Rosberg: Fagyi a főnökkel, születésnapozás és új szerződés?

írta: M4Sport
2016. június 27. 09:21
FOTÓ: ©xpbimages.com

Már csak idő kérdése, hogy Nico Rosberg és a Mercedes bejelentse szerződéshosszabbítását. A születésnapos német mögött mozgalmas hétvége áll.

Hétfőn ünnepli 30. születésnapját Nico Rosberg. A bajnoki éllovas jeles napjának fölvezetése a jelek szerint igencsak jól sikerült: vasárnap kipróbálhatta világbajnok édesapja, Keke Rosberg régi Williamsét a Goodwood-fesztiválon, találkozhatott a színész Keanu Reevesszel, majd végigszurkolhatta a német labdarúgó-válogatott 3-0-s sikerét Szlovákia ellen az Eb nyolcaddöntöjében.

Ám nem kizárt, hogy örülni még a születésnap után is lesz alkalma. Rosberg szombaton egy fotót tett közzé közösségi oldalán, mely felesége, Vivian Ibizán üzemeltetett fagyizójában készült. A versenyző Niki Lauda és a két feleség társaságában nyalja épp a fagylaltot, melyre a Bild információi szerint azok után hívta meg a Mercedes tanácsadóját, hogy az az új hajóját kipróbálva épp a szigeten járt.

Vajon az új mercedeses szerződésről is esett szó? Rosberg Bakuban nem győzte hangsúlyozni, jelenleg inkább a munkájára, nem pedig a szerződéshosszabbításra összpontosít, ámjelezte, bízik a közös folytatásban. „Ezzel nem foglalkozom jelenleg. Nálam nem ez élvezi az elsőbbséget, mivel nincs rajtunk nyomás. Én jól érzem magam, szeretünk együtt dolgozni. És még sok évig itt leszek. Nincs okunk sietni” – fogalmazott.

Főnöke, Toto Wolff is jó esélyt adott a hosszabbításra. „Jól haladunk, és kétségem sincs afelől, hogy Nico nálunk folytatja még egy ideig. Türelmesnek kell lennünk” – nyilatkozta a sportigazgató.

Lauda a Bildnek előrebocsátotta, már csak pár részletet kell tisztázniuk a bejelentés előtt. „Nagyjából már megegyeztünk egy kétéves szerződésben. A részleteket viszont még ki kell dolgozni” – nyilatkozta az osztrák. Majd a kérdésre, születésnapi ajándéknak szánják-e az új szerződést, hozzátette: „Nem, ezért ő megdolgozott. A születésnapján inkább meghívom őt az új hajómra!”

Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.PIT STOP

Hamilton, ahogy még sosem láttuk (videó)

FORMA-1 HÍREK

Daniel Ricciardo

02016.10.20. 22:23

Hülkenberg hat éve erre vár

Egy gyári szerződés volt az álma

22016.10.20. 21:05

Hamilton és a lábsérülés: Jól érzem magam

Elárulta, miért kellett lemondania a barcelonai tesztet