Susie Wolff gyermeket vár

F1 banner 2017
írta: M4Sport
2016. október 21. 14:34
FOTÓ: ©xpbimages.com

Gyermeket vár a Williams korábbi tesztversenyzője, Susie Wolff. Az örömhírről nemrég férje, a Mercedes sportigazgatójaként dolgozó Toto Wolff is beszámolt, aki az egyik német újságnak azt is elárulta, a legkisebb Wolff várhatóan áprilisban látja meg a napvilágot.

A két Forma–1-es szabadedzésen is lehetőséget kapó Wolff tavaly jelentette be, visszavonul az aktív autóversenyzéstől. Sosem titkolta, döntésében az is közrejátszott, hogy a jövőben szívesen vállalna gyermeket, kiemelte ugyanis, lesznek a sportnál is fontosabb dolgok az életében. Egy évvel később aztán közösségi oldalán tudtatta az örömhírt: hamarosan anyai örömök elé néz.

Bár a legtöbben innen értesültek a hírről, volt, akit nem ért meglepetésként, hogy hamarosan bővül a Wolff család, Toto ugyanis „elszólta” magát az Amerikai Nagydíj előtt. „A hír igaz, gyermekáldás elé nézünk” – árulta el a Bild munkatársának. „A feleségem, Susie terhes. A gyermek várhatóan áprilisban születik majd” – tette hozzá az osztrák szakember.

A lap egyébként felvetette, Wolff jövőre kihagyhatja az áprilisi versenyeket (az előzetes menetrend szerint ebben a hónapban Kínába, Bahreinbe és Oroszországba látogat az F1 mezőnye), ha úgy dönt, hogy jelen szeretne lenni gyermeke születésénél.

Számára egyébként (ellenben feleségével) nem lesz teljesen ismeretlen a szülői szerep, hiszen korábbi házasságából már született egy fia (ő jelenleg tizenöt éves) és egy lánya (ő tizenkettő). Ez a kapcsolat nem sokkal az előtt ért véget, hogy Wolff találkozott jelenlegi feleségével, aki abban az időben még a német túraautó-bajnokságban (DTM) versenyzett. A skót versenyzőnővel három évvel később, 2011-ben kötött házasságot Capri szigetén.

Oszd meg!

2 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

Enveblo
#2 Enveblo 2016. október 21. 16:13  

akkor szerencsére nem fog a közeljövőben üléseket elvenni másoktól? az jó

sába
#1 sába 2016. október 21. 15:07  

Nocsak, útban a minicápa. :)

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Danyiil Kvjat, glória

02016.12.08. 15:32

Komolyak a Mercedes elvárásai új pilótájukkal szemben

Humoros „álláshirdetésükre” érkezett egy hasonlóan vicces válasz

02016.12.08. 14:07

A visszaútra nem váltott jegyet Rosberg

Nem tud elképzelni nagyobb tettet a bajnoki címnél és Hamilton legyőzésénél