Schumachernek is köszönetet mondott Rosberg

F1 banner 2017
írta: M4Sport
2016. november 28. 09:14
FOTÓ: ©xpbimages.com

Michael Schumachernek is ajánlotta bajnoki sikerét Nico Rosberg. Elmondása szerint volt csapattársának is volt szerepe abban, hogy idáig jutott.

Saját bevallása szerint 2009 végén valósággal sokkolta őt a hír, hogy első gyári csapattól kapott szerződésének aláírása után kiderült, Michael Schumacher lesz a csapattársa. Jó ideig láthatatlannak érezte magát – a média alig-alig vette őt észre, de még a csapaton belül is sokszor szorult teljesen háttérbe minden idők legsikeresebb versenyzője mellett. Aztán elkezdett bizonyítani mellette – ma pedig már úgy véli, a hétszeres világbajnok is meghatározó szerepet játszott abban, hogy a csúcsra ért.

„Azt kívánom, hogy Michael is értesüljön arról, megnyertem a bajnoki címet! Szép lenne” – nyilatkozta Nico Rosberg. „Ebben a sikerben neki is szerepe van, mert három éven át gürcölt ezért a csapatért, és nagyban hozzájárult az alapok felépítéséhez.”

És nem csak a csapatépítésből vette ki a részét, de egyúttal Rosberg továbbfejlődéséhez is hozzájárult. Azzal, hogy a friss világbajnok 2010 és 2012 között legyőzte honfitársát, az emberek elkezdték többre tartani őt. Ráadásul szakmai szempontból is sok mindent ellesett tőle. „Rendkívül érdekes volt számomra mellette versenyezni. Jó pár dolgot eltanultam tőle, és mégiscsak minden idők legsikeresebb Forma–1-es versenyzőjéről beszélünk. Nagyszerű élmény volt” – utalt vissza a mercedeses kezdetekre.

De nemcsak Schumachernek, mindenkinek köszönetet mondott, aki segítette pályafutását. „2010-ben csatlakoztam a Mercedeshez, és elég döcögős volt az út eleinte. Most pedig minden jóra fordult az elmúlt években, ma pedig számomra is. Nagyon-nagyon különleges érzés. Hálás vagyok a versenycsaládomnak, a Mercedesnek, a teljes csapatnak, amely körülvesz, amely értem dolgozik. Ebben mindenkinek része van. Nagyon hosszú út áll mögöttem.”

„A volt gokartszerelőm, akivel tízévesen dolgoztam együtt, múlt este írt nekem üzenetet. Emlékek egy tízévesről, aki a francia bajnokságban harcol, sztorik a motivációról – ilyesmiket küldözgettek nekem tegnap. Ez az egész útról szól, minden egyes év benne van ebben a mai sikerben. Mindenki, aki segítette a pályafutásomat. Ilyen szempontból sok fontos mentorom volt az évek során. Serge Dino a gokartban, az autóknál a Team Rosbergnél Peter Siebert és Erich Baumgärtner a Forma–3-ban. Aztán Arno Zensen a Team Rosbergnél, majd a GP2-ben Nicolas Todt, Fred Vasseur, akiknek hálás vagyok azért, hogy az F1-be juttattak. Steve Marcel, aki sajnos már nincs közöttünk. Az F1-ben Frank Williams, Sam Michael, Patrick Head. Norbert Haug és Ross Brawn, valamint természetesen Toto, Paddy és Niki, akik eljuttattak odáig, ahol most tartok” – sorolta fel segítőit.

Oszd meg!

60 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

GreenHonda
#60 GreenHonda 2016. november 30. 18:23  
G0007:
beszélj konkrétabban , mi az amit nem veszek figyelembe másnál aztán beszélhetünk

Minek konkrétabban? Szerintem elég egyértelmű

F1890
#59 F1890 2016. november 29. 12:56  
Zik.Zak:
Istenem, hogy neked mekkora traumát okozhatott az a hét MS VB cím. Máig nem bírtad kiheverni... :)))

egy csepp traumát sem okozott mivel tudok veszíteni :)
mellesleg ha traumát okozna akkor kerülném a témát, szorongás alvászavarom lenne többek között ha nevét hallanám, de ilyenről szó sincs :)

G0007
#58 G0007 2016. november 29. 12:39  
_JuSuF_:
OFF: Tudjátok azért az újságírók is tehetnek arról, hogy mennyire unalmas ez a sport. Az utolsó futam vége óta ezen az oldalon írd és mond harminc (30!!!) cikk lett kirakva, ezek közül egyik sem foglalkozik azzal, hogy a Force India 4. lett. Még azzal is épp csak foglalkozva van, hogy volt 2 búcsúzó pilótánk. Viszont megtudtuk, hogy Wolff meg Lauda mennyire nagyon gondolkodóba estek, meg egyéb a kutya faszát se érdeklő "híreket". Még arról is írva lett, hogy húúú, mekkora csata lett most év végére Ocon meg Werhlein között, mert most végre volt egy komolyabb kontakt köztük. Arról baszdki senki nem akar írni, hogy történelmi meg egyéb kitalált, nevetséges jogalapokon nyugvó bónusz pénzek nélkül mit ért el a Force India idén (is). Szét fogom most offolni ezt a 30 cikket, akinek nem tetszik bannoljon, tiltsatok ki, de nevetséges, hogy a Forma 1-ben szinte csak a top 3 istálló a téma. Persze megértem én, hogy önálló gondolat és cikk ritkán van, sokkal nehezebb fejből publikálni valamit, egyszerűbb fordítani és ide hányni a bulvár fost amivel tele van a világ sajtó. Negyedik lett a Force India, NEGYEDIK, szopó rollerre tették a McLarent, a Williams-t és mindenki mást is! Mondjuk nekik drukkolni nyilván nem trendi, róluk beszélgetni is idő pocsékolás... Tessék, minden fontos adat az idei évről a 4. helyért folyó csatáért, diagrammokon, sőt, még 2008-tól is össze hasonlítva a FI és a Williams. http://imgur.com/a/jkfne És öcsém vasárnap óta nem lehet erről írni. A hülye buzi középcsapatnak szurkoló ne is akarjon egy releváns cikk alatt kommentelni, beszélgetni másokkal. Nekem azt kell olvasnom mindenhol, ahogy habzó szájjal tépik egymást ugyan azokon a szarokon az emberek állandóan. 6 pilótáról meg 3 csapatról kell szóljon mindig minden? Ha meg ezer egyben megjelenik 1-1 más csapatról szóló cikk akkor örüljek. És jön az uborka szezon, lehet majd nézni 0-24-ben Hamilton celeb életét, meg Raikonnen bármiét... Szét offolok mindent, akkor is...

megértem amit írsz, igazad is van, hogy egy cikket megérne a dolog mert van hírértéke, hiszen nagy dolog hogy 4.-ek lettek.

másik oldalról viszont te is leírtad, az okokat, így nyilván tisztában vagy vele, hogy miért nem, vagy mért csak elenyészve találsz középcsapatos cikkeket. sajn ez van, reménykedj benne , hogy jobban a tűz közelébe jutnak és akkor több szó esik majd róluk.

G0007
#57 G0007 2016. november 29. 12:19  
MP4/4:
Azért látszik néha, hogy álomvilágban élsz. Scumachert pont azért az arrogáns viselkedéséért se szerették, amit te a szerethetőségének állítasz be. A tiszteletet meg nem kellene összemosni a kedveltséggel, attól, hogy cuki-muki módon viselkedett az utolsó éveiben még nem lett megbocsátva neki az, ahogyan átgázolt másokon. Na de többet nem írok erről mert a rózsaszín szemüvegednek már ez is sok szerintem. A vicc inkább az, hogy szerinted elenyésző számban vannak az anti Hamiltonosok? Akkor nagyon nem néztél körül, hogy mi folyik az utóbbi napokban(hetekben) a fórumokon és a közösségi médiákban... Pedig soha nem láttam pl. a magyar futamokon nagyobb számú Rosberg fan csoportokat ellenben akár már visszavonult pilótákat éltetőkkel. Tehát egyértelmű, hogy a nagy számú anti nem Rosbergnek szurkolt inkább csak Hamilton ellen, hogy ezzel is belérúghasson, ahogy te is teszed. Persze mindamellett, hogy én se vagyok oda Hamilton magánéleti dolgaiért nekem pl. ő az a pilóta, aki egy körön felér Sennával, ellentétben pl. Schumacherrel, akinek nem ez volt a legfőbb erőssége, mint tudjuk.

"Azért látszik néha, hogy álomvilágban élsz. Scumachert pont azért az arrogáns viselkedéséért se szerették, amit te a szerethetőségének állítasz be. A tiszteletet meg nem kellene összemosni a kedveltséggel, attól, hogy cuki-muki módon viselkedett az utolsó éveiben még nem lett megbocsátva neki az, ahogyan átgázolt másokon. Na de többet nem írok erről mert a rózsaszín szemüvegednek már ez is sok szerintem."

nem is kellett neki semmit megbocsátani, minden valamire való bajnok átgázol másokon. én csak azt mondom hogy nem összehasonlítható a két anti tábor (hangsúlyozom hamiltonnak szerintem ilyen csak elenyésző számban van ), mivel teljesen más okok miatt osztják /osztották meg az embereket.

"A vicc inkább az, hogy szerinted elenyésző számban vannak az anti Hamiltonosok? Akkor nagyon nem néztél körül, hogy mi folyik az utóbbi napokban(hetekben) a fórumokon és a közösségi médiákban... Pedig soha nem láttam pl. a magyar futamokon nagyobb számú Rosberg fan csoportokat ellenben akár már visszavonult pilótákat éltetőkkel. Tehát egyértelmű, hogy a nagy számú anti nem Rosbergnek szurkolt inkább csak Hamilton ellen, hogy ezzel is belérúghasson, ahogy te is teszed. "

igen elenyészően. ha valaki kritikát fogalmaz meg vele kapcsolatban attól még nem nevezhető antinak. én nem ismerek olyanokat akik konkrétan hamilton elleni trollok lennének, vagy bárkit akiből hamilton heves negatív érzelmeket váltana ki. az embereket pusztán felháborítja az amiket csinál , amilyen értéket képvisel, ahogy megnyilvánul. aztán legyintenek rá, vagy fogják a fejüket, hogy na már megint hozza a szokásost, de ezek pillanatnyi dolgok amiket ő generál elég szép számban vagy tudatosan vagy nem, és azokra reagál az ember. de ennyi. aztán a rá következő héten már nem téma, a média se kapja fel bővebben, az embereket se foglalkoztatja igazán csak ha jön egy újabb bravúros megnyilvánulás akkor beteszik a többi közé, és ha 3 lépést hátralépnek és ránéznek a nagy egészre akkor azt látják hogy az összkép az baromira nem szimpatikus ami kialakult róla. de ettől még senki sem lesz anti. én most mikor megnéztem az utsó futamot akkor sem azt mondtma hogy lewis bárcsak kiesne hanem hogy rosberg remélem megcsinálja. nagy különbség. egy anti ugyanis annak szurkolt volna h lewis elszálljon...

Rosbergnek pedig nem azért szerettem volna hogy Vb legyen ha már választani kell, hogy Hamiltonba belerúghasson az ember, hanem azért mert szeretném ha ez a sport újra értéket képviselne, és olyan irányba tartana ami lehetővé teszi azt, hogy az emberek ne távolodjanak el tőle. Ehhez Rosberg volt az első lépés.

"Persze mindamellett, hogy én se vagyok oda Hamilton magánéleti dolgaiért nekem pl. ő az a pilóta, aki egy körön felér Sennával, ellentétben pl. Schumacherrel, akinek nem ez volt a legfőbb erőssége, mint tudjuk."

nem , nem tudjuk mivel ez a te véleményed. én nem így gondolom, de nincs ezzel baj. ez a része nagyon nem is foglalkoztat , hogy ki hány pole-t szerez. ez olyan mint a pontok. más rendszer van, több futam van, sokáig vannak űrautók úgy hogy nincs ellenfél, mások a pályafutások ha valaki elkap egy hullámot tud nyerni 4 vb címet is stb ilyen az élet.

Utoljára módosítva: 2016. november 29. 12:27

_JuSuF_
#56 _JuSuF_ 2016. november 29. 12:18  

OFF:

Tudjátok azért az újságírók is tehetnek arról, hogy mennyire unalmas ez a sport. Az utolsó futam vége óta ezen az oldalon írd és mond harminc (30!!!) cikk lett kirakva, ezek közül egyik sem foglalkozik azzal, hogy a Force India 4. lett. Még azzal is épp csak foglalkozva van, hogy volt 2 búcsúzó pilótánk. Viszont megtudtuk, hogy Wolff meg Lauda mennyire nagyon gondolkodóba estek, meg egyéb a kutya faszát se érdeklő "híreket". Még arról is írva lett, hogy húúú, mekkora csata lett most év végére Ocon meg Werhlein között, mert most végre volt egy komolyabb kontakt köztük. Arról baszdki senki nem akar írni, hogy történelmi meg egyéb kitalált, nevetséges jogalapokon nyugvó bónusz pénzek nélkül mit ért el a Force India idén (is). Szét fogom most offolni ezt a 30 cikket, akinek nem tetszik bannoljon, tiltsatok ki, de nevetséges, hogy a Forma 1-ben szinte csak a top 3 istálló a téma. Persze megértem én, hogy önálló gondolat és cikk ritkán van, sokkal nehezebb fejből publikálni valamit, egyszerűbb fordítani és ide hányni a bulvár fost amivel tele van a világ sajtó.

Negyedik lett a Force India, NEGYEDIK, szopó rollerre tették a McLarent, a Williams-t és mindenki mást is! Mondjuk nekik drukkolni nyilván nem trendi, róluk beszélgetni is idő pocsékolás...

Tessék, minden fontos adat az idei évről a 4. helyért folyó csatáért, diagrammokon, sőt, még 2008-tól is össze hasonlítva a FI és a Williams.

http://imgur.com/a/jkfne

És öcsém vasárnap óta nem lehet erről írni. A hülye buzi középcsapatnak szurkoló ne is akarjon egy releváns cikk alatt kommentelni, beszélgetni másokkal. Nekem azt kell olvasnom mindenhol, ahogy habzó szájjal tépik egymást ugyan azokon a szarokon az emberek állandóan. 6 pilótáról meg 3 csapatról kell szóljon mindig minden? Ha meg ezer egyben megjelenik 1-1 más csapatról szóló cikk akkor örüljek. És jön az uborka szezon, lehet majd nézni 0-24-ben Hamilton celeb életét, meg Raikonnen bármiét...

Szét offolok mindent, akkor is...

G0007
#55 G0007 2016. november 29. 12:03  
Zasalamel:
Annyira bírom, h itt akarja osztani az észt, közben valszeg fingja sincs h működik egy cég, pláne egy merci ami világcégnek számít, majd pont egy pilóta fogja megmondani ki hol, mit és hogyan dolgozzon. :D Ha Newey, Paddy Lowe vagy Ross Brawn-ról beszélnénk még el is fogadnám, de egy pilóta, akinek annyi köze van a gépészeti dolgokhoz, mint ápolónak a műtéthez.

tényeket közlök, attól hogy te nem vagy tisztában valamivel mert nem vagy elég infó birtokában az nem jelenti azt , hogy nem igaz. nem ciki ha ilyenekkel sem vagy tisztában az viszont gáz ha ennek ellenére vered a melled, hogy nem így van. előbb tájékozódj

Utoljára módosítva: 2016. november 29. 12:08

G0007
#54 G0007 2016. november 29. 11:59  
GreenHonda:
Neked egy bajod van. Schumachernél még azt is nézed, rá milyen szinten hat a napi vizelési ingere, míg más pilótákat kibaszottul figyelembe nem veszel semmit, rohadtul felszínesen vizsgálsz. Na, látod, ezért nem leszel soha a büdös életben objekítv!

beszélj konkrétabban , mi az amit nem veszek figyelembe másnál aztán beszélhetünk

Zik.Zak
#53 Zik.Zak 2016. november 29. 07:08  
F1890:
kicsit visszaolvastam pár évet. érdekes h az emberek véleménye mennyire "elpuhult" azután h mscé már vegetál. ez volt hakkinen 6 évvel ezelőtti őszinte véleménye "„Micsoda finálé! Nagyon örültem, hogy így végződött, ugyanis Sebastian Vettel és a Red Bull méltó bajnokok. Ez nem mindig volt így a másik német bajnok, Michael Schumacher esetében. A csapataival többször is kétes dolgokba keveredett. Michael számomra a Formula-1 tragikus exhőse, és fogalmam sincs arról, hogy mi vezérelte, amikor úgy döntött, hogy újra Formula-1-es autóba ül." "A Formula-1 legsikeresebb versenyzője a követőbolyban szenved. Abu-Dzabiban egy olyan nevetséges hibát vétett, amely majdnem az életébe került. Micsoda tragédia lett volna Németországban – éppen Sebastian Vettel fényes győzelmének napján. Schumi jövőre is versenyezni akar. De miért is? Mit akar még? Több versenyt nyert, mint bárki más. Mit akar bizonyítani? Véleményem szerint lépésről lépésre lerombolja azt, amit korábban felépített." "Teljesen mindegy, hogy a technika miatt esett vissza, vagy azért, mert nem tud lépést tartani a fiatalokkal. A csapattársa, Nico Rosberg szinte mindig jobb időket autózik. Azt persze megértem, hogy unatkozott otthon, továbbá azt is, hogy hiányzott neki ez az egész. Én is visszatértem – a DTM-ben a Mercedes színeiben versenyeztem, de a 31 verseny alatt mindössze háromszor nyertem. Ráébredtem, hogy a siker még egy Formula-1-es bajnoknak sem hull az ölébe." "Emiatt intettem búcsút a versenyzésnek 38 évesen, Schumacher pedig 42 esztendősen is folytatni akarja. Soha nem voltunk nagy haverok, mert nekem arrogánsnak tűnt. Azért remélem, hogy a becsvágya nem teszi tönkre – ahhoz ő túl nagy hős volt."" amit meg pár hete hónapja mondott az meg totál ellentéte mindennek.

Istenem, hogy neked mekkora traumát okozhatott az a hét MS VB cím. Máig nem bírtad kiheverni... :)))

F1890
#52 F1890 2016. november 28. 23:52  

kicsit visszaolvastam pár évet. érdekes h az emberek véleménye mennyire "elpuhult" azután h mscé már vegetál. ez volt hakkinen 6 évvel ezelőtti őszinte véleménye

"„Micsoda finálé! Nagyon örültem, hogy így végződött, ugyanis Sebastian Vettel és a Red Bull méltó bajnokok. Ez nem mindig volt így a másik német bajnok, Michael Schumacher esetében. A csapataival többször is kétes dolgokba keveredett. Michael számomra a Formula-1 tragikus exhőse, és fogalmam sincs arról, hogy mi vezérelte, amikor úgy döntött, hogy újra Formula-1-es autóba ül."

"A Formula-1 legsikeresebb versenyzője a követőbolyban szenved. Abu-Dzabiban egy olyan nevetséges hibát vétett, amely majdnem az életébe került. Micsoda tragédia lett volna Németországban – éppen Sebastian Vettel fényes győzelmének napján. Schumi jövőre is versenyezni akar. De miért is? Mit akar még? Több versenyt nyert, mint bárki más. Mit akar bizonyítani? Véleményem szerint lépésről lépésre lerombolja azt, amit korábban felépített."

"Teljesen mindegy, hogy a technika miatt esett vissza, vagy azért, mert nem tud lépést tartani a fiatalokkal. A csapattársa, Nico Rosberg szinte mindig jobb időket autózik. Azt persze megértem, hogy unatkozott otthon, továbbá azt is, hogy hiányzott neki ez az egész. Én is visszatértem – a DTM-ben a Mercedes színeiben versenyeztem, de a 31 verseny alatt mindössze háromszor nyertem. Ráébredtem, hogy a siker még egy Formula-1-es bajnoknak sem hull az ölébe."

"Emiatt intettem búcsút a versenyzésnek 38 évesen, Schumacher pedig 42 esztendősen is folytatni akarja. Soha nem voltunk nagy haverok, mert nekem arrogánsnak tűnt. Azért remélem, hogy a becsvágya nem teszi tönkre – ahhoz ő túl nagy hős volt.""


amit meg pár hete hónapja mondott az meg totál ellentéte mindennek.

sába
#51 sába 2016. november 28. 20:15  

„Ebben a sikerben neki is szerepe van, mert három éven át gürcölt ezért a csapatért, és nagyban hozzájárult az alapok felépítéséhez.”

Na, úgy látom még egy hülye, akinek olyan kényszerképzete támadt, hogy Schumachernek bármiféle köze lehet a mercedes csapat sikereinek megalapozásában.

Még szerencse, hogy létezik ez a fórum, ahol a hozzáértők, (akik persze napi szinten részesei egy f1-s csapat életének) felvilágosítanak arról, hogy ez merő ostobaság. Megnyugtató.

MP4/4
#50 MP4/4 2016. november 28. 18:29  
G0007:
azért van különbség. Schumachert azért nem szerették mert soha nem látott ideig és soha nem látott mértékben volt sikeres és az f1 arca, amellett persze hogy amennyire az ellentétek embere volt , olyannyira osztotta meg a világot. lehetett szeretni, nem szeretni, utálni, imádni de összességében mindig hatalmas tisztelet övezte és mindenki kiváltságként tekintett arra hogy láthatta vagy versenyezhetett ellene. utolsó éveiben pedig amikor jobban megnyílt a legtöbben akik addig nem voltak vele tisztában azok megláthatták a valódi énjét és szinte mindenki szurkolt neki, egy emberként megtapsolták és végül az ellenszurkolók is realizálták hogy az a valaki aki az életük része volt hosszú hosszú éveken át az mekkora zsuga is valójában. anti Hamiltonosok pedig szerintem elenyészve vannak, én legalábbis nem ismerek. őt nem azért nem szeretik mert olyan rohadtul baromi sikeres mivel nem az, nem is azért mert vannak piszkos húzásai pedig vannak, hanem mert az amit képvisel, amilyen üzenetet közvetít, ahogy és amiket tesz, nyilatkozik az felháborító, elszomorító és kiábrándító. semmi baj nem lenne a pasival, hiszen karakteres, nagyon tehetséges, mentálisan lehet sokkal gyengébb mint mások, intelligenciája, munkamorálja precizitása sem épp példaértékű de ettől még lehetne egy szerethető karakter meg 3 vb címet azért csak összekapart, csak olyan dolgai vannak, hogy az emberek többsége csak fogja a fejét, hogy jesus , hogy lehet valaki ekkora pöcs. őt ezért nem szeretik mert méltatlan arra a posztra amit be kellett eddig töltenie. idáig szerencsére.... az sem nem véletlen , hogy vele inkább a tizenéves generáció szimpatizál és nem azért ami miatt anno kimivel, hogy hú de helyes hanem mert az értékek amiket képvisel ennek a generációnak az értékeivel egyezik leginkább. fux, tetkó, rap zene, lové, beszólások, cselekszem ahelyett hogy gondolkodom, yolo! azt majd lesz valami.

Azért látszik néha, hogy álomvilágban élsz. Scumachert pont azért az arrogáns viselkedéséért se szerették, amit te a szerethetőségének állítasz be. A tiszteletet meg nem kellene összemosni a kedveltséggel, attól, hogy cuki-muki módon viselkedett az utolsó éveiben még nem lett megbocsátva neki az, ahogyan átgázolt másokon. Na de többet nem írok erről mert a rózsaszín szemüvegednek már ez is sok szerintem.
A vicc inkább az, hogy szerinted elenyésző számban vannak az anti Hamiltonosok? Akkor nagyon nem néztél körül, hogy mi folyik az utóbbi napokban(hetekben) a fórumokon és a közösségi médiákban... Pedig soha nem láttam pl. a magyar futamokon nagyobb számú Rosberg fan csoportokat ellenben akár már visszavonult pilótákat éltetőkkel. Tehát egyértelmű, hogy a nagy számú anti nem Rosbergnek szurkolt inkább csak Hamilton ellen, hogy ezzel is belérúghasson, ahogy te is teszed.
Persze mindamellett, hogy én se vagyok oda Hamilton magánéleti dolgaiért nekem pl. ő az a pilóta, aki egy körön felér Sennával, ellentétben pl. Schumacherrel, akinek nem ez volt a legfőbb erőssége, mint tudjuk.

Thibczy
#49 Thibczy 2016. november 28. 17:24  
Zasalamel:
Annyira bírom, h itt akarja osztani az észt, közben valszeg fingja sincs h működik egy cég, pláne egy merci ami világcégnek számít, majd pont egy pilóta fogja megmondani ki hol, mit és hogyan dolgozzon. :D Ha Newey, Paddy Lowe vagy Ross Brawn-ról beszélnénk még el is fogadnám, de egy pilóta, akinek annyi köze van a gépészeti dolgokhoz, mint ápolónak a műtéthez.

Ő egy igazi polihisztor, nem tudtad? Mérnök, közgazdász, menedzser, pszichológus, autószerelelő és pilóta egy személyben. :D A végén még azt is megtudjuk, hogy képes volt vízen járni. :D

GreenHonda
#48 GreenHonda 2016. november 28. 16:38  
G0007:
hát bocs de ha valaki vádol valakit valamivel az legalább legyen tisztában azzal amiről beszél. de ok, ideje volt, mert további kamu infókra amiket te találsz ki , te állítasz tévesen és kezeled a saját elméleteid tényként már én sem akarok reagálni, van jobb dolgom is mint kamu elméleteket ponotsítani és javítgatni, hogy ácsi ez így nem igaz vagy nem történt meg, vagy felhívni a figyelmed megtörtént mocskos patkány manőverekre amiket viszont széles mosollyal a magadévá tudsz tenni, pusztán azért mert az elkövető számodra közömbös. u.i: gyomrod azért nézesd meg , mert sok mindent benyelt. messze többet mint az enyém valaha is fog

Neked egy bajod van. Schumachernél még azt is nézed, rá milyen szinten hat a napi vizelési ingere, míg más pilótákat kibaszottul figyelembe nem veszel semmit, rohadtul felszínesen vizsgálsz. Na, látod, ezért nem leszel soha a büdös életben objekítv!

Utoljára módosítva: 2016. november 28. 16:39

Felipe is Faster than You
#47 Felipe is Faster than You 2016. november 28. 16:21  

Végre megvan ez is. Nem nagyon kedveltem Nico-t, de tegnap szimpatikusan viselkedett. Azt hiszem, nagy feszültségtől szabadult meg, és ez jót tett neki.

sztárvorsz
#46 sztárvorsz 2016. november 28. 15:53  
F1890:
94 97 06, nálam ez patkánykodás, nálad lehet nem. mások vagyunk. 10 éves vitára került pont pár hete a rászkász ügyben. úgyh hagyjuk a rizsát: nálam ez túlmegy a határon a szándékos ütközés "csalás"

Mondjuk a 94es versenybaleset volt, a másik kettőnél meg bármi is volt a szándék, igen alaposan megbüntették. Másrészt meg Hamilton 1 év alatt generál ennyi ügyet, de még Rosberg-től is lehetne szemezgetni, Alonso-tól is, Senna, Prost, Piquet stb. Mondjuk úgy, a legnagyobbak általában túlcsúsztak néha a határon. Inkább a sportággal van neked problémád szerintem.

Utoljára módosítva: 2016. november 28. 15:54

G0007
#45 G0007 2016. november 28. 15:21  
F1890:
Ugyanugy nyelvtannaciskodsz mint brawn es webbo konyvenel.ugyh koszonom de ez a vita mar nem arrol szol amirol kene hanem nyelvtanrol ami szamomra uncsi .ugyh engedelmeddel befejezem most ezt.

hát bocs de ha valaki vádol valakit valamivel az legalább legyen tisztában azzal amiről beszél.

de ok, ideje volt, mert további kamu infókra amiket te találsz ki , te állítasz tévesen és kezeled a saját elméleteid tényként már én sem akarok reagálni, van jobb dolgom is mint kamu elméleteket ponotsítani és javítgatni, hogy ácsi ez így nem igaz vagy nem történt meg, vagy felhívni a figyelmed megtörtént mocskos patkány manőverekre amiket viszont széles mosollyal a magadévá tudsz tenni, pusztán azért mert az elkövető számodra közömbös.

u.i: gyomrod azért nézesd meg , mert sok mindent benyelt. messze többet mint az enyém valaha is fog

Utoljára módosítva: 2016. november 28. 15:24

F1890
#44 F1890 2016. november 28. 15:19  

Ugyanugy nyelvtannaciskodsz mint brawn es webbo konyvenel.ugyh koszonom de ez a vita mar nem arrol szol amirol kene hanem nyelvtanrol ami szamomra uncsi .ugyh engedelmeddel befejezem most ezt.

G0007
#43 G0007 2016. november 28. 15:15  
F1890:
39 Azert van kulonbseg szandekos kilokes es mas koott. Ha nem erted az mar te gondod. 2 Tegnap verstappen ellen is felszolaltam h fektavon iranyt valtott rosbeeg ellen nem is ertem mert nem vizgaltak. Mde mondom megegyszer sztem teljesen mas ha vki pl fociban mezhuzasert kap sargat meg ha hatulrol becsuszik es pirosat kap.

hát ha te gyomrod benyeli és még csak szemet sem szúrnak a mocskos patkány manőverek az már a te dolgod. ezért vagyunk mások. nekem szemet szúrnak, csak nem adok nekik hangot mert tudom őket kezelni és tudom hogy a sport részei.

megsúgom mert látom ezzel sem vagy tisztában, de szándékos kilökés nem történt Schumacher esetében soha.

94 - hivatalosan versenybaleset. és ott nem hogy kilökés se volt csak egy koccanás de még a szándékosság ténye is inkább abba az irányba hajlik Brawn szerint is, hogy nem volt az.

97 - nem történt szándékos kilökés semmilyen formában, mivel nem lökött ki senkit. Koccanás történt ahol, maga az elkövető esett ki az ütközéstől, míg a sértett szépen tovább ment, dobogóra is állt és világbajnok lett. szándékosság az megalapozott más kérdés hogy hirtelen felindulásból vagy előre megfontoltan.

látod ha csak az érme egyik oldalát nézed és azt is felnagyítva úgy nem csodálom hogy félreértelmezel dolgokat mivel a saját feltételezéseid kezeled tényként és azoknak adsz hangot. tévesen. közbe minden más mocskos patkányság nálad már csak pitiánerség...fura egy gyomrod van neked hogy miket vesz be , mit nem, meg hogy egyáltalán mit vesz észre és mit hogyan kezel, mit mennyire nagyít fel és másít meg.


Utoljára módosítva: 2016. november 28. 15:19

F1890
#42 F1890 2016. november 28. 15:09  

39
Azert van kulonbseg szandekos kilokes es mas koott. Ha nem erted az mar te gondod. 2
Tegnap verstappen ellen is felszolaltam h fektavon iranyt valtott rosbeeg ellen nem is ertem mert nem vizgaltak. Mde mondom megegyszer sztem teljesen mas ha vki pl fociban mezhuzasert kap sargat meg ha hatulrol becsuszik es pirosat kap.

G0007
#41 G0007 2016. november 28. 15:04  
MS_argo001:
Még a végén megkedvelem a figurát. :D

jó gyerek ez, intelligens. örülök végre kifizetődött amiért dolgozott és kitartott, hogy fejben győzte le a riválist. végre van újra egy értékes világbajnok. szeretem ha valaki megdolgozik azért hogy elérjen valamit és nem csak a nyers tehetsége és egy top autó miatt jut oda amiért mások vért izzadtak.

Utoljára módosítva: 2016. november 28. 15:05

MS_argo001
#40 MS_argo001 2016. november 28. 15:00  

Még a végén megkedvelem a figurát. :D

G0007
#39 G0007 2016. november 28. 15:00  
F1890:
Senna is kibaszta prostot az is patkany manover volt. Verstappen milyen patkany manoverere gondolsz? Fektavon iranyt valtani nem volt szabalytalan (en idaig azt hittem az volt de kiderult h nem) ugyh melle. Hamilton nem patkanykodott hanem nyerni akart . Jol csinalta amit ahogyan alo es msc is imolaban h kigyorsitasra jatszottak . Uxh ezzel nincs baj ahogy az olasz focival sem. De egy szandekos kilokest ne hasonlitsunk sztem ilyen piti dolgokhoz...a kemeny csatat szeretem. Nincs vele gond. De ha vki tullep rajta azt az en gyomrom nem nyeli be

nem tudok semmiféle szándékos kilökésről. talán azért is mivel ilyen nem történt.

látod ezek neked már piti dolgoknak számítanak. erről beszélek, hogy az ilyenek felett te már elsuhansz és egyáltalán nem foglalkozol velük, miközben szinte mindig történt, történik és tömegével történni is fog mocskos patkány paraszt manőver. a te gyomrod csak ezeket nyeli be , de úgy látszik még csak tisztában sem vagy vele.

én legalább igen , csak én tudom kezelni

Utoljára módosítva: 2016. november 28. 15:00

F1890
#38 F1890 2016. november 28. 14:53  
G0007:
ha egyértelmű lenne akkor nem lehetne más megvilágításba helyezni és máshogy értelmezni. ezért is nem volt se beismerés, se egyértelmű. attól, hogy te annak veszed az a te saját véleményed, viszont tőlem ennyi alapján ne várd hogy elítéljek vagy felmentsek valakit valami alól. azért viszont hangot adok ha valaki ezt teszi, úgy hogy semmi infója sincs, semmi konkrétum de azért már pontokat rakosgat mondatok végére. hamilton korábbi meg főleg a mostani húzása is mocskos patkány manőver volt, verstappen húzásai is mocskos patkány manőverek voltak, rosberg is pálya szélére szorított le embereket a mercis korszaka alatt azok is mind patkány mocskos manőverek voltak, sennától is hányni lehetne mit csinált a pályán és azon kívül a versenzyőtársaival, hunt is egy paraszt volt sok esetben, alonsonak felsorolni is nehéz mennyi mocskos patkány manővere volt . folytassam a sort? különbség annyi köztünk, hogy ezek neked nem szúrnak szemet. ezért vagyunk mások, nem azért mert én nem ítélek el valakit azért ahogy csinálta a dolgát. nekem szemet szúr mindegyik meg is van róla a véleményem sok esetben csak különösebben nem izgat mert a versenyzés része a legnagyobbaknál a határok feszegetése és ez néha ezzel jár. hol ösztönösen, hol előre megfontoltan, ez van. van aki megússza van aki nem . senki sem tökéletes még ha arra is törekszik. én ezt el tudom fogadni. te viszont csak egy valakire vagy képes koncentrálni ha hőbörgésről van szó. mondjuk nem véletlen, ebből is látszik hogy az illető milyen magasságokban is van hogy még mindig téma tud lenni és érzelmeket kiváltani ilyen sok idő eltelte után is , mindezt úgy hogy évek óta már csak növényként tevékenykedik szerencsétlen.

Senna is kibaszta prostot az is patkany manover volt.
Verstappen milyen patkany manoverere gondolsz? Fektavon iranyt valtani nem volt szabalytalan (en idaig azt hittem az volt de kiderult h nem) ugyh melle. Hamilton nem patkanykodott hanem nyerni akart . Jol csinalta amit ahogyan alo es msc is imolaban h kigyorsitasra jatszottak . Uxh ezzel nincs baj ahogy az olasz focival sem. De egy szandekos kilokest ne hasonlitsunk sztem ilyen piti dolgokhoz...a kemeny csatat szeretem. Nincs vele gond. De ha vki tullep rajta azt az en gyomrom nem nyeli be

G0007
#37 G0007 2016. november 28. 14:43  
F1890:
mondtam, ez most nem vitatárgya h ki mit ért el, én most azt írtam le h számomra miért nem volt sohasem szimpatikus msc ,erről meg már nincs kedvem vitázni h miket ért el, stb kik voltak a csapattársai, mer tnem győzzük meg a másikat.

ha nem vitatárgya akkor ne is gyere olyan mondatokkal hogy neki nem voltak haosnló csapattársai , hangsúlyozva ezzel azt mintha könnyű dolga lett volna. hát nem volt, mivel vagy százszor nehezebb és göröngyösebb , hosszabb és sikeresebb utat járt be.
na ez az ami nem vitatárgya

Utoljára módosítva: 2016. november 28. 14:43

G0007
#36 G0007 2016. november 28. 14:42  
F1890:
ha 94-et levesszük, akkoris két olyan eset főleg 97 ami egy igazán mocskos patkány manőver az énszememben. nálad lehet h nem, ezért vagyunk mások. én elitélem azt ha utolsó védőként vki hátulról becsúszik a csatárba csakh ne legyen gól. te ezekszerint nem 06hoz meg egyértelmű h miről beszél brán és webbo is, csak nehéz elfogadni. kár ezért tényleg, mert nem vagy buta ember de sohasem törődsz bele ilyen számodra szentségtöréssel

ha egyértelmű lenne akkor nem lehetne más megvilágításba helyezni és máshogy értelmezni. ezért is nem volt se beismerés, se egyértelmű. attól, hogy te annak veszed az a te saját véleményed, viszont tőlem ennyi alapján ne várd hogy elítéljek vagy felmentsek valakit valami alól. azért viszont hangot adok ha valaki ezt teszi, úgy hogy semmi infója sincs, semmi konkrétum de azért már pontokat rakosgat mondatok végére.

hamilton korábbi meg főleg a mostani húzása is mocskos patkány manőver volt, verstappen húzásai is mocskos patkány manőverek voltak, rosberg is pálya szélére szorított le embereket a mercis korszaka alatt azok is mind patkány mocskos manőverek voltak, sennától is hányni lehetne mit csinált a pályán és azon kívül a versenzyőtársaival, hunt is egy paraszt volt sok esetben, alonsonak felsorolni is nehéz mennyi mocskos patkány manővere volt . folytassam a sort?

különbség annyi köztünk, hogy ezek neked nem szúrnak szemet. ezért vagyunk mások, nem azért mert én nem ítélek el valakit azért ahogy csinálta a dolgát. nekem szemet szúr mindegyik meg is van róla a véleményem sok esetben csak különösebben nem izgat mert a versenyzés része a legnagyobbaknál a határok feszegetése és ez néha ezzel jár. hol ösztönösen, hol előre megfontoltan, ez van. van aki megússza van aki nem . senki sem tökéletes még ha arra is törekszik. én ezt el tudom fogadni. te viszont csak egy valakire vagy képes koncentrálni ha hőbörgésről van szó. mondjuk nem véletlen, ebből is látszik hogy az illető milyen magasságokban is van hogy még mindig téma tud lenni és érzelmeket kiváltani ilyen sok idő eltelte után is , mindezt úgy hogy évek óta már csak növényként tevékenykedik szerencsétlen.


Utoljára módosítva: 2016. november 28. 14:53

F1890
#35 F1890 2016. november 28. 14:34  
G0007:
csakhogy a pole az nem futamgyőzelem és vb címet sem ér, nem mellékesen nyugtával dicsérd a napot. az hogy schumachernek nem volt hasonló csapattársa pedig relatív. egyik oldalon az van, hogy csapatokat tettél világbajnokká 20 éven át, 4 generáció ellen, 4 csapatban megfordulva, több mint 10 csapattárs mellett bizonyítasz nonstop és többet nyersz mindenből mint valaha bárki és válsz a sportág talán legnagyobbjává , másik oldalon meg gyerekkorod óta merci jelvényen ülsz, mindig jó autód van, volt össz 4 csapattársad amiből kettőtől kikaptál , eggyel meg döntetleneztél, az a maradék egy meg a kovalainen, és ha űrautód van egy rosberget azért le tudsz nyomni ha máshol nem legalább az időmérőn más ellenfeled meg lényegében nincs. de ne aggódj nem veszem relevánsnak, hogy ez így volt ,hiszen talán meglehet neki a pole rekord .

mondtam, ez most nem vitatárgya h ki mit ért el, én most azt írtam le h számomra miért nem volt sohasem szimpatikus msc ,erről meg már nincs kedvem vitázni h miket ért el, stb kik voltak a csapattársai, mer tnem győzzük meg a másikat.

F1890
#34 F1890 2016. november 28. 14:33  
G0007:
az nem vita tárgya ha te olyasmit kezelsz tényként amit nem lehet annak kezelni. előbb legyen valami a kezedben és csak utána kezdj el tényként kezelni valamit. amíg ilyen nincs a birtokodban addig ez csak üres beszéd részedről ami a te véleményedet tükrözi. majd ha történik beismerés akkor jöhetsz ezzel a szöveggel, addig nem. Brawn semmiféle beismerést nem tett. butaságnak titulálta az esetet. Webber pedig egy kétértelmű félmondatra alapozva állított valamit amiről ő már akkor meghozott egy döntést amikor semmi információ birtokában nem volt. majd ha tartalom is lesz az üres beszéded mögött akkor tehetsz pontot a végére a dolognak. 94-ről pedig mint mondtam inkább az derült ki hogy inkább tűnik úgy, hogy nem szándékos (brawn szerint), ennek ellenére azt is szándékosnak veszed. szóval hagyj engem az objektivitással mivel az sok nincs benned. te brawntól azt hallod ki amit te kiakarsz hallani , amit nem azt meg leszarod. lényegében pusztán a saját véleményed kezeled tényként és azzal takarózol hogy egy fórumon ki mit gondol...xD

ha 94-et levesszük, akkoris két olyan eset főleg 97 ami egy igazán mocskos patkány manőver az énszememben. nálad lehet h nem, ezért vagyunk mások. én elitélem azt ha utolsó védőként vki hátulról becsúszik a csatárba csakh ne legyen gól. te ezekszerint nem

06hoz meg egyértelmű h miről beszél brán és webbo is, csak nehéz elfogadni. kár ezért tényleg, mert nem vagy buta ember de sohasem törődsz bele ilyen számodra szentségtöréssel

G0007
#33 G0007 2016. november 28. 14:21  
F1890:
Rajtad kivul mimdenki beismerte mar raszkaszt ugyh sztem ez nem vita targya mar objektiv ertelmes msc drukkerek kozott. A mondandom lenyege pedig ez. Van akinek beveszi a gyomra ezeket nekem nem.mas emberek vagyunk mashogy latjuk a vilagot a sportot sportszeruseget

az nem vita tárgya ha te olyasmit kezelsz tényként amit nem lehet annak kezelni.
előbb legyen valami a kezedben és csak utána kezdj el tényként kezelni valamit. amíg ilyen nincs a birtokodban addig ez csak üres beszéd részedről ami a te véleményedet tükrözi. majd ha történik beismerés akkor jöhetsz ezzel a szöveggel, addig nem.

Brawn semmiféle beismerést nem tett. butaságnak titulálta az esetet. Webber pedig egy kétértelmű félmondatra alapozva állított valamit amiről ő már akkor meghozott egy döntést amikor semmi információ birtokában nem volt.

majd ha tartalom is lesz az üres beszéded mögött akkor tehetsz pontot a végére a dolognak.

94-ről pedig mint mondtam inkább az derült ki hogy inkább tűnik úgy, hogy nem szándékos (brawn szerint), ennek ellenére azt is szándékosnak veszed. szóval hagyj engem az objektivitással mivel az sok nincs benned.

te brawntól azt hallod ki amit te kiakarsz hallani , amit nem azt meg leszarod. lényegében pusztán a saját véleményed kezeled tényként és azzal takarózol hogy egy fórumon ki mit gondol...xD

Utoljára módosítva: 2016. november 28. 14:33

G0007
#32 G0007 2016. november 28. 14:17  
F1890:
Nem kell hozza zseninek lenni h vki azt mondja h maxi zseni. De ham nemsokara megdonti msc pole rekordjat ugyh szomoru h ot nem ismered el. Ja es mielott azzal jossz h bajnok lett mellete rosberg. Mscnek sohasem volt hasonlo caapattarsa illetve volt de 3:0ra ki is kapott de ne aggodj nem veszem azt relevansnak mert oreg volt .ugyh nem kell koptatni a billt

csakhogy a pole az nem futamgyőzelem és vb címet sem ér, nem mellékesen nyugtával dicsérd a napot.

az hogy schumachernek nem volt hasonló csapattársa pedig relatív. egyik oldalon az van, hogy csapatokat tettél világbajnokká 20 éven át, 4 generáció ellen, 4 csapatban megfordulva, több mint 10 csapattárs mellett bizonyítasz nonstop és többet nyersz mindenből mint valaha bárki és válsz a sportág talán legnagyobbjává , másik oldalon meg gyerekkorod óta merci jelvényen ülsz, mindig jó autód van, volt össz 4 csapattársad amiből kettőtől kikaptál , eggyel meg döntetleneztél, az a maradék egy meg a kovalainen, és ha űrautód van egy rosberget azért le tudsz nyomni ha máshol nem legalább az időmérőn más ellenfeled meg lényegében nincs. de ne aggódj nem veszem relevánsnak, hogy ez így volt ,hiszen talán meglehet neki a pole rekord .

Utoljára módosítva: 2016. november 28. 14:29

F1890
#31 F1890 2016. november 28. 14:17  

Rajtad kivul mimdenki beismerte mar raszkaszt ugyh sztem ez nem vita targya mar objektiv ertelmes msc drukkerek kozott.

A mondandom lenyege pedig ez. Van akinek beveszi a gyomra ezeket nekem nem.mas emberek vagyunk mashogy latjuk a vilagot a sportot sportszeruseget

G0007
#30 G0007 2016. november 28. 14:09  
F1890:
94 97 06, nálam ez patkánykodás, nálad lehet nem. mások vagyunk. 10 éves vitára került pont pár hete a rászkász ügyben. úgyh hagyjuk a rizsát: nálam ez túlmegy a határon a szándékos ütközés "csalás"

az általad felsoroltak közül csak 97 az amiről tudni h szándékos volt. 10 éves vita végére pedig semmiféle pont nem került, 94 meg inkább abba az irányba hajlik hogy inkább versenybaleset.

úgyhogy hagyd a rizsát. 97 az tény . 94, 06 pedig puszta feltételezés amit nem is kezelhetsz tényként , pontokat meg ne rakosgass addig sehova amíg nincs mögötted semmi amivel ezt megtehetnéd.

Utoljára módosítva: 2016. november 28. 14:10

G0007
#29 G0007 2016. november 28. 14:07  
hammertime:
"nem azért lett vb mert beült a tutiba" Igen, tudjuk amiatt csak Ham nyert.

nem csak ő. seb is pl

F1890
#28 F1890 2016. november 28. 13:59  
sztárvorsz:
Milyen "patkanykodas" ? Ugyan mar, elvakult szemlelet ez, mas pilotaknal persze nagyban szemet hunysz minden ketes vagy agressziv megvillanas folott es nem tolod tele a fel internetet a sertodottsegeddel (mert ok nem olyan sikeresek?). Tipikus. Ha valakinek, akkor neki 12-ben boven lehetett volna oka panaszkodni a technikara, pechre (tobb oka volt ra mint mondjuk Hamilton-nak, Alonso-nak, Prost-nak stb.), cserebe tuzon vizen at kitartott a csapat mellett. Nem veletlenul volt vezeregyeniseg, szimbolum, es nem veletlenul tettek a csapatok is tuzbe erte a kezuket.

94 97 06, nálam ez patkánykodás, nálad lehet nem. mások vagyunk. 10 éves vitára került pont pár hete a rászkász ügyben. úgyh hagyjuk a rizsát: nálam ez túlmegy a határon a szándékos ütközés "csalás"

F1890
#27 F1890 2016. november 28. 13:50  

Nem kell hozza zseninek lenni h vki azt mondja h maxi zseni. De ham nemsokara megdonti msc pole rekordjat ugyh szomoru h ot nem ismered el. Ja es mielott azzal jossz h bajnok lett mellete rosberg. Mscnek sohasem volt hasonlo caapattarsa illetve volt de 3:0ra ki is kapott de ne aggodj nem veszem azt relevansnak mert oreg volt .ugyh nem kell koptatni a billt

sztárvorsz
#26 sztárvorsz 2016. november 28. 13:43  
F1890:
én msct nem azért nem bírtam mert sikeres hanem a patkánykodása miatt

Milyen "patkanykodas" ? Ugyan mar, elvakult szemlelet ez, mas pilotaknal persze nagyban szemet hunysz minden ketes vagy agressziv megvillanas folott es nem tolod tele a fel internetet a sertodottsegeddel (mert ok nem olyan sikeresek?). Tipikus. Ha valakinek, akkor neki 12-ben boven lehetett volna oka panaszkodni a technikara, pechre (tobb oka volt ra mint mondjuk Hamilton-nak, Alonso-nak, Prost-nak stb.), cserebe tuzon vizen at kitartott a csapat mellett. Nem veletlenul volt vezeregyeniseg, szimbolum, es nem veletlenul tettek a csapatok is tuzbe erte a kezuket.

Zasalamel
#25 Zasalamel 2016. november 28. 13:37  
hammertime:
Erre pofonegyszerű a válasz, amikor már nem nyer a merci, na ahhoz már nem lesz köze MS-nek, ha még 10 évig nyernek, akkor 10 évig még köze lesz. Nem is értem, hogy merülhet fel kérdésként, hogy ne így legyen.:)

Annyira bírom, h itt akarja osztani az észt, közben valszeg fingja sincs h működik egy cég, pláne egy merci ami világcégnek számít, majd pont egy pilóta fogja megmondani ki hol, mit és hogyan dolgozzon. :D

Ha Newey, Paddy Lowe vagy Ross Brawn-ról beszélnénk még el is fogadnám, de egy pilóta, akinek annyi köze van a gépészeti dolgokhoz, mint ápolónak a műtéthez.

Utoljára módosítva: 2016. november 28. 13:49

McLarenHonda
#24 McLarenHonda 2016. november 28. 13:13  
G0007:
valahol el kell kezdeni, és ez az irány jó. - az új világbajnok értéket képvisel. - az új szabályok által látványosabbak lesznek a kocsik és talán valami hangjuk is lehet azt rebesgetik. ami azért több százezerért vett jegyért cserébe nem véletlen elvárás. - Max pedig a jövő és olyna szintű tehetség aki felkelti az embereket az álmukból ha néznek egy versenyt. ezer éve nem volt ilyen. lehet jelenleg még sokat hibázik, de ilyenkor mindig az jut eszembe amit Rosberg apja, Keke mondott Schumacherről 1992 derekán. Érdemes megfigyelni a hasonlóságot: "Schumacher a jóvő reménysége. Egyelőre mégis csetlik-botlik a pályán, már négy autót prrá zúzott. Ez éretlenségről, túlzott hevességről árulkodik. A tehetsége azonban vitathatatlan. Kemény munkával a jelenlegi hibáit is el tudja majd tüntetni, s nem lesz ember, aki az útjába álljon. " ezt gondolom Maxről is.

Az összes újoncról elmondták ezt, ebben nincs semmi rendkívüli, aztán ha bejön, lehet idézni:)

Szerintem teljesen rossz az irány.

hammertime
#23 hammertime 2016. november 28. 13:12  
F1890:
kiv leszek melyik lesz az első év amit már nem ulajdonítasz mscnek... tényleg érdekelne. másik, attól még h rózbi így van beállítva kb mindenki ilyen odaadással veti bele magát a munkába mert enélkül senki nem lenne vb.állítólag hamilton is idén sokkalta többet foglalkozott a részletekkel. maxi nem fogja megmenteni az f1-et egyedül, ahhoz jó szabályok kellenek. mondjuk én már azzal elégedett lennék ha a két rb két merci összecsapna jövőre, mert a maxi ricsi vb párharc igen komoly lenne, feskzóban crashben eseményben, előzésekben

Erre pofonegyszerű a válasz, amikor már nem nyer a merci, na ahhoz már nem lesz köze MS-nek, ha még 10 évig nyernek, akkor 10 évig még köze lesz. Nem is értem, hogy merülhet fel kérdésként, hogy ne így legyen.:)

hammertime
#22 hammertime 2016. november 28. 13:09  
G0007:
nekem mi ártana meg? amit írtál egy hülyeség volt , csak reagáltam rá. meg egyébként is kezdenek jó irányt venni a dolgok. Végre van egy emberileg értékelhető világbajnok aki nem azért lett vb mert beült a tutiba hanem a munkamorálja, precizitása, intelligenciája miatt felül tudott kerekedni a nagy "sztáron". Rá lehet példaképként tekinteni és jó látni, hogy egy ilyen versenyző van az f1 csúcsán aki nem egy beképzelt pózer aki ennek fejében még a vb-t is elveszti már. Másik meg hogy van végre egy olyan tehetség is a mezőnyben aki képes lehet megmenteni ezt a sportot. új szabályokkal meg talán valami értékelhető élmény is visszatér majd élőben is. szóval nyugodtabb nem is lehetnék , hogy végre valami pozitív is történik ebben a.... szebb időket is megélt sportban.

"nem azért lett vb mert beült a tutiba"

Igen, tudjuk amiatt csak Ham nyert.

G0007
#21 G0007 2016. november 28. 13:08  
McLarenHonda:
Szerintem meg csak a saját világképedbe nem illik bele, azért próbálod belemagyarázni mindenbe Hamilton általad megvetett dolgait, és kiterjesztve másokra.

legtöbb ember világképébe nem illik bele az ilyen , én csak el is mondom, hogy mi a baj. ezzel vagy szembe tudsz nézni vagy nem

G0007
#20 G0007 2016. november 28. 13:06  
McLarenHonda:
Igazad van, van egy emberileg értékelhető vb, egy tehetség, aki minden második futamán ütközik, szélesebbek lesznek a kocsik, meg is van mentve a "sport".

valahol el kell kezdeni, és ez az irány jó.

- az új világbajnok értéket képvisel.
- az új szabályok által látványosabbak lesznek a kocsik és talán valami hangjuk is lehet azt rebesgetik. ami azért több százezerért vett jegyért cserébe nem véletlen elvárás.
- Max pedig a jövő és olyna szintű tehetség aki felkelti az embereket az álmukból ha néznek egy versenyt. ezer éve nem volt ilyen. lehet jelenleg még sokat hibázik, de ilyenkor mindig az jut eszembe amit Rosberg apja, Keke mondott Schumacherről 1992 derekán. Érdemes megfigyelni a hasonlóságot:

"Schumacher a jóvő reménysége. Egyelőre mégis csetlik-botlik a pályán, már négy autót prrá zúzott. Ez éretlenségről, túlzott hevességről árulkodik. A tehetsége azonban vitathatatlan. Kemény munkával a jelenlegi hibáit is el tudja majd tüntetni, s nem lesz ember, aki az útjába álljon. "

ezt gondolom Maxről is.

Utoljára módosítva: 2016. november 28. 13:09

McLarenHonda
#19 McLarenHonda 2016. november 28. 13:06  
G0007:
azért van különbség. Schumachert azért nem szerették mert soha nem látott ideig és soha nem látott mértékben volt sikeres és az f1 arca, amellett persze hogy amennyire az ellentétek embere volt , olyannyira osztotta meg a világot. lehetett szeretni, nem szeretni, utálni, imádni de összességében mindig hatalmas tisztelet övezte és mindenki kiváltságként tekintett arra hogy láthatta vagy versenyezhetett ellene. utolsó éveiben pedig amikor jobban megnyílt a legtöbben akik addig nem voltak vele tisztában azok megláthatták a valódi énjét és szinte mindenki szurkolt neki, egy emberként megtapsolták és végül az ellenszurkolók is realizálták hogy az a valaki aki az életük része volt hosszú hosszú éveken át az mekkora zsuga is valójában. anti Hamiltonosok pedig szerintem elenyészve vannak, én legalábbis nem ismerek. őt nem azért nem szeretik mert olyan rohadtul baromi sikeres mivel nem az, nem is azért mert vannak piszkos húzásai pedig vannak, hanem mert az amit képvisel, amilyen üzenetet közvetít, ahogy és amiket tesz, nyilatkozik az felháborító, elszomorító és kiábrándító. semmi baj nem lenne a pasival, hiszen karakteres, nagyon tehetséges, mentálisan lehet sokkal gyengébb mint mások, intelligenciája, munkamorálja precizitása sem épp példaértékű de ettől még lehetne egy szerethető karakter meg 3 vb címet azért csak összekapart, csak olyan dolgai vannak, hogy az emberek többsége csak fogja a fejét, hogy jesus , hogy lehet valaki ekkora pöcs. őt ezért nem szeretik mert méltatlan arra a posztra amit be kellett eddig töltenie. idáig szerencsére.... az sem nem véletlen , hogy vele inkább a tizenéves generáció szimpatizál és nem azért ami miatt anno kimivel, hogy hú de helyes hanem mert az értékek amiket képvisel ennek a generációnak az értékeivel egyezik leginkább. fux, tetkó, rap zene, lové, beszólások, cselekszem ahelyett hogy gondolkodom, yolo! azt majd lesz valami.

Szerintem meg csak a saját világképedbe nem illik bele, azért próbálod belemagyarázni mindenbe Hamilton általad megvetett dolgait, és kiterjesztve másokra.

G0007
#18 G0007 2016. november 28. 13:00  
Zasalamel:
Aha, szal ha valaki nem elvakult, akkor anti? :)

nem. ha valaki nem tudja mit beszél , de nonstop kötözködik az az anti

G0007
#17 G0007 2016. november 28. 12:59  
F1890:
kiv leszek melyik lesz az első év amit már nem ulajdonítasz mscnek... tényleg érdekelne. másik, attól még h rózbi így van beállítva kb mindenki ilyen odaadással veti bele magát a munkába mert enélkül senki nem lenne vb.állítólag hamilton is idén sokkalta többet foglalkozott a részletekkel. maxi nem fogja megmenteni az f1-et egyedül, ahhoz jó szabályok kellenek. mondjuk én már azzal elégedett lennék ha a két rb két merci összecsapna jövőre, mert a maxi ricsi vb párharc igen komoly lenne, feskzóban crashben eseményben, előzésekben

nem én tulajdonítom hanem mindenki. Rosbergtől is megkérdezheted ennyi erőből , hogy mért mondta, hogy "Ebben a sikerben neki is szerepe van, mert három éven át gürcölt ezért a csapatért, és nagyban hozzájárult az alapok felépítéséhez.”


"másik, attól még h rózbi így van beállítva kb mindenki ilyen odaadással veti bele magát a munkába mert enélkül senki nem lenne vb.állítólag hamilton is idén sokkalta többet foglalkozott a részletekkel. "

nem így van beállítva , hanem ő érte azt el, hogy ez a kép alakuljon ki róla.

"maxi nem fogja megmenteni az f1-et egyedül"

ilyen tehetséggel képes rá. már most tömegeket tud megmozgatni. ez a srác végre egy olyan kaliber akiért érdemes pénzt kiadni. autója és csapata meg majd lesz x év múlva amivel mehet vb címért. nem 17 évesen kell tőle elvárni azt, hogy vb legyen, de azzal amit nyújt már most tátva marad az ember szája.

F1890
#16 F1890 2016. november 28. 12:58  
G0007:
azért van különbség. Schumachert azért nem szerették mert soha nem látott ideig és soha nem látott mértékben volt sikeres és az f1 arca, amellett persze hogy amennyire az ellentétek embere volt , olyannyira osztotta meg a világot. lehetett szeretni, nem szeretni, utálni, imádni de összességében mindig hatalmas tisztelet övezte és mindenki kiváltságként tekintett arra hogy láthatta vagy versenyezhetett ellene. utolsó éveiben pedig amikor jobban megnyílt a legtöbben akik addig nem voltak vele tisztában azok megláthatták a valódi énjét és szinte mindenki szurkolt neki, egy emberként megtapsolták és végül az ellenszurkolók is realizálták hogy az a valaki aki az életük része volt hosszú hosszú éveken át az mekkora zsuga is valójában. anti Hamiltonosok pedig szerintem elenyészve vannak, én legalábbis nem ismerek. őt nem azért nem szeretik mert olyan rohadtul baromi sikeres mivel nem az, nem is azért mert vannak piszkos húzásai pedig vannak, hanem mert az amit képvisel, amilyen üzenetet közvetít, ahogy és amiket tesz, nyilatkozik az felháborító, elszomorító és kiábrándító. semmi baj nem lenne a pasival, hiszen karakteres, nagyon tehetséges, mentálisan lehet sokkal gyengébb mint mások, intelligenciája, munkamorálja precizitása sem épp példaértékű de ettől még lehetne egy szerethető karakter meg 3 vb címet azért csak összekapart, csak olyan dolgai vannak, hogy az emberek többsége csak fogja a fejét, hogy jesus , hogy lehet valaki ekkora pöcs. őt ezért nem szeretik mert méltatlan arra a posztra amit be kellett eddig töltenie. idáig szerencsére.... az sem nem véletlen , hogy vele inkább a tizenéves generáció szimpatizál és nem azért ami miatt anno kimivel, hogy hú de helyes hanem mert az értékek amiket képvisel ennek a generációnak az értékeivel egyezik leginkább. fux, tetkó, rap zene, lové, beszólások, cselekszem ahelyett hogy gondolkodom, yolo! azt majd lesz valami.

én msct nem azért nem bírtam mert sikeres hanem a patkánykodása miatt

McLarenHonda
#15 McLarenHonda 2016. november 28. 12:56  
G0007:
nekem mi ártana meg? amit írtál egy hülyeség volt , csak reagáltam rá. meg egyébként is kezdenek jó irányt venni a dolgok. Végre van egy emberileg értékelhető világbajnok aki nem azért lett vb mert beült a tutiba hanem a munkamorálja, precizitása, intelligenciája miatt felül tudott kerekedni a nagy "sztáron". Rá lehet példaképként tekinteni és jó látni, hogy egy ilyen versenyző van az f1 csúcsán aki nem egy beképzelt pózer aki ennek fejében még a vb-t is elveszti már. Másik meg hogy van végre egy olyan tehetség is a mezőnyben aki képes lehet megmenteni ezt a sportot. új szabályokkal meg talán valami értékelhető élmény is visszatér majd élőben is. szóval nyugodtabb nem is lehetnék , hogy végre valami pozitív is történik ebben a.... szebb időket is megélt sportban.

Igazad van, van egy emberileg értékelhető vb, egy tehetség, aki minden második futamán ütközik, szélesebbek lesznek a kocsik, meg is van mentve a "sport".

G0007
#14 G0007 2016. november 28. 12:54  
MP4/4:
Hát igen, idén az világosan látszott, hogy Rosbergnek szinte mérhetetlen a valós szurkolótábora, viszont az anti Hamiltonosok száma kb. megegyezett a Hamilton drukkerekével, ennyi antidrukkere talán Schumachernek volt utoljára...

azért van különbség. Schumachert azért nem szerették mert soha nem látott ideig és soha nem látott mértékben volt sikeres és az f1 arca, amellett persze hogy amennyire az ellentétek embere volt , olyannyira osztotta meg a világot. lehetett szeretni, nem szeretni, utálni, imádni de összességében mindig hatalmas tisztelet övezte és mindenki kiváltságként tekintett arra hogy láthatta vagy versenyezhetett ellene. utolsó éveiben pedig amikor jobban megnyílt a legtöbben akik addig nem voltak vele tisztában azok megláthatták a valódi énjét és szinte mindenki szurkolt neki, egy emberként megtapsolták és végül az ellenszurkolók is realizálták hogy az a valaki aki az életük része volt hosszú hosszú éveken át az mekkora zsuga is valójában.

anti Hamiltonosok pedig szerintem elenyészve vannak, én legalábbis nem ismerek. őt nem azért nem szeretik mert olyan rohadtul baromi sikeres mivel nem az, nem is azért mert vannak piszkos húzásai pedig vannak, hanem mert az amit képvisel, amilyen üzenetet közvetít, ahogy és amiket tesz, nyilatkozik az felháborító, elszomorító és kiábrándító.

semmi baj nem lenne a pasival, hiszen karakteres, nagyon tehetséges, mentálisan lehet sokkal gyengébb mint mások, intelligenciája, munkamorálja precizitása sem épp példaértékű de ettől még lehetne egy szerethető karakter meg 3 vb címet azért csak összekapart, csak olyan dolgai vannak, hogy az emberek többsége csak fogja a fejét, hogy jesus , hogy lehet valaki ekkora pöcs. őt ezért nem szeretik mert méltatlan arra a posztra amit be kellett eddig töltenie. idáig szerencsére....

az sem nem véletlen , hogy vele inkább a tizenéves generáció szimpatizál és nem azért ami miatt anno kimivel, hogy hú de helyes hanem mert az értékek amiket képvisel ennek a generációnak az értékeivel egyezik leginkább. fux, tetkó, rap zene, lové, beszólások, cselekszem ahelyett hogy gondolkodom, yolo! azt majd lesz valami.

Zasalamel
#13 Zasalamel 2016. november 28. 12:52  
G0007:
attól hogy agyilag nem vagy képes felfogni amiről beszélnek az a te problémád, de az antiktól nem is vár el mást az ember.

Aha, szal ha valaki nem elvakult, akkor anti? :)

Utoljára módosítva: 2016. november 28. 12:53

F1890
#12 F1890 2016. november 28. 12:50  
G0007:
nekem mi ártana meg? amit írtál egy hülyeség volt , csak reagáltam rá. meg egyébként is kezdenek jó irányt venni a dolgok. Végre van egy emberileg értékelhető világbajnok aki nem azért lett vb mert beült a tutiba hanem a munkamorálja, precizitása, intelligenciája miatt felül tudott kerekedni a nagy "sztáron". Rá lehet példaképként tekinteni és jó látni, hogy egy ilyen versenyző van az f1 csúcsán aki nem egy beképzelt pózer aki ennek fejében még a vb-t is elveszti már. Másik meg hogy van végre egy olyan tehetség is a mezőnyben aki képes lehet megmenteni ezt a sportot. új szabályokkal meg talán valami értékelhető élmény is visszatér majd élőben is. szóval nyugodtabb nem is lehetnék , hogy végre valami pozitív is történik ebben a.... szebb időket is megélt sportban.

kiv leszek melyik lesz az első év amit már nem ulajdonítasz mscnek... tényleg érdekelne.

másik, attól még h rózbi így van beállítva kb mindenki ilyen odaadással veti bele magát a munkába mert enélkül senki nem lenne vb.állítólag hamilton is idén sokkalta többet foglalkozott a részletekkel.

maxi nem fogja megmenteni az f1-et egyedül, ahhoz jó szabályok kellenek. mondjuk én már azzal elégedett lennék ha a két rb két merci összecsapna jövőre, mert a maxi ricsi vb párharc igen komoly lenne, feskzóban crashben eseményben, előzésekben

MP4/4
#11 MP4/4 2016. november 28. 12:38  
Streky:
Szép gesztus Nico-tól, hogy megemlíti Schumachert, aki valóban sokat tett a csapatért a rövid idő alatt amit itt töltött. Rosberg pedig 100%-ig megérdemli a címet, hiszen a történelem egyik leggyorsabb - és egyben legunszimpatikusabb - bajnokát győzte le. Well done Nico!

Hát igen, idén az világosan látszott, hogy Rosbergnek szinte mérhetetlen a valós szurkolótábora, viszont az anti Hamiltonosok száma kb. megegyezett a Hamilton drukkerekével, ennyi antidrukkere talán Schumachernek volt utoljára...

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Danyiil Kvjat, glória

02016.12.08. 15:32

Komolyak a Mercedes elvárásai új pilótájukkal szemben

Humoros „álláshirdetésükre” érkezett egy hasonlóan vicces válasz

02016.12.08. 14:07

A visszaútra nem váltott jegyet Rosberg

Nem tud elképzelni nagyobb tettet a bajnoki címnél és Hamilton legyőzésénél