Több csapat is érdeklődik Ralf Schumacher iránt

írta: Motorsportal
2003. július 29. 09:00
Miután a BMW-Williams pilótája a Nürburgringen, illetve a Magny Cours-ban megrendezésre került versenyeken elsőként haladt át a célvonalon, több versenyistálló is érdeklődni kezdett iránta.

"Több ajánlatot is kaptunk különböző csapatoktól, de a BMW-WIlliams mindenképpen előnyt élvez" - nyilatkozta a Kicker munkatársának Ralf Schumacher, akinek a szerződése a 2004-es esztendő végén jár le jelenlegi munkaadójánál.

Az ifjabbik Schumacher a sikerek ellenére is valószínűtlennek tartja, hogy az idei évadban lehetséges lenne a világbajnoki címet megszerzése. Ralf 53 pontjával jelenleg a negyedik helyet foglalja el a világbajnoki ranglistán, mindössze két ponttal előzi őt meg csapattársa, Juan Pablo Montoya.

A német versenyző Montoyát tartja legnagyobb ellenfelének. "Juan és én egyenlő feltételekkel állunk rajthoz a megmérettetéseken. Így neki van a legjobb esélye arra, hogy azonos feltételek mellett diadalmaskodjon felettem, de ez persze fordítva is igaz."

Ralf Schumacher úgy véli, hogy nem szabad összehasonlítani az ő Formula-1-es pályafutását testvére karrierjével. "Michael mindig a legjobb helyen volt, a legjobb időben..."
Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Lewis Hamilton

02016.10.24. 19:51

Alonsót a Mercedes és egy bajnoki cím sem tudná maradásra bírni

Csak akkor folytatja, ha élvezni fogja a vezetést

12016.10.24. 17:55

Malajzia lemond az F1-ről?

Kérdéses a futam sorsa