Verstappen menedzsere bizakodó

írta: Motorsportal
2003. október 31. 09:30
Jos Verstappen az elmúlt hetekben gyakran annak adott hangot, hogy az elkövetkezendő esztendőben nem szeretne a Minardi csapat színeiben versenyezni. A holland pilóta menedzsere azon munkálkodik, hogy sikerüljön védencének helyet találni az egyik Formula-1-es versenyistállónál. A Minardi mellett már csak a Jaguar illetve a Jordan csapatnál van szabad hely.

Verstappen menedzsere, Raymond Vermeulen elmondta: "Tárgyalásokat folytatunk néhány csapattal, főként azokkal, akiknél még van szabad hely a 2004-es szezonban. Főként egy állandó pilótai állásra összpontosítunk tesztpilótai szerep helyett. Bizakodó vagyok, Jos a Fornula-1-es jövőjét illetően. A tárgyalások mindig nagyon sok időt vesznek igénybe, de nagyon hamar meg is változhat minden."

A pilóta szponzorai, a Trust, Wilux, Muermans valamint a Halfords teljes mértékben támogatják a holland versenyzőt. "A Trust és a Wilux és azt mondták, hogy sok előnyük származott Jos szereplései révén. Ez bizakodásra ad okot. Amennyiben sikerül megállapodást kötnünk velük, semmi nem állhat majd Jos további Formula-1-es pályafutásának útjában."

Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Kevin Magnussen és Jolyon Palmer

22016.10.25. 16:36

„Visszatért az igazi McLaren”

Boullier szerint egyértelmű, hogy a szuzukai kisiklás egyszeri volt

22016.10.25. 15:34

Gasly nem érti

Úgy tűnt, ő lesz a Toro Rosso pilótája