Végre aláírták

F1 banner 2017
írta: M4Sport
2016. november 29. 11:51
FOTÓ: ©xpbimages.com

Végre biztossá vált a monzai Olasz Nagydíj jövője. Hosszas huzavona után sor került az új szerződés aláírására.

Hosszú hónapokig vitázott Monza sorsáról Bernie Ecclestone a szervezőkkel és a futamnak támogatást biztosító olasz kormánnyal arról, kap-e új szerződést a pálya, augusztusban viszont bejelentették, hogy megállapodást kötöttek együttműködésük 2019-ig történő meghosszabbításáról. Ez ugyanakkor nem járt hivatalos szerződéskötéssel, aláírásra nem került sor, ráadásul pár részletet még tisztázniuk is kellett.

Kedden pont került az ügy végére: Monza bejelentette, aláírták új kontraktusukat. „Elkerültük annak veszélyét, hogy Olaszország hetven év után elveszítse a világ legnagyobb presztízzsel és múlttal bíró, leglenyűgözőbb autóversenyét. Most együtt lépünk előre, a célunk pedig, hogy a monzai nagydíjat még jelentősebb, még vonzóbb eseménnyé tegyük a világ minden szurkolója számára” – nyilatkozta az olasz autóklub, az ACI elnöke, Angelo Sticchi Damiani.

A Motorsport értesülése szerint az új szerződés 70 millió euróról szól. A versenypálya a következő években várhatóan felújításon megy keresztül.

Oszd meg!

8 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

Enveblo
#8 Enveblo 2016. november 29. 22:16  
_JuSuF_:
ha hatni is akartam valakire az maximum a szerkesztőség és nem Te kedves fórum társ

jogos

_JuSuF_
#7 _JuSuF_ 2016. november 29. 16:57  
Enveblo:
én szeretem látni, csak nem úgy ha úgy van előadva hogy hassanak az érzelmeimre, vagyok annyira okos hogy eldöntöm hogy érezzek bizonyos témát iránt pont hogy az alkotó akar bennem "bűntudatot kelteni mert nem veszem észre", ez a kb "mindenki hülye csak én nem" érzet, le lehet írni tárgyilagosan is a dolgot

ha hatni is akartam valakire az maximum a szerkesztőség és nem Te kedves fórum társ

Enveblo
#6 Enveblo 2016. november 29. 16:40  
McLarenHonda:
Te meg a faszt nem tudsz annak örülni, hogy valaki legalább foglalkozik ilyenekkel, diagramokat készít, stb, nem csak beokádik ide valamit.

én szeretem látni, csak nem úgy ha úgy van előadva hogy hassanak az érzelmeimre, vagyok annyira okos hogy eldöntöm hogy érezzek bizonyos témát iránt

pont hogy az alkotó akar bennem "bűntudatot kelteni mert nem veszem észre", ez a kb "mindenki hülye csak én nem" érzet, le lehet írni tárgyilagosan is a dolgot

Utoljára módosítva: 2016. november 29. 16:42

_JuSuF_
#5 _JuSuF_ 2016. november 29. 14:16  
McLarenHonda:
Te meg a faszt nem tudsz annak örülni, hogy valaki legalább foglalkozik ilyenekkel, diagramokat készít, stb, nem csak beokádik ide valamit.

hagyd rá. tőlem személyeskedhet. Én a világba bele káromkodtam, mást nem szapultam. Neki biztos jó így, ha nekem beszólhat.

McLarenHonda
#4 McLarenHonda 2016. november 29. 13:05  
Enveblo:
a faszt sajnáltatod magadat...

Te meg a faszt nem tudsz annak örülni, hogy valaki legalább foglalkozik ilyenekkel, diagramokat készít, stb, nem csak beokádik ide valamit.

_JuSuF_
#3 _JuSuF_ 2016. november 29. 12:54  
Enveblo:
a faszt sajnáltatod magadat...

+1

Enveblo
#2 Enveblo 2016. november 29. 12:43  
_JuSuF_:
OFF: Tudjátok azért az újságírók is tehetnek arról, hogy mennyire unalmas ez a sport. Az utolsó futam vége óta ezen az oldalon írd és mond harminc (30!!!) cikk lett kirakva, ezek közül egyik sem foglalkozik azzal, hogy a Force India 4. lett. Még azzal is épp csak foglalkozva van, hogy volt 2 búcsúzó pilótánk. Viszont megtudtuk, hogy Wolff meg Lauda mennyire nagyon gondolkodóba estek, meg egyéb a kutya faszát se érdeklő "híreket". Még arról is írva lett, hogy húúú, mekkora csata lett most év végére Ocon meg Werhlein között, mert most végre volt egy komolyabb kontakt köztük. Arról baszdki senki nem akar írni, hogy történelmi meg egyéb kitalált, nevetséges jogalapokon nyugvó bónusz pénzek nélkül mit ért el a Force India idén (is). Szét fogom most offolni ezt a 30 cikket, akinek nem tetszik bannoljon, tiltsatok ki, de nevetséges, hogy a Forma 1-ben szinte csak a top 3 istálló a téma. Persze megértem én, hogy önálló gondolat és cikk ritkán van, sokkal nehezebb fejből publikálni valamit, egyszerűbb fordítani és ide hányni a bulvár fost amivel tele van a világ sajtó. Negyedik lett a Force India, NEGYEDIK, szopó rollerre tették a McLarent, a Williams-t és mindenki mást is! Mondjuk nekik drukkolni nyilván nem trendi, róluk beszélgetni is idő pocsékolás... Tessék, minden fontos adat az idei évről a 4. helyért folyó csatáért, diagrammokon, sőt, még 2008-tól is össze hasonlítva a FI és a Williams. http://imgur.com/a/jkfne És öcsém vasárnap óta nem lehet erről írni. A hülye buzi középcsapatnak szurkoló ne is akarjon egy releváns cikk alatt kommentelni, beszélgetni másokkal. Nekem azt kell olvasnom mindenhol, ahogy habzó szájjal tépik egymást ugyan azokon a szarokon az emberek állandóan. 6 pilótáról meg 3 csapatról kell szóljon mindig minden? Ha meg ezer egyben megjelenik 1-1 más csapatról szóló cikk akkor örüljek. És jön az uborka szezon, lehet majd nézni 0-24-ben Hamilton celeb életét, meg Raikonnen bármiét... Szét offolok mindent, akkor is...

a faszt sajnáltatod magadat...

_JuSuF_
#1 _JuSuF_ 2016. november 29. 12:08  

OFF:

Tudjátok azért az újságírók is tehetnek arról, hogy mennyire unalmas ez a sport. Az utolsó futam vége óta ezen az oldalon írd és mond harminc (30!!!) cikk lett kirakva, ezek közül egyik sem foglalkozik azzal, hogy a Force India 4. lett. Még azzal is épp csak foglalkozva van, hogy volt 2 búcsúzó pilótánk. Viszont megtudtuk, hogy Wolff meg Lauda mennyire nagyon gondolkodóba estek, meg egyéb a kutya faszát se érdeklő "híreket". Még arról is írva lett, hogy húúú, mekkora csata lett most év végére Ocon meg Werhlein között, mert most végre volt egy komolyabb kontakt köztük. Arról baszdki senki nem akar írni, hogy történelmi meg egyéb kitalált, nevetséges jogalapokon nyugvó bónusz pénzek nélkül mit ért el a Force India idén (is). Szét fogom most offolni ezt a 30 cikket, akinek nem tetszik bannoljon, tiltsatok ki, de nevetséges, hogy a Forma 1-ben szinte csak a top 3 istálló a téma. Persze megértem én, hogy önálló gondolat és cikk ritkán van, sokkal nehezebb fejből publikálni valamit, egyszerűbb fordítani és ide hányni a bulvár fost amivel tele van a világ sajtó.

Negyedik lett a Force India, NEGYEDIK, szopó rollerre tették a McLarent, a Williams-t és mindenki mást is! Mondjuk nekik drukkolni nyilván nem trendi, róluk beszélgetni is idő pocsékolás...

Tessék, minden fontos adat az idei évről a 4. helyért folyó csatáért, diagrammokon, sőt, még 2008-tól is össze hasonlítva a FI és a Williams.

http://imgur.com/a/jkfne

És öcsém vasárnap óta nem lehet erről írni. A hülye buzi középcsapatnak szurkoló ne is akarjon egy releváns cikk alatt kommentelni, beszélgetni másokkal. Nekem azt kell olvasnom mindenhol, ahogy habzó szájjal tépik egymást ugyan azokon a szarokon az emberek állandóan. 6 pilótáról meg 3 csapatról kell szóljon mindig minden? Ha meg ezer egyben megjelenik 1-1 más csapatról szóló cikk akkor örüljek. És jön az uborka szezon, lehet majd nézni 0-24-ben Hamilton celeb életét, meg Raikonnen bármiét...

Szét offolok mindent, akkor is...

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Nico Hülkenberg

42016.12.10. 16:02

Lowe is elhagyja a Mercedest?

Meglepetésre nem a Ferrari lehet az új munkaadója

62016.12.09. 19:57

Legyőzné az egyik óriást a Force India

„Azt, amelyik majd rossz formában lesz”

02016.12.09. 18:52

A Liberty januárban szavaz az F1 átvételéről

Ecclestone sem tudja, sor kerül-e a felvásárlásra