Újabb csapatok jelentették be a versenyzőiket a tesztre

írta: M4Sport
2016. február 29. 14:04
FOTÓ: ©xpbimages.com

Kiderül, hogy Hamiltonék megint napközben váltják-e egymást illetve, hogy ki kezd és ki zár a Red Bullnál.

Újabb nevek szereplése vált biztossá az idei második és egyben utolsó téli teszten – mint a melbourne-i szezonnyitó előtti utolsó gyakorlási lehetőségen, ezúttal eddig minden csapatnál éles versenyzőket neveztek a négy nap során (március 1-4.) lezavarandó gyakorlásra.

A címvédő Mercedesnél megtartják az első teszt közepén megváltoztatott napi programokat, így Nico Rosberg és Lewis Hamilton ezúttal már minden nap délben váltják majd egymást a W07-es pilótafülkéjében – a sort március 1-jén Rosberg kezdi. Az Ezüstnyíl világbajnok megbízhatóságot villantott az előző héten, olyannyira, hogy a harmadik naptól fogva a csapatnál kénytelenek voltak megosztani a programjukat, nehogy túlterheljék valamelyik pilótájukat.

A Red Bullnál mindeközben az orosz Danyiil Kvjat nyit kedden – s ül autóba csütörtökön – míg a második és a negyedik napon Daniel Ricciardóé lesz a főszerep. Az RB12-es eddig többnyire az eredménylisták élmezőnyében foglalt helyet, miután mindkét versenyzőjük próbára tette a Pirelli új leglágyabb keverékét, az ultralágyat – rajtuk és a Ferrarin kívül azonban mások még nem „törték be” az új papucsokat.

Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary