Versenyzői nyilatkozatok az időmérő után

írta: M4Sport
2016. március 19. 08:19
FOTÓ: ©xpbimages.com

Kissé megkeverte a kártyákat és a fejeket az új időmérős rendszer az Ausztrál Nagydíjon. Egyvalami azonban nem változott: a Mercedes elmúlt két évben megszokott uralma folytatódott. Lewis Hamilton tavaly Monza óta először került az első rajtkockába, a Ferrarié lett a második sor, remekeltek a Toro Rosso versenyzői, miközben a McLaren is nagyot lépett előre tavalyi önmagához képest. Így értékeltek a versenyzők az év első kvalifikációja után!

Lewis Hamilton, Mercedes – 1. hely

„Kalapot emelek a csapat előtt, hiszen ismét magasabbra helyeztük a lécet, és ez engem is motivált. Nagyon jól éreztem magam az autóban, minden összeállt és én sem hibáztam. Ez az legjobb, amint egy versenyző remélhet, és mi ma össze tudtuk hozni, szóval nagyon boldog vagyok. Sok dolog vár még ránk, hiszen alaposan át kell néznünk a rádiózással kapcsolatos változtatásokat. Már nem mondhatják meg, ha a futam közben változik a taktika, szóval jól át kell gondolni, milyen gumit kapunk és hány kiállás lesz. Ez egy új szituáció, amit izgatottan várok! Ez a körülmény minden pilóta számára adott, szóval majd holnap meglátjuk, hogy működik a dolog.”

Nico Rosberg, Mercedes – 2. hely

„Az utolsó Q3-as köröm jó volt, Lewis azonban most gyorsabb volt, ennyi az egész. Egyébként lenyűgöző, hogy a csapat már a harmadik évben ilyen nagyszerűen teljesít. Persze, még az év elején járunk, de úgy tűnik, mi vagyunk a leggyorsabbak, és nem is kicsi az előny, és ezt nagyon jó látni. Ha valaki uralja a mezőnyt, akkor mindig fennáll az esélye annak, hogy valaki elkényelmesedik, vagy önelégültté válik; láttunk már ilyet a múltban, de mi átvészeltük ezt. Egyértelmű, hogy nem vagyok elégedett a második hellyel, de még holnap is sok lehetőségem lesz.”

Sebastian Vettel (Ferrari) – 3. hely

„Nem vagyok igazán csalódott. Már számos alkalommal elmondtam, hogy úgy érzem, előreléptünk, és most is így látom. Holnap ez különösen igaz lesz, egy kicsivel közelebb leszünk a Mercedeshez. Számítottunk rá, hogy erősek lesznek ezen az időmérőn, és így is volt. Számomra nem volt könnyű megtalálni a ritmust az elején, de aztán egyre jobban ment. Elégedett voltam az utolsó körömmel, és utána már csak megmentettem egy szett gumit holnapra. Nem kerültem az első rajtsorba, de ettől még reménykedem a jó eredményben. Az év pedig hosszú, az autónkban óriási lehetőségek vannak, ezért szerintem a harmadik-negyedik hely, a második sor elfoglalása remek kiindulópont számunkra. A csapatunk keményen dolgozik, hosszú év áll még előttünk.”

Kimi Räikkönen (Ferrari) – 4. hely

„Csapatként egészen jól ment az időmérő, nem voltak nagy problémáink, nem kerültünk forgalomba a kivezető körökben. Szóval sikerült a lehető legjobban menedzselnünk a dolgot. Elsőre persze elég nehéz volt. Ami engem illeti, kicsit küszködtem az első gumik fölmelegítésével. Emiatt időt vesztettem az első három kanyarban. De aztán egyre jobb és jobb lett, és a végén úgy döntöttünk, inkább megmentünk egy szett gumit holnapra. Meglátjuk, mire megyünk vele holnap.”

Max Verstappen (Toro Rosso-Ferrari) – 5. hely

„Tavaly egész jók voltunk az időmérőkön, de aztán a versenyeken kicsit mindig visszaestünk. Takarékoskodnunk kellett a benzinnel és az energiával, ezen a téren nem voltunk olyan jók, mint a riválisok. Idén viszont úgy vélem, a motorunk működik olyan jól, hogy most minden könnyebb legyen számunkra. Szóval most a versenyen is jónak kell lennünk – vagy inkább úgy mondom, nem lehetünk rosszabbak, a versenyen. A barcelonai és a ma délelőtti hosszú etapjaink alapján azt mondom, jó esélyünk van megtartani a pozíciónkat. A dobogó? Közelebb vagyunk hozzá kicsit, de ehhez némi szerencsére is szükségünk lenne. Realistának kell maradnunk: a Mercedest és a Ferrarit nagyon nehéz lesz legyőzni holnap.”

Felipe Massa (Williams) – 6. hely

„Jó időmérő volt a mai. A lehető legjobb teljesítményt nyújtottam, de sajnos lecsúsztam az ötödik helyről – nagyon kis különbséggel. Ez az egyetlen negatívum. Futottam néhány jó kört és az autó is remekül viselkedett. Nem volt könnyű úgy teljesíteni a programot, hogy tudtuk, folyamatosan indul egy új visszaszámlálás. Szerencsére nem rontottam a körömön és problémáim sem voltak, de ha történik valami, akkor sokkal neccesebb lett volna.”

Carlos Sainz (Toro Rosso-Ferrari) – 7. hely

„Remek esélyünk lesz arra, hogy holnap sok pontot szerezzünk, a mi helyzetünkben élni kell ezzel. Nagyon gyorsak vagyunk, és készen is állunk a holnapi harcra. A középmezőnyben pályától függően sokat változhatnak az erőviszonyok. Talán a barcelonaihoz hasonló pályákon a Williams előtt lehetünk, talán az ehhez hasonló vagy a nagy végsebességet igénylő helyszíneken ők lesznek a jobbak. Nagyon várom már ezt a csatát a középmezőnnyel, a Williamsszel, a Red Bull-lal, a Force Indiával, mert meggyőződésem, hogy nagyon szoros lesz.”

Daniel Ricciardo (Red Bull-TAG Heuer) – 8. hely

„Ott vagyunk, ahová vártuk magunkat: a Williamsek, Toro Rossók, Force Indiák között. Egy extra tizedmásodperc jó lett volna az ötödik helyhez, de úgy alakult az edzés, ahogy vártam. Tudtuk, hogy a Toro Rosso gyors egy körön. Be is bizonyították. Hogy a versenyen tartani tudják a tempót? Remélem, hogy nem! A Q1 után a Q2-ben nagyot javultunk, ami annak volt köszönhető, hogy változtattunk az első szárny beállításán, amivel gyorsabbá váltunk a gyors kanyarokban. Jobb lett a köröm, az időm is javult. A Q3-ban már nem futottam olyan jó kört, ráadásul még lehetett volna mit javítani a beállításon is. Ami a Renault újításait illeti, úgy vélem, van előrelépés. De nem olyan nagy. Ha öt-tíz lóerő érkezik pluszban, nem igazán érzed azt a gázadásnál.”

Sergio Pérez (Force India-Mercedes) – 9. hely

„Elégedett vagyok az eredménnyel. A csapat nagyszerű munkát végzett, nagyon pozitívan indult ez a szezon. A kilencedik helyről rajtolhatok, így több lehetőségem lesz a stratégia terén, mert megválaszthatjuk, milyen gumival vágunk neki az első etapnak. Ez kulcsfontosságú is lehet a versenyen, szóval jó helyzetben vagyunk. Ami az új időmérőt illeti, meg kell várnunk a szurkolók reakcióját. Szerintem a rendszer a nagycsapatoknak kedvez, és nagyobb nyomást helyez a középmezőnyre. És nagy a nyomás a versenyzők mellett a csapat összes tagján is, a szerelőkön, a mérnökökön. Az órával versenyezel, hogy még legyen lehetőséget egy újabb körre. Még vannak kérdőjelek a futam körül, de szerintem mindenkinél így van a kevés felkészülési idő miatt. Érdekes vasárnap lesz, de van esélyünk a pontszerzésre.”

