Verstappen bizakodó

írta: Motorsportal
2003. december 31. 09:45
Jos Verstappen
Jos Verstappen optimistán tekint a jövőbe, aki bízik abban, hogy a Jaguar csapat színeiben még nagy sikereket érhet el. "Teljes mértékben a Jordanra összpontosítok, ahol jó esélyeim vannak a jövőben."

"Ezért hagytuk el a Minardit annak ellenére, hogy semmi biztosítékunk nem volt arra, hogy jó irányba halad az ügy. A Jordan egy nagy és professzionális csapat, de nagyon sok múlik az autókon is." – nyilatkozta a holland pilóta.

A Jordan azonos motorral áll rajthoz, mint a Jaguar versenyistálló, azonban a Bridgestone abroncsok bizonyos helyszíneken hátrányt jelenthetnek. Amennyiben a Jaguárhoz igazolt volna, Michelin gumikkal vághatott volna neki a megmérettetéseknek, azonban az alakulat Christian Klien mellett döntött. "Sajnálatos, de a Red Bull milliói ellen nem lehet semmit tenni."

Amennyiben nem sikerül megállapodást kötnie Eddie Jordennel, visszavonul, mivel nem szeretne még egy évadot eltölteni a Minardinál. "Szeretnék a Formula-1-ben maradni. Más versenysorozatok egyelőre nem jönnek számításba. Egyelőre nem látok okot arra, hogy más szériákban nézzek szét."
Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Fernando Alonso

02016.10.26. 16:47

Bottas halál közeli élménye egy taxiban

„Vélhetően sok emberéletet megmentettem aznap este”

02016.10.26. 16:22

„Mihelyst föladod, halott vagy” – Hamilton

Megviselte, de meg nem törte a nyeretlen időszaka

52016.10.26. 14:43

Bolond lenne nem megpróbálni

Ericsson is bekopogtat a Force Indiához