Rossi a Toyota csapatnál tesztel?

írta: Motorsportal
2003. december 02. 09:16
Az elmúlt hónapokban Valentino Rossi neve gyakran került kapcsolatba a Formula-1-gyel. A MotoGP ötszörös világbajnokát a Ferrari mellet a BAR-Honda és a Toyota is csábította, azonban végleges megállapodás még nem született, hogy melyik versenyistállónál teszi próbára tudását Rossi két kerék helyett ezúttal négykeréken.

Rossi az elkövetkezendő esztendőben mindenképpen ki szeretné próbálni valamely csapat versenygépét. "Már régóta ki szeretnék próbálni egy Formula-1-es autót. Jövőre biztos kapok még ajánlatokat. A 2004-es esztendőre kitűzött céljaim között szerepel az is, hogy Formula-1-es autót vezessek."

A Monzai Rallyt követően a Toyota alakulata is élénk érdeklődést mutatott az olasz fiatalember iránt, a csapatfőnök Ove Andersson igen nagy lelkesedéssel mesélt Rossi tesztlehetőségéről. "Hatalmas tehetség. Bízom benne, hogy tél folyamán sikerül tesztlehetőséget biztosítani a számára, ami a PR szempontjából is kiváló lenne. Nagyszerű motorsnak tartom, de még nem beszéltünk a tesztelésről."
Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Lewis Hamilton

02016.10.24. 19:51

Alonsót a Mercedes és egy bajnoki cím sem tudná maradásra bírni

Csak akkor folytatja, ha élvezni fogja a vezetést

12016.10.24. 17:55

Malajzia lemond az F1-ről?

Kérdéses a futam sorsa