Változékony időjárás a németországi versenynapon

írta: M4Sport
2016. július 27. 09:41
FOTÓ: ©xpbimages.com

A forróságot váltó esőzés igencsak rendhagyóvá tette a Magyar Nagydíj időmérő edzését – a hétvégi Német Nagydíjon változékony idő várható.

A Forma–1 mezőnye két év kihagyás után tér vissza Hockenheimbe, ahol ezen a hétvégén a nyári szünet előtti utolsó futamot rendezik meg. A magyarországi körülmények után nagy kérdés, az időjárás mennyire befolyásolja majd a hétvége alakulását.

Az F1 hivatalos idójárás-előrejelző cége, az Ubimet a pénteki szabadedzések idejére száraz, hol napos, hol pedig felhős időt jósol, a csapadék valószínűsége igen alacsony lesz, miközben a levegő 26 Celsius-fokig melegedhet. Szombaton eleinte felhős, később napos idő várható, így az előrejelzések szerint jó eséllyel a harmadik szabadedzés és az időmérő edzés is száraz lesz, miközben a hőmérséklet továbbra is 25-27 Celsius-fok között mozog majd.

Esőre leginkább vasárnap lehet esély. Aznapra egyelőre kiszámíthatatlan, változékony időjárást jeleztek, és számítani lehet majd futó záporok kialakulására. A hőmérséklet a korábbiakhoz hasonlóan alakul majd: 25 Celsius-fokos maximumot várnak.

Oszd meg!

1 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

danono
#1 danono 2016. július 27. 12:57  

Ott legalább kiderűl ki az első.A VB ponttáblázat alatt Rosberg van első helyen legalább is a Motorsportal szerint.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Lewis Hamilton

02016.10.24. 19:51

Alonsót a Mercedes és egy bajnoki cím sem tudná maradásra bírni

Csak akkor folytatja, ha élvezni fogja a vezetést

12016.10.24. 17:55

Malajzia lemond az F1-ről?

Kérdéses a futam sorsa