Tüdőgyulladással kezelik Frank Williamst

írta: M4Sport
2016. október 29. 00:31
FOTÓ: ©xpbimages.com

Tüdőgyulladás miatt kórházban lábadozik Sir Frank Williams. Lánya emiatt nem tűnt fel a mexikói paddockban sem.

Sir Frank Williams már jó ideje nem számít állandó vendégnek a paddockban, helyette lánya viszi az általa alapított istálló mindennapi ügyeit, ám Mexikóba ezúttal Claire Williams sem kísérte el a mezőny harmadik legrégebbi csapatát. Mike O’Driscoll, a Williams-csoport ügyvezető igazgatója képviselte őket az FIA pénteki sajtótájékoztatóján, amelyen elárulta, az alapító Monza óta tüdőgyulladással küzd.

„Sir Frank nagyon sok éven keresztül állandó tagja volt a paddocknak, ezért elég furcsa most nélküle. Nehéz időszakon ment keresztül a kórházban, de már gyógyul, lassan, de folyamatosan gyógyul. Reméljük, hogy hamarosan újra látjuk őt Grove-ban! Mind tudjuk, milyen elszánt” – fogalmazott O’Driscoll.

Elmondása szerint Claire Williams most édesapja mellett van a kórházban, de a szezonzáró Abu-dzabi Nagydíjon visszatér a paddockba. „Claire még vissza fog térni idén. Most szeretne közel lenni az otthonához, közel Frankhez, de manapság már csak egy telefonhívás az egész, szóval folyamatosan kapcsolatban állunk, ő is részt vesz a napi munkában. Reméljük, hogy év végén látjuk még őt, remélhetőleg Abu-Dzabiban.”

A 74 esztendős Frank Williams 1977-ben vált csapatával az F1 állandó résztvevőjévé, a sportág egyik ikonikus alakjának, számít, s ennek megfelelően óriási tiszteletnek örvend. Lányára 2013-ban bízta a csapat irányítását, de hivatalosan továbbra is ő a csapatfőnök.

Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Nico Rosberg

352016.12.03. 14:08

Rosberg: Ha nem lettem volna bajnok, folytatom!

Egyelőre kizártnak tartja, hogy egy nap visszatér

102016.12.03. 12:36

Hamilton: Néha kényelmetlenül éreztem magam

„Mélyebbre kellett ásnom, mint az előző években”