Túl a beindításon a Haas-csapat

írta: M4Sport
2016. február 16. 20:06
FOTÓ: ©Haas/YouTube

Az amerikaiak versenygépében is felbőgött a motor.

Láthatólag az újonc amerikai gárda sem akar kimaradni az aktuális hírverésből, miután az USA-beli kannapolisban székelő alakulat bejelentette: ők is sikeresen túl vannak a vadonatúj autójuk legelső beindításán.

A Haas több más együtteshez hasonlóan a Twitteren tette közzé az információt.

Magát az autót egyébként – többedmagával – február 22-én, az első barcelonai teszt első napján mutatják be a bokszutcában, ahol egyes híresztelések szerint jobbára sárga színekben pompázik majd.

Francia sofőrje, Romain Grosjean a nap folyamán ekképpen nyilatkozott a csapat közeledő első tesztjéről és első idényéről.

„Valami egészen különleges dolog lesz, hogy harminc év után először láthatunk amerikai csapatot a rajtrácson” – lelkesedett. „Hihetetlen érzés lesz kihajtani a garázsból a tesztek első napján.”

A csapatfőnök, Günther Steiner mindeközben éppen hogy tompítani igyekszik a várakozásokat.

„Nem is veszed észre, hogy milyen nagy vállalkozás ez az egész, mivel napról-napra haladsz előre” – nyilatkozta. „Soha nem úgy kelsz fel reggel, hogy na, ma aztán nagyon nehéz munka vár rám, hanem egy bizonyos állapotban dolgozol. Egy bizonyos állapotba kerülsz, hogy végül sikerüljön összerakni az egészet."

„Persze, ahogy közeledik a teszt, meg minden, úgy fokozódnak a kedélyek, amiért közeledik a határidő. Egyszerűen csak menni kell tovább előre, és közben bátorítani az embereket” – fejezte be.

Oszd meg!

1 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

ernike
#1 ernike 2016. február 16. 20:13  

Az a gif :)FORMA-1 HÍREK

Lewis Hamilton, Niki Lauda, Toto Wolff

02016.10.22. 01:11

Rosberg óvatos

„Ezek a szabadedzések nem jelentenek túl nagy segítséget”

02016.10.22. 01:06

Terrorhangulat? Räikkönen mást mondana…

Arrivabene reagált Baldisserri kijelentésére – és nem érti, miért meglepő Räikkönen formája