Nico Hülkenberg (Force India-Mercedes) – 10. hely

„Az új időmérő edzés nem igazán változtatta meg a hozzáállásunkat, bár nagyobb volt rajtunk a nyomás, hogy jól sikerüljön az első próbálkozás, mert ha nem, korán kieshetünk. Az első körök a legfontosabbak a Q1-ben és a Q2-ben. Ami az eredményt illeti, elégedett vagyok, és több-kevésbé az történt, amire számítottunk. A tavalyi rendszer szerint bejutottunk volna a Q3-ba, de az újban valójában ez a jobb rajthely, mert variálhatsz a gumikkal. Még sok az ismeretlen a verseny kapcsán, mert senki sem teljesíthette a szokásos hosszú etapjait, és az első versenyen általában amúgy is több esély van arra, hogy kiszámíthatatlan és eseménydús legyen. Nehéz versenyt várok, szoros lesz, de szeretnénk sok ponttal távozni.”

Valtteri Bottas (Williams) – 11. hely

„Kiábrándító időmérő volt. Szenvedtem a tapadással, szóval vetnünk kell egy pillantást a gumikra, a guminyomásra és az abroncsok hőmérsékletére. Remélem, hogy bejuthatok a Q3-ba. A holnapi már egy másik történet, és a 11. helyről még futhatunk egy jó versenyt.”

Fernando Alonso, McLaren-Honda – 12. hely

„Rendkívül elégedett vagyok az autóval, mert sokkal versenyképesebbek vagyunk annál, amire a tesztek után számítottunk – és most ez a legjobb hír. Végig ott voltunk a legjobb 10 között és csak 1,2 másodperccel maradtunk el a Mercedestől, ez pedig eléggé meglepő volt. Arra nem gondoltunk, hogy bejutunk a Q3-ba, hiszen oda csak nyolc autó kerülhet be, az egy elit klub. Viszont, azt sem hittük, hogy az új gumikon Ricciardo előtt leszünk a 10. helyen. Nagyon elégedett vagyok, ha lett volna még egy szett új gumink, akkor nagyon közel kerültünk volna a Q3-hoz.”

Jenson Button, McLaren-Honda – 13. hely

„Minden működött, a leggyorsabb autók elöl gumikat spórolhatnak. Ez az egész nem változtatott túl sok mindenen. Danyiilnak gondolom, gondja lehetett, mert ő volt az egyetlen, aki már az idő lejárta előtt nem ment ki. Hogy szeretem-e az új rendszert? Nem sok mindenen változtat. A tizenkettedik és tizenharmadik hely lett a miénk. Ez valamivel jobb annál, amire számítottunk, mikor elindultunk ide. Nem rossz kiindulópont – sokkal jobb, mint a múlt évben.”

Jolyon Palmer (Renault) – 14. hely

„Egy kissé kaotikus volt. De ez volt az első edzés az új rendszer mellett. Mozgalmas volt. Egyre gyorsabban és gyorsabban ment minden. Igazából nem számítottunk ennél sokkal többre – én már elégedett vagyok azzal, hogy a Q2-be jutottunk. Nem volt sok lehetőségem a száraz pályán gyakorolni, most kellett először mindent kihoznom az autóból, szóval örülök.”

Kevin Magnussen (Renault) – 15. hely

„Nem hinném, hogy annyira erősek lennénk, mint a mai helyzetünk mutatja. Nem számítottunk arra, hogy továbbjutunk a Q1-ből, de mindkét autónkkal sikerült. A köröm nem volt tökéletes, több is volt az autóban, ami biztató. Bosszantó, hogy a Q2-ben nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettük volna, forgalomba kerültem, emiatt esélyem sem volt már a jobb körre. De mindenki ugyanilyen körülmények között versenyez, lesz majd, hogy mi járunk jól ezzel.”

Marcus Ericsson (Sauber-Ferrari) – 16. hely

„Az időmérő rendben volt, jó volt vezetni a jól kiegyensúlyozott autót. A csapat remek munkát végzett, annak ellenére, hogy nem sokat körözhettünk tegnap. Tudtuk, hogy szoros lesz a Q1-es szakasz. Közel voltunk a Q2-be jutáshoz, de nem eléggé. Holnap mindent megteszünk azért, hogy harcba szállhassunk a pontokért.”

Felipe Nasr (Sauber-Ferrari) – 17. hely

„Nehéz edzés volt ez számunkra. Az egész mezőny nagyon versenyképes, és tudjuk, hogy még sok munka áll leőttünk. Ami a versenyt illeti, biztosra veszem, hogy előrébb fogunk lépni. Kár, hogy új szett szuperlágy gumin mentem ki, amivel aztán már nem tudtam teljesíteni még gyorskört, mert kifutottam az időből. De ez is része a mostani időmérős rendszernek.”

Danyiil Kvjat, Red Bull – TAG-Heuer – 18. hely

„Nagyon nehéz bármit is mondani; nagyon rosszul időzítettünk. A futamot persze holnap rendezik, de akkor sem így akarja elkezdeni az ember az évet. Sokat kell tanulnunk a mai napból. Az első körömön sajnos beragadtam a többiek mögé, ami miatt időt veszítettem, a másodikon pedig a gumik nem úgy működtek, ahogyan működniük kellett volna. Az a kör már tiszta volt, de nem volt elég jó.”

Romain Grosjean (Haas-Ferrari) – 19. hely

„Jó körön voltam, aztán hirtelen már ki is estem. Nagyon bosszantó, mert az autónk puszta tempója jó volt, akár a Q2-be is bejuthattunk volna vele. Jóval hátrébb vagyunk, mint ahol lehetnénk. Ezen a versenyen nem könnyű célba érni. A feladatunk holnap az lesz, hogy végigmenjünk a versenyen. Gene (Haas) is ezt akarja. Aztán ha megvan, bármi lehetséges. Hosszú lesz a verseny, ráadásul újak a szabályok is – például korlátozzák a rádiózást.”

Esteban Gutiérrez (Haas-Ferrari) – 20. hely

„Elég frusztráló, ha jó köridőt futsz, és ennek semmi jele az eredményekben. De legalább tudjuk, hogy a potenciál bennünk van. Ez egy nem könnyű hétvége, de idővel hatékonyabbá válik a csapatunk, azzá is kell válnia. A legjobb hír, hogy jó kört autóztam, amivel a rajtrácson is sokkal előrébb végezhettem volna. Most előre kell tekintenünk, keményen dolgozni és továbblépni.”

Rio Haryanto (Manor-Mercedes) – 21. hely

„Furcsának találtam, hogy ilyen rövid az első szakasz, a korábbi Q1 után, ami 20 percig tartott, ez alatt az idő alatt pedig kihozhattad a legjobbat magadból és az autódból. Ma csak egy körre volt időnk. Nem volt rossz kör, de azt sem mondanám, hogy tökéletesre sikerült. Gyorsabb is lehettem volna, és ezen még javítanunk kell, ahogyan az időzítésen is. Teljesítettem tehát az első időmérőm, amin azért elég sokat tanultam, most pedig úgyis az a feladatom, hogy minden területen jobb legyek. Holnap jön az első F1-es futamom, ami miatt már nagyon izgatott vagyok.”

Pascal Wehrlein (Manor-Mercedes) – 22. hely

„Nem ilyen eredményre számítottam, de nem akarok panaszkodni. A szabály az szabály. Ez volt az első lehetőségünk, és most rá kell jönnünk, hogyan javíthatunk. Az időkeret nagyon szűk, szóval miközben az időm is nagyon fontos, a csapatnak meg kell tanulnia, hogyan juthat még több időhöz. Nem hiszem, hogy sokkal többet ki tudunk volna hozni az első köreinkből, szóval lépésről lépésre kell haladnunk. Igazán egyébként is a holnapi futam számít. Nagyon régóta vártam már erre a pillanatra, szóval ez a kis csalódottság sem ronthatja el a kedvem, hiszen holnap részt vehetek az első F1-es futamomon.”

Oszd meg!

