Szó sincs ferraris tárgyalásról

írta: M4Sport
2016. június 16. 09:55
FOTÓ: ©xpbimages.com

A Monacóban megszerzett újabb dobogós helyezése után Serigo Pérezt ismét hírbe hozták a Ferrarival. Ő és csapata is reagált a pletykákra.

Mexikóban nemrég még arról szóltak a hírek, ő lehet a befutó a Kimi Räikkönen helyéért zajló versenyfutásban. Bár Maurizio Arrivabene csapatfőnök szerint jó esély van rá, hogy még egy évvel meghosszabbítsák a finn versenyző szerződését, Sergio Pérez hazájában egyes lapok számára ez sem volt akadálya annak, hogy újabb találgatásokba kezdjenek kedvencük vörösbe öltözéséről.

Pérez 2011-ben a Ferrari pártfogoltjaként mutatkozhatott be a Forma–1-ben a Sauber-csapattal. Bár már 2012-es meglepetés dobogói idején is rendszeresen összeboronálták őt a Scuderiával, azóta egy kicsit sem került közelebb Maranellóhoz, sőt. Kanadában a vele kapcsolatos pletykákra reagálva a Sky Sportsnak elárulta, nem tárgyal a vörösökkel. „Ezeket a híreket már korábbról ismerem. Ez csupán annyit jelent, hogy jól végzem a munkámat, hiszen ha ilyen pletykák terjednek, az ezt jelenti. De a Forma–1 üzlet, amely hétvégéről hétvégére változik.”

„Az igazat megvallva engem ez még egy kicsit sem foglalkoztat. Azért vagyok itt, hogy végezzem a munkám, és ugyanúgy folytatom, mint eddig. Jelenleg sem a Ferrarival, sem más csapatokkal nem tárgyalok! Ahogy már mondtam: jelenleg boldog vagyok itt, és még túl korai a jövőről beszélni” – fogalmazott Pérez.

Már csak annál is inkább korai a csapatváltás lehetőségéről beszélni, mert főnöke, Robert Fernley kijelentette, a mexikóit szerződés köti a Force Indiához, és nem szívesen engednék el őt. „Checo számára ezek a pletykák egyfajta elismerést jelentenek. Jól végzi a dolgát, ezért az érdeklődés. Nem szeretnék részleteket elárulni a szerződéséről, de biztos vagyok benne, hogy jövőre is ezzel a két versenyzővel fogunk rajthoz állni. Nem aggódom” – nyilatkozta a helyettes csapatfőnök.

Pérez a jelek szerint Nico Hülkenberghez hasonlóan 2017 végéig áll szerződésben a csapattal. „Nico és Checo elmúlt két évben látott kiegyensúlyozottsága nagy segítség volt számunkra, és jó lenne a jövő évi új karosszériával is építeni erre. Két nagyszerű versenyzőnk van, akik remekül összedolgoznak, és ez lehetővé teszi számunkra, hogy sikeresek legyünk. Miért változtatnánk? Persze külső tényezők mindig beleszólhatnak, de én hiszem, hogy ugyanígy folytatjuk.”


Hungarotickets nyereményjáték

Magyar Nagydíj nyereményjáték

2x2 belépő várja gazdáját a Forma-1-es Magyar Nagydíjra! :) A nyereményjátékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint A HUNGAROTICKETS FACEBOOK BEJEGYZÉSÉBEN tagelni (megjelölni) magad és azt a családtagodat, barátodat, akivel el szeretnél venni a Magyar Nagydíjra. ITT a lehetőség, tessék tagelni, és nyerni! Sorsolás a Hungarotickets Facebook oldalán, jövő hét hétfőn!

Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary