Sok munka vár még a Toyotára

írta: Motorsportal
2003. március 21. 13:12
A Toyota idei fellépése a szepangi versenypályán nem kezdődött szerencsésen. Cristiano da Matta tizenegyedik, míg Olivier Panis csak a tizennegyedik legjobb időt futotta.

Christiano da Matta: „Számomra nem is volt annyira rossz. Először vagyok itt, így még van mit javítanom, de a pálya nagyon tetszik. Az első időmérő mindig nehezebb, mivel előtte mindössze egyetlen órám van a gyakorlásra. A lehetőségeinkhez képest ma is jó volt az autó egyensúlya, de holnap új nap elé nézünk, aminek már előre örülök.”

Olivier Panis: „Nem sikerült túl jól a mai nap, ha őszinte akarok lenni. Az autó beállításával komoly problémáink voltak, így az este folyamán és a szabadedzések alatt sok feladat vár ránk. Azonban bízom a csapatban, hogy megtalájuk a legjobb megoldást a holnapi kvalifikációs edzésre, mivel minden eszköze megvan a Toyotának, ami a sikerhez kell.”

Gustav Brunner: „Egy kicsit csalódott vagyok. Mind a szabadedzésen, mind az időmérőn set-up problémák léptek fel mindként autónknál, így nagyon sok munka vár még ránk, hogy holnapra megtaláljuk a megfelelő beállításokat. Olivier esetében a helyzet még rosszabb volt, főleg a kanyarokban volt nehezebb az autó irányítása. Erre a problémára a szabadedzés 90 perce alatt meg kell találnunk a megoldást.”

Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Kimi Räikkönen

02016.10.27. 22:37

Megbénítják a versenyzőket a túl sok szabállyal?

"Ha kreálnak egy új szabályt, azzal nem teszik szabadabbá a versenyzőket"

02016.10.27. 21:48

Button már várja az utolsót

„Elkezdtem a visszaszámlálást”

12016.10.27. 21:42

Vettel: Nem igaz, hogy mindent rosszul csináltunk!

„Akik ezt mondják, nem tisztelnek minket eléggé”