18 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

Blueness
#18 Blueness 2016. március 20. 02:14  

Ajjj......wéber.....szujó.....mióta ez a páros van nagyon jókat lehet nevetni vagy egyesek számára bosszankodni a közvetítés alatt....Szujó csak azt tudja elmondani amit előtte elolvas egyes formula oldalokon és még azt is tétovázva vagy hibásan közli. Őszintén mint várunk egy olyan embertől akinek a gépészethez, vagy bármi rálátása van a műszaki rajzhoz, a fizikához, a matekhoz...Egy kommentátornak nem abból áll ki a munkája, hogy tud angolul, németül és némely szót olaszul.....Én azok az emberek közé tartozom akik Bobák Róbert "tudósító" kolléga nagyon jó barátja vagyok. Robinak én az esküvőjén is voltam, mert úgymond családbarát viszonyban vagyunk. Robinak a szakmai és nyelvi tudása messze felül szárnyalja a két kommentátorunk tudását. Kedves ismerősömmel beszéltem az időmérő után (Jánvári Zsolt) aki a Williams istálló tagja,hogy mi a véleménye az egész időmérő edzésről. Ő is azt mondta amit nagyon sokan, hogy ez egy sz@r......inkább térjünk vissza az előző időmérő rendszerhez, vagy az lenne a legjobb, hogy olyan megoldás mint régen......1 óra áll mindenki részére és 12 időmérős kör ( ebbe nem számít a fel és levezető kör). De hát ez az én véleményem...semmi baj, semmi gond....ahogy hallom mindenki azt mondja, hogy megnézek 3-4 futamot és majd a végén ha izgalmas lesz......Az egészre annyit mondanék, hogy: Köszönjük, Björni bácsiii....nem számít, hogy széétbaaszod az egész sportágat, csak az a lényeg, hogy minden évről évre több pénzt tegyél a zsebedbe, amint 80 éves korodva a k.rvák által elkapott betegségre költsél....ugyebár megakartad szüntetni az olasz futamot, de ne felejtsük el, hogy Ferrari nélkül nincs F-1.....,de F-1 nélkül van Ferrari...Nem akarok senkit megbántani és nem azért írtam ezt, le mert, hogy minden Ferrari ellenes, hanem azért, mert ez a "sport" már régen nem olyan mint, ami néven elérte és megszerezte a méltón mindenki által áhított és várt királykategóriát. Sajnos ez egy vén papa által irányított sport amit ő a saját zsebe által formál egy képre, ami egyre szarabb....Minden éven azt várom, hogy végre a szabályok által lesz egy olyan párbaj amit mindenki vár, de ez sajnos elmarad....annyit üzennék a nagy okos vezetőségnek és BJÖRNI papának, hogy gratulálok....az ön egyenlege x milló forinttal nőtt, de a millió ember által kedvelt és szeretett sport, haldoklik, amitől jóformán egy Ironman verseny izgalmasabb....

Utoljára módosítva: 2016. március 20. 02:23

sába
#17 sába 2016. március 19. 14:45  
Pendulum:
Miert?Webertol nem volt az 1 szabadedzes utan leminositeni az Indonez csavot?

De és Gábor is rosszul tette.

sába
#16 sába 2016. március 19. 14:43  
F1890:
vazz, az emberek meg sztárolták pedig még egy f1-es futam sem ment le. na akkor most mi van?

Nincs semmi, csak te szoktál általában erre hivatkozni.

F1890
#15 F1890 2016. március 19. 14:16  
sába:
Mondod ezt egy kaotikus időmérő után. Még egy rohadt versenyt sem futottak le.Na, nem mintha érdekelne a srác, de kicsit erős ennyiből minősíteni valakit.

vazz, az emberek meg sztárolták pedig még egy f1-es futam sem ment le. na akkor most mi van?

F1890
#14 F1890 2016. március 19. 14:16  
Pendulum:
Azert rohogtem magamban,hogy Weber milyen nagy szajjal ot forintot se adott a 2. szabadedzesen a csavora,azt hirtelen elverte a szupersztar csavot.Hat Weber,nem adta ki ! :))))

wéber csupa baromságot mond. fb-ján 1 hónapja írta h nem lesznek állandó kiesők a q1-ben. sztem meg látszódott h a manor idén se lesz sehol :D

Utoljára módosítva: 2016. március 19. 14:20

Pendulum
#13 Pendulum 2016. március 19. 13:56  
sába:
Mondod ezt egy kaotikus időmérő után. Még egy rohadt versenyt sem futottak le.Na, nem mintha érdekelne a srác, de kicsit erős ennyiből minősíteni valakit.

Miert?Webertol nem volt az 1 szabadedzes utan leminositeni az Indonez csavot?

Pendulum
#12 Pendulum 2016. március 19. 13:54  
vandr:
Az indonéz szponzorsofőr gyorsabb volt, mint a nagy merci-nevelt DTM bajnok. :) Nem baj, van még lehetőség a javításra. :)

Azert rohogtem magamban,hogy Weber milyen nagy szajjal ot forintot se adott a 2. szabadedzesen a csavora,azt hirtelen elverte a szupersztar csavot.Hat Weber,nem adta ki ! :))))

f1m12
#11 f1m12 2016. március 19. 12:05  

Vettel hiába mondja, h nem csalódott, de tökre más látszik rajta. persze feladni nem kell, mindent be kell vetni versenyre, de nem csak az időmérő bosszantja most, ez biztos

sába
#10 sába 2016. március 19. 11:47  
F1890:
én jót nevetek mindenesetre :D újabb ember aki f1-es belépése előtt túldimenzionálták de az eredményei nem támasztották ezt alá

Mondod ezt egy kaotikus időmérő után. Még egy rohadt versenyt sem futottak le.Na, nem mintha érdekelne a srác, de kicsit erős ennyiből minősíteni valakit.

Utoljára módosítva: 2016. március 19. 11:48

cybergyerek
#9 cybergyerek 2016. március 19. 10:53  
kimi-sebfan:
Gondolom azért,mert a DTMet is egy rakétával nyerte és elhitték,hogy megatehetség!

pont ellenkezőleg, a három gyertő közül a mercié volt a leggyengébb autó a dtm-ben tavaly.

Lewisthebest
#8 Lewisthebest 2016. március 19. 10:46  
kimi-sebfan:
Gondolom azért,mert a DTMet is egy rakétával nyerte és elhitték,hogy megatehetség!

A DTM-be van, hogy 2-3 tizeden belül van az egész mezőny szóval elég nehéz lenne.. :D Persze a DTM-es siker nem garantálja az F1-es jó szereplést is, teljesen más a két autó és volt már példa fordítva is rá, hogy jó illetve világbajnok F1-es pilóták nem tudtak ott nagy karriert befutni lásd: Hakkinen, Ralf Schumacher, DC és most Glock se tűnik akkora durranásnak bár az említetteknél jobb, de nem bajnokesélyes.

kimi-sebfan
#7 kimi-sebfan 2016. március 19. 10:45  

"Rosberg: - mi vagyunk a leggyorsabbak és ezt jó látni"
Ja!Kinek?

Utoljára módosítva: 2016. március 19. 10:47

F1890
#6 F1890 2016. március 19. 10:44  
kimi-sebfan:
Gondolom azért,mert a DTMet is egy rakétával nyerte és elhitték,hogy megatehetség!

én jót nevetek mindenesetre :D újabb ember aki f1-es belépése előtt túldimenzionálták de az eredményei nem támasztották ezt alá

kimi-sebfan
#5 kimi-sebfan 2016. március 19. 10:39  
vandr:
Az indonéz szponzorsofőr gyorsabb volt, mint a nagy merci-nevelt DTM bajnok. :) Nem baj, van még lehetőség a javításra. :)

Gondolom azért,mert a DTMet is egy rakétával nyerte és elhitték,hogy megatehetség!

vandr
#4 vandr 2016. március 19. 09:22  

Az indonéz szponzorsofőr gyorsabb volt, mint a nagy merci-nevelt DTM bajnok. :)
Nem baj, van még lehetőség a javításra. :)

Paberto
#3 Paberto 2016. március 19. 08:56  

Fogadjak mar el vegre a szabalyalkotok meg a vezetok hogy 70-80 evesen mar nyugdijba kell menni, nem pedig iranyitani a F1-et.

Safrane2.5
#2 Safrane2.5 2016. március 19. 08:47  
Rocketfinger:
hhmm. nyilván túlzás volt Alonso q1-es 3. helye. de nem értem miért nem próbáltak meg a q2-ben még egy kört. 8-ba talán nem kerültek volna, de kicsit hamar feladták.

Nem maradtak új szuper lágy abroncsaik,se Buttonnak se Alonak. Ezért.

Rocketfinger
#1 Rocketfinger 2016. március 19. 08:44  

hhmm. nyilván túlzás volt Alonso q1-es 3. helye. de nem értem miért nem próbáltak meg a q2-ben még egy kört. 8-ba talán nem kerültek volna, de kicsit hamar feladták.FORMA-1 HÍREK

Lewis Hamilton, Niki Lauda, Toto Wolff

02016.10.22. 01:11

Rosberg óvatos

„Ezek a szabadedzések nem jelentenek túl nagy segítséget”

02016.10.22. 01:06

Terrorhangulat? Räikkönen mást mondana…

Arrivabene reagált Baldisserri kijelentésére – és nem érti, miért meglepő Räikkönen formája