Varánusz a pályán – „Úgy nézett ki, mint egy krokodil!” (videóval)

írta: M4Sport
2016. szeptember 17. 21:16
FOTÓ: ©Formula1/Twitter

Nincs tudomásunk arról, hogy volt-e már ilyen: szombaton Szingapúrban egy varánusz bukkant fel a versenypályán! Max Verstappen a nem mindennapi találkozásról beszélt.

Az F1 új elnöke, Chase Carey nem keltett akkora felbolydulást a paddockban megjelenésével, amekkorát ő – pedig amikor az amerikai besétált, a nagy tolongásban egy őt vevő operatőr még Bernie Ecclestonte-t is elsodorta igyekezetében…

A harmadik szabadedzésen pályára lépő varánusz nem cifrázta túl F1-es belépőjét: egyszerűen csak átlag turistaként megjelent az úton, aztán ahogy tanítják, körülnézett, elengedte az autókat, majd átkelt a túloldalra.

Max Verstappen nem is hitt a szemének, amikor meglátta maga előtt. Sebastian Vettel kanadai sirálypárja már labdába sem rúghat az egzotikus vendég mellett – a tavalyi szingapúri részeg ember pedig máris a feledés homályába merült. „Normál esetben ilyen állatot csak az állatkertben látok. Szépnek találtam, de elég nagynak is, ezért inkább igyekeztem elkerülni” – magyarázta Verstappen a találkozásról.

„Az út közepén ácsorgott, megláttam, és megijedtem: a fenébe, ez jön, ez jön! De megállt. Egyre közelebb és közelebb értem hozzá, arra vártam, mikor kezd el sprintelni, de csak várt, amíg el nem mentem előtte.”

„Aztán belenéztem a visszapillantóba, és láttam, hogy keresztülmegy a pályán. Mögöttem Felipe (Massa) jöhetett, aki épp utána mehetett el ott.”

Massa elsőre más állatnak hitte a nagy gyíkot. „Óriási volt! Épp a boxba tartottam, lassan haladtam, aztán megláttam, hogy már a falnál tart. Úgy nézett ki, mint egy krokodil! Nagyon nagy volt. Furcsa ilyet látni a város közepén. Ha Indiában lennénk, még megérteném, de a város közepén? Nagyon furcsa volt” – mondta a brazil.

Verstappen még bízik a viszontlátásban. „Már izgatottan várom, hol látjuk őt legközelebb! Talán éppen itt, a paddockban!” – viccelődött a Red Bull versenyzője.

Ha valóban így lesz, talán Chase Careynek is vigyáznia kell majd az éppen érdekesebb „személyt” vevő operatőrökkel…

Oszd meg!

1 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

ForzaFerrariForever
#1 ForzaFerrariForever 2016. szeptember 17. 23:00  

Bár holnap az Imagine Dragons lép fel a nagydíj utáni este, de ma még elképzelni se kellett, mivel hús, vér valójában feltűnt a faj egyik képviselője

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Lewis Hamilton

02016.10.24. 19:51

Alonsót a Mercedes és egy bajnoki cím sem tudná maradásra bírni

Csak akkor folytatja, ha élvezni fogja a vezetést

42016.10.24. 17:55

Malajzia lemond az F1-ről?

Kérdéses a futam sorsa