illeti, a lap szerint már ezen a téren is sikerült egyezségre jutnia Toto Wolfféknak a Rosberget képviselő Gerhard Bergerrel.

Az osztrák exversenyző elárulta, valójában már más tényezők miatt késik az új kontraktus aláírása: tisztázniuk kell pár marketinggel és reklámmal kapcsolatos részletet. „A tárgyalások közepén tartunk” – mondta erről Berger.

Nem lepődnénk meg, ha Rosberg szerződéshosszabbítását valamikor a Német Nagydíj táján jelentené be a csillagos márka.

Oszd meg!

3 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

guide
#3 guide 2016. július 07. 17:12  

Mekkora lenne már,ha kiderülne,hogy Vettel azért tárgyal a Ferrarival,mert ajánlatot kapott a Mercitől?:DD
Végül is ő egy német pilóta.Rosberg nem nagyon tudja megverni Hamit,talán megpróbálják egy másik némettel.:D Seb nem kotyogna ki semmit az biztos.:)

Konszpiresiszeoriz
#2 Konszpiresiszeoriz 2016. július 07. 14:32  

Vagy Lauda az még életképesebb!

Sebees
#1 Sebees 2016. július 07. 13:24  

Ha addig nem lesz valami újabb húzása, mert akkor csak egyre húzódni fog a történet míg jövőre jön a Pascal gyerek versenyezni és mindenki megnyugszik.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Pascal Wehrlein

02016.10.23. 00:50

Kedv vagy stílus kérdése Vettel halványabb teljesítménye?

Formahanyatlására többféle magyarázat lehet – a Ferrariéra nem tud választ