Verstappen nem keres mentséget

írta: M4Sport
2016. május 30. 15:44
FOTÓ: ©xpbimages.com

A csodálatos spanyol hétvégét egy felejthető követte Max Verstappen számára, aki az időmérő edzésen elkövetett hiba után a futamon is ütközött. A fiatal holland nem akar mentegetőzni, és már csak a következő versenyre gondol.

Két futam, két teljesen eltérő tapasztalat minden idők legfiatalabb futamgyőztesének: Verstappen Barcelonában megtudta, milyen érzés „ünnepelt hősként” a dobogó legmagasabb fokán állni, Monte-Carlóban pedig azt, milyen a siker után „az érme másik oldalára” kerülni. A Red Bull pilótája az időmérős baki miatt csak a boxból indulhatott, és bár egy ideig úgy tűnt, még kihozhat valamit a futamból (többet előzött, és sorra futotta a leggyorsabb köröket), ismét hibát vétett…

A felszáradó pályán elmérte a féktávot, és a Massenet külső szalagkorlátjába csapódott. „Nagy kár érte” – kommentálta hibáját a leintés után. „Előtte nagyon jó volt a tempóm és jól éreztem magam az autóban. A körülmények azonban trükkösek voltak, fékezéskor blokkoltak a kerekek, és onnantól kezdve igazából már csak utas voltam. Csak egy száraz ív volt, letértem róla a koszos és piszkos részre, majd eltaláltam a falat” – magyarázta, majd leszögezte, hibáira nem keres mentséget. „Idén nehéz dolgunk volt a körülmények miatt. De ez nem mentség! Remélem, legközelebb jobb leszek.”

A futam után új csapatától is elnézést kért. „Igen, szeretnék elnézést kérni a csapattagoktól, hiszen ez nem történhetett volna meg. Kicsit olyan volt ez, mint a hibám a harmadik szabadedzésen, azzal a különbséggel, hogy most vizes volt a pálya, legalábbis az ideális íven kívül még vizes volt. Számomra és a csapat számára is csalódást keltő ez az egész, hiszen a srácok nagyon keményen dolgoztak, hogy jó autót adjanak alám, és én nem szállítottam nekik jó eredményt” – jelezte megbánóan.

Max Verstappen

A spanyolországi siker után talán még nehezebb lesz megemészteni a kiábrándító monacói hétvégét, Verstappen azonban kiemelte, már csak a következő futamra összpontosít, ahol neki is rendelkezésére áll majd az új Renault-motor. „Ott lehettem volna a pontszerzők között, de ez most nem jött össze, viszont tanultam a történtekből, és remélhetőleg Kanadában már erősebb leszek. Már csak a következő hétvégére összpontosítok, Monte-Carlót pedig igyekszem magam mögött hagyni. Kanadában már az új motort is megkapom, a következő két hétben pedig jól fel kell készülnöm.”

A történtek után a csapatvezetőt, Christian Hornert is megszólították, aki nem aggódik fiatal versenyzője miatt, elmondása szerint ugyanis ezek a hibák is hozzátartoznak a tanulási folyamathoz, aminek továbbra is az elején jár. „A futam első felében nagyon gyors volt” – kezdte a tapasztalt sportvezető. „Volt néhány szép előzése, és szépen zárkózott a pontszerzőkre. Egy kicsit túl keményen nyomta, mert látta maga előtt Nico Rosberget. Sajnos a körülmények ezúttal ellene voltak, de ezen a futamon nemcsak őt lepték meg” – tette hozzá elnézően.

„Ez a hétvége az előző ellentéte volt, de ez is része a tanulási folyamatnak, az pedig, mennyit fejlődött eddig, továbbra is lenyűgöző. Tanulni fog ezekből az ütközésekből. Nem hiszem, hogy jövőre elköveti ugyanezeket a hibákat. Nagyon szomorú és csalódott volt a történtek miatt. Bocsánatot kért a csapattól. Egy roppant intelligens srácról beszélünk, szóval biztosan gyorsan maga mögött hagyja a történteket, és tanul is azokból” – zárta gondolatát.

Max Verstappen

Oszd meg!

32 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

comlo
#32 comlo 2016. május 31. 16:37  

Ez szerintem (mint ahogy sokan írták) full korrekt. Én maximálisan ezt vártam. Esőben, monacoban 10 helyet jönni előre 18 évesen ... az sokkal nagyobb csoda lett volna ha NEM áll bele a falba.

Csak ismételni tudom a többieket (és ha sokan mondják csak van benne igazság): inkább most mint kásőbb, és tanuljon belőle. Az idő majd eldönti mi lesz belőle.
Az tény hogy van benne tehetség. Ha nem lenne nem a csapatok (akinek lényegesen több adata van róla, mint a foteldrukker vizvezetékszerelőknek, IT-seknek, pornoszinészeknek (ki tudja ki mit dolgozik itt :-D ) nem dicsérnék ilyen elánnal, és nem érdeklődnének utána.

Az idő eldönti. Az egy érdekes tény amúgy, hogy MINDEN sportban a teljesítőképességben legoptimálisabb 20-as évek eleje kezd dominálni. Korábban pl a hosszútávfutásban is azt tartotték hogy 30 év felett érik meg rá az ember. Mamár ez sokkal korábbra tolódott. És már Le Mans-t sem csak 40 feletti ösz haléntékú emberek nyerik. Ez egy tendecia a modern sportban, ha Verstappen rekordját szerintem sokáig veszélyeztetni sem fogják, 10-20 éven belül csökkeni fog az étlagéletkor. Persze ez csak szubjektív vélemény. Ahogy írtam: "az idő eldönti".

sztárvorsz
#31 sztárvorsz 2016. május 30. 22:08  

Ezt nem sokszor játszhatja el, egyszer monacoban oda lehet csapni (főleg esőben), de minden nap nem. Igazából most fog elválni, mennyire is bírja a nyomást. Ricciardo szerintem nem lesz könnyű falat, ő is nagyon tehetséges és rutinos is kellően mostanra, talán az is óriási eredmény ha hasonló szinten nyomja. Lesz olyan, amikor a rutin győz és nem fogja tartani a lépést. Ott kell azt mondani, hogy "akkor megyek lassabban, de esetleg szállítok pár pontot, várok a lehetőségre és nem próbálom megmenteni a világot".

Utoljára módosítva: 2016. május 30. 22:33

f1m12
#30 f1m12 2016. május 30. 20:21  
Kepano:
Jó, inkább nem menjünk bele. Kimi már kiöregedett, majd nézzük meg Vettelt 30 felett

rossz kifogás. akkor mit keres itt valaki? Hamilton és Rosberg is 30 fölött van
Vettelnek volt egy szar éve. felállt belőle. ha nem tette volna, é azóta nem lenne önmaga, akkor azt mondom: ok

Quivver
#29 Quivver 2016. május 30. 19:43  

Ez a hétvége nem volt egy sikertörténet, de a teljesen irreleváns statisztika alapján nem is lehetett más kimenetele a dolognak, mint hogy Max kiesik és nulla pontot szerez.

Immár 4 verseny óta tart a Maldonado-széria ismétlése. 2012-ben a venezuelai a szezon harmadik versenyén (Kínai Nagydíj) a 8. helyen végzett, csakúgy, mint idén Max. Ezt követte mindkettőjük részéről egy kiesés a szezon negyedik versenyén (2012: Bahreini Nagydíj / 2016: Orosz Nagydíj). Az ötödik verseny mindkét évben a Spanyol Nagydíj volt Barcelonában, ahol mindketten életük első győzelmét szerezték meg, majd rögtön utána, a Monacói Nagydíjon Pastor is, Max is nullázott. Érdekesség még, hogy az első győzelmüket követően mindketten a mezőny végéről voltak kénytelenek elrajtolni Monacóban (2012-ben PM a 24., tökutolsó helyről, míg 2016-ban MV a boxból, a 21. helyről indult.)

ggyuri
#28 ggyuri 2016. május 30. 19:03  
Puskas13:
Hogy mekkora tehetség az majd később fog kiderülni, hogy a többi futamon hogyan szerepel Ricciardohoz képest. Kvjatot nézve Sainzhoz "nyers tempóban" akkor különbség nincs még, mint Ric és Kvjat között. Szóval ha a következő pár futamon VES veri RIC-et, akkor hatalmas tehetség és övé a jövő, ha nem, akkor meg érdekesen folytatódhat a fiatal karrierje.

Az hogy 18 évesen képes volt futamot nyerni, egyértelműen mutatja, hogy nagy tehetség. Az, hogy ezzel a nagy tehetséggel mire viszi, megint egy másik kérdés.

Azt senki nem vitathatja, hogy a gyerekben van valami, ami nagyon kevés pilótában van meg. ezt az összes csapatvezetője is lenyilatkozta.,.. Azok pedig értnek hozzá, jobba mint mi itt:)

De a tehetséget ki kell használni. Olyan Mint Hami volt fitalon, volt egy félig mák VB-je utánna meg semmi.... Mindenki le is írta, hogy egyszeres VB-lesz. És aztán tessék, össze szedte magát és ma már az egyik legkiegyensúlyzottab pilóta.

De ott van Kimi, neki is van egy mák VB-je. De neki nem sikerült többre jutnia, pedig anno üstökösként robbant be...
Néha szó szerint robbant:)ggyuri
#27 ggyuri 2016. május 30. 18:52  
Kepano:
Bezzeg, Kvyat-nak nem volt kegyelem. Verstappen Monaco-i szereplése jóval nagyobb lúzerség volt Kvyat bármelyik futamánál, szvsz.

Verstappen, tíz helyet jött előre amikor kiesett Kvyat, meg 10 helyet hátra...
Eleve más a potenciál a két srcában...


Puskas13
#26 Puskas13 2016. május 30. 17:34  

Hogy mekkora tehetség az majd később fog kiderülni, hogy a többi futamon hogyan szerepel Ricciardohoz képest. Kvjatot nézve Sainzhoz "nyers tempóban" akkor különbség nincs még, mint Ric és Kvjat között. Szóval ha a következő pár futamon VES veri RIC-et, akkor hatalmas tehetség és övé a jövő, ha nem, akkor meg érdekesen folytatódhat a fiatal karrierje.

Kepano
#25 Kepano 2016. május 30. 17:23  
Thibczy:
Nem fogja a vitrinbe tenni ezt a futamot, az tény, de ilyen bárkivel előfordulhat gyakorlatilag. Vettel se fog szívesen emlékezni Mexikóra, vagy Hamilton se a tavalyi hungaroringi futamára. De Rosberg is szívesen elfelejtené, ahogy 50 körön át szenvedett egy McLaren mögött, meg előtte még sokat a vizes pályán.

Jajj, hadd kárörvendjek már! :D

Lewisthebest
#24 Lewisthebest 2016. május 30. 17:22  
Kepano:
De teljesen más az, ha rajtnál vagy csatában töri valaki az autót, annál, mikor senkitől sem zavarva falazik. Az meg, hogy 3-szor is ugyanott, már nem a határok feszegetése, hanem szimpla balfaszság.

Szerintem nem más kivéve ha nem az ő hibája volt, de ez egyik esetben sem állt fent. Az Orosz nagydíj egyértelműen Kvyat számlájára írható ez meg egyértelműen Verstappenére. Az meg most megint lényegtelen, hogy ugyanott. Alonso 2007-ben Kanadában 23x fékezte el ugyanúgy az 1. kanyart és vesztett vele csomó pozíciót. Ha ott fal van akkor ő is kiesik mint most Verstappen. De ez a különbség Monaco és a többi pálya között. Itt ha egy kicsit is hibázol már borítékolható a kiesés máshol meg vissza lehet jönni a bukótérből vagy rosszabb esetben a fűről illetve kavicságyról.

Utoljára módosítva: 2016. május 30. 17:23

Thibczy
#23 Thibczy 2016. május 30. 17:19  
Kepano:
De teljesen más az, ha rajtnál vagy csatában töri valaki az autót, annál, mikor senkitől sem zavarva falazik. Az meg, hogy 3-szor is ugyanott, már nem a határok feszegetése, hanem szimpla balfaszság.

Nem fogja a vitrinbe tenni ezt a futamot, az tény, de ilyen bárkivel előfordulhat gyakorlatilag. Vettel se fog szívesen emlékezni Mexikóra, vagy Hamilton se a tavalyi hungaroringi futamára. De Rosberg is szívesen elfelejtené, ahogy 50 körön át szenvedett egy McLaren mögött, meg előtte még sokat a vizes pályán.

Kepano
#22 Kepano 2016. május 30. 17:18  
F1890:
20 vettelnek volt egy gyenge eve kiminek 4-5 es az aranyok sem mindeggyek h bucizzak el

Jó, inkább nem menjünk bele. Kimi már kiöregedett, majd nézzük meg Vettelt 30 felett

F1890
#21 F1890 2016. május 30. 17:16  

20 vettelnek volt egy gyenge eve kiminek 4-5 es az aranyok sem mindeggyek h bucizzak el

Kepano
#20 Kepano 2016. május 30. 17:14  
F1890:
a hyperlufi kiminel durrant ki 14ben vegervenyesen. evente egyszer 0zik a futamon ez belefer. kvyat meg nem a ket crashe miatt lett basztatva hanem mert tetu lassu volt ricsi mellett es tavaly az ausztral -50 pontja miatt kerult ele

Ha Kiminél kidurrant, akkor Vettelnél is, ugyanakkor.

Utoljára módosítva: 2016. május 30. 17:15

Kepano
#19 Kepano 2016. május 30. 17:13  
Lewisthebest:
Lorenzo amikor kiugrott a rajtnál akkor lenyilatkozta, hogy azért mert zavarták a körülötte repülő szúnyogok a koncentrációban :D Amikor meg esik az eső akkor minden alkalommal elmondja szinte, hogy párásodik a sisakja és azért veszít a tempóból mert nem lát. Szóval ha akarna Verstappen is kitalálhatna valami f*szságot. Nem fogott a fék úgy mint az előző körben, valami eltört, furcsa zaj volt vagy csak szimplán kifolyt a szeme miután meglátta a helyszínen tartózkodó Justin Biebert.

Pont Lorenzo-t hoztam fel, hogy attól még, hogy valaki állandóan hárít, lehet nagy versenyző.

vacsad
#18 vacsad 2016. május 30. 17:11  

Korrekt. Idén több hiba ne legyen!

Kepano
#17 Kepano 2016. május 30. 17:10  
Lewisthebest:
Az Orosz nagydíjon összetörte 2x is Vettelt :D Egyébként meg ilyen szempontból is lényegtelen mert inkább legyen valaki 1x lúzer és 18x gyors mint, hogy mindig célba érjen, de mindig középszerűt nyújtson. Szerintem senki se tökéletes aki feszegeti a határokat az előbb utóbb a falban találja magát. Aki meg úgy érzi, hogy mindent az irányítása alatt tart az lassú ahogy Andretti is mondta annó :D

De teljesen más az, ha rajtnál vagy csatában töri valaki az autót, annál, mikor senkitől sem zavarva falazik. Az meg, hogy 3-szor is ugyanott, már nem a határok feszegetése, hanem szimpla balfaszság.

F1890
#16 F1890 2016. május 30. 17:09  

a hyperlufi kiminel durrant ki 14ben vegervenyesen.
evente egyszer 0zik a futamon ez belefer. kvyat meg nem a ket crashe miatt lett basztatva hanem mert tetu lassu volt ricsi mellett es tavaly az ausztral -50 pontja miatt kerult ele

Lewisthebest
#15 Lewisthebest 2016. május 30. 17:07  
Kepano:
Nekem is az a szimpatikus, ha valaki nem kertel/hárít, de Kvyat esetében teljesen érthető ez az attitűd, ezért én ezt elnézem neki. Egyébként meg lehet, hogy sokszor hibázik, de legalább csaták, vagy rajt közben, amikor tényleg benne van a pakliban. Verstappen egy hétvégén összetörte a kocsit háromszor. És teljesen egyedül volt mindig. Szóval ezt nem is lehetne másra kenni. :D

Lorenzo amikor kiugrott a rajtnál akkor lenyilatkozta, hogy azért mert zavarták a körülötte repülő szúnyogok a koncentrációban :D Amikor meg esik az eső akkor minden alkalommal elmondja szinte, hogy párásodik a sisakja és azért veszít a tempóból mert nem lát. Szóval ha akarna Verstappen is kitalálhatna valami f*szságot. Nem fogott a fék úgy mint az előző körben, valami eltört, furcsa zaj volt vagy csak szimplán kifolyt a szeme miután meglátta a helyszínen tartózkodó Justin Biebert.

Utoljára módosítva: 2016. május 30. 17:08

Lewisthebest
#14 Lewisthebest 2016. május 30. 17:03  
Kepano:
Nem is volt kérdés. :D Csak azt írtam, hogy nem emlékszem olyanra, hogy Kvyat összesen háromszor is törte volna az autóját egy hétvégén valaha is . Ráadásul egyszer sem zavarta senki sem Max-ot. Úgyhogy még mindig tartom, hogy jóval nagyobb lúzerség volt ez Verstappentől.

Az Orosz nagydíjon összetörte 2x is Vettelt :D Egyébként meg ilyen szempontból is lényegtelen mert inkább legyen valaki 1x lúzer és 18x gyors mint, hogy mindig célba érjen, de mindig középszerűt nyújtson. Szerintem senki se tökéletes aki feszegeti a határokat az előbb utóbb a falban találja magát. Aki meg úgy érzi, hogy mindent az irányítása alatt tart az lassú ahogy Andretti is mondta annó :D

Kepano
#13 Kepano 2016. május 30. 17:01  
F1890:
osszetorte 3szor nagy dolog. inkabb most torje mikor meg fejlodik es.nincs tetje a dolognak mint vbben. kvyattal szembeallitani meg hulyeseg mert nyers tempoban a holland sokkal jobb mint kvyat. msc hak vet is torte a kocsit fiatalon . a problema akkor jon elo ha nem tanul belole.

Nyers tempó nem minden, lásd: Hamilton vs Button
Kvyat pedig egy ilyen hétvége után verbálisan keresztre lenne feszítve. Mondjuk ő is tört, de legalább csatában.

Csak nehogy év végére kipukkadjon hypelufi.

F1890
#12 F1890 2016. május 30. 16:54  

osszetorte 3szor nagy dolog. inkabb most torje mikor meg fejlodik es.nincs tetje a dolognak mint vbben. kvyattal szembeallitani meg hulyeseg mert nyers tempoban a holland sokkal jobb mint kvyat. msc hak vet is torte a kocsit fiatalon . a problema akkor jon elo ha nem tanul belole.

f1m12
#11 f1m12 2016. május 30. 16:52  
Kepano:
Nekem is az a szimpatikus, ha valaki nem kertel/hárít, de Kvyat esetében teljesen érthető ez az attitűd, ezért én ezt elnézem neki. Egyébként meg lehet, hogy sokszor hibázik, de legalább csaták, vagy rajt közben, amikor tényleg benne van a pakliban. Verstappen egy hétvégén összetörte a kocsit háromszor. És teljesen egyedül volt mindig. Szóval ezt nem is lehetne másra kenni. :D

szoktak ilyenkor hadoválni ilyen-olyan problémákról......

Kepano
#10 Kepano 2016. május 30. 16:50  
f1m12:
igen. Verstappen szerencsés, mert be van biztosítva minden oldalról Vettellel is ezt csinálták. önbizalma most már megáll önállóan is és az is igaz, h Kvjat kivan teljesen. sajnálatra méltó. de a hibáit eddig se ismerte be. egy nagy versenyző pedig elismeri, nem hazudik, mert akkor saját magát ássa alá. Kimi is olyan volt, elrontottam, kész. ennyi. ez szimpi mindenkinek. a csapatban is.

Nekem is az a szimpatikus, ha valaki nem kertel/hárít, de Kvyat esetében teljesen érthető ez az attitűd, ezért én ezt elnézem neki.
Egyébként meg lehet, hogy sokszor hibázik, de legalább csaták, vagy rajt közben, amikor tényleg benne van a pakliban.
Verstappen egy hétvégén összetörte a kocsit háromszor. És teljesen egyedül volt mindig. Szóval ezt nem is lehetne másra kenni. :D

f1m12
#9 f1m12 2016. május 30. 16:44  
Kepano:
Soha sem írtam, hogy egy szint... Tulajdonképpen hülyeség is szintekről beszélni, de inkább hagyjuk... majd ha Verstappen végig tolja a szezont, akkor talán érdemesebb komolyabban bele mennünk... talán. Max annyival kényelmesebb helyzetben van, hogy a csapat teljes mellszélességgel mögötte áll. Kvyat meg mindig csesztetve volt, tulajdonképpen már tavaly befoglalták a helyét. Ő most teljesen kivan. Természetes emberi reakció ilyen helyzetben, hogy hárít, mert így talán még megmarad a maradék önbizalma, ha elhiteti magával, hogy nem ő a hibás. Egyébként nem attól lesz valaki nagy versenyző, hogy elismeri a hibáit, pl Lorenzo a MotoGP-ben is mindig jön a kifogásokkal, ha nem ő nyer, ennek ellenére a korosztálya talán legjobbja, és legnagyobbja.

igen. Verstappen szerencsés, mert be van biztosítva minden oldalról
Vettellel is ezt csinálták. önbizalma most már megáll önállóan is
és az is igaz, h Kvjat kivan teljesen. sajnálatra méltó. de a hibáit eddig se ismerte be.
egy nagy versenyző pedig elismeri, nem hazudik, mert akkor saját magát ássa alá. Kimi is olyan volt, elrontottam, kész. ennyi. ez szimpi mindenkinek. a csapatban is.

Kepano
#8 Kepano 2016. május 30. 16:37  
Lewisthebest:
Akkor felesleges a kérdés. Max tehetségesebb így több mindent megtehet. A Mclaren is elnézte Hamiltonnak 2011-ben amikor buldózerüzemmódba kapcsolt. Persze rezeghetne itt is a léc ha még ezt az elkövetkezendő 2 vagy 3 futamon is bemutatná, de nem hiszem, hogy így lenne.

Nem is volt kérdés. :D
Csak azt írtam, hogy nem emlékszem olyanra, hogy Kvyat összesen háromszor is törte volna az autóját egy hétvégén valaha is . Ráadásul egyszer sem zavarta senki sem Max-ot. Úgyhogy még mindig tartom, hogy jóval nagyobb lúzerség volt ez Verstappentől.

Utoljára módosítva: 2016. május 30. 16:39

Lewisthebest
#7 Lewisthebest 2016. május 30. 16:31  
Kepano:
Ezzel teljesen tisztában vagyok, csak cinizmus volt a részemről.

Akkor felesleges a kérdés. Max tehetségesebb így több mindent megtehet. A Mclaren is elnézte Hamiltonnak 2011-ben amikor buldózerüzemmódba kapcsolt. Persze rezeghetne itt is a léc ha még ezt az elkövetkezendő 2 vagy 3 futamon is bemutatná, de nem hiszem, hogy így lenne.

Kepano
#6 Kepano 2016. május 30. 16:29  
f1m12:
szerintem nem volt nagyobb lúzerség. senki futamát nem baszta el, ellentétben Kvjattal.......de azt figyeled, h míg Max elismeri, ha hibázik és nem kertel, ellenben Kvjatnak mindenki hibás, a csapat, az autó, a fal, csak ő nem???? komolyan nem érzed, h melyikük a tehetségesebb? gondolom sok év F1-nézős tapasztalattal rendelkezel, követed régóta neten is, tényleg úgy látod, hogy egy szint a két pilóta????

Soha sem írtam, hogy egy szint... Tulajdonképpen hülyeség is szintekről beszélni, de inkább hagyjuk... majd ha Verstappen végig tolja a szezont, akkor talán érdemesebb komolyabban bele mennünk... talán.

Max annyival kényelmesebb helyzetben van, hogy a csapat teljes mellszélességgel mögötte áll. Kvyat meg mindig csesztetve volt, tulajdonképpen már tavaly befoglalták a helyét. Ő most teljesen kivan. Természetes emberi reakció ilyen helyzetben, hogy hárít, mert így talán még megmarad a maradék önbizalma, ha elhiteti magával, hogy nem ő a hibás.

Egyébként nem attól lesz valaki nagy versenyző, hogy elismeri a hibáit, pl Lorenzo a MotoGP-ben is mindig jön a kifogásokkal, ha nem ő nyer, ennek ellenére a korosztálya talán legjobbja, és legnagyobbja.

Kepano
#5 Kepano 2016. május 30. 16:22  
Lewisthebest:
Ez a hétvége valóban felettébb kