Schumit megijesztették

írta: Motorsportal
2003. november 11. 09:17
Azt követően, hogy a Suzukában megrendezésre került futamon Michael Schumacher megszerezte hatodik világbajnoki címét, nyugodt szívvel indult haza gyermekeihez Svájcba. "Útközben csak a gyerekeken és az alváson járt az eszem, mivel ez előző napi mulatozás és a hosszú repülőút következtében fáradt és álmos voltam."

A Genfi repülőtéren Schumacher és Corinna egy nem várt meglepetésben részesültek. Amit Földet ért a gép tűzoltóság vízsugárral megtámadta azt. "Mi történhetett? Ég a gép? Vagy miért oltanak bennünket?" – mesélte Schumacher, aki a honlapján beismerte, hogy feleségével ekkor nagyon megijedtek.

"Először nagyon megijedtem, mire rájöttünk hogy a repülőtér igazgatósága és a tűzoltóság áll a dolog hátterében, akik meg akartak lepni minket." A gratulációknak nagyon örült a Formula-1 hatszoros világbajnoka, azonban ilyen meglepetésre nem számított.

Otthonába érkezvén egy újabb meglepetés várta: "Az egész ház tele volt lufikkal, amelyek felénk szálltak." Az ötletgazdák Schumi gyermekei, Gina Maria és Mick voltak, akik ezt követően még egy picit játszottak édesapjukkal, majd mindenki fáradtan álomba nem szenderült. "Örülnék, ha ilyen gyakrabban történne."

Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Sergio Pérez

02016.10.25. 19:13

„Ember, micsoda idióta!”

12016.10.25. 18:26

A Renault versenyzője csapatutasítást akart

Palmer gyorsabbnak érezte magát márkatársánál

22016.10.25. 16:36

„Visszatért az igazi McLaren”

Boullier szerint egyértelmű, hogy a szuzukai kisiklás egyszeri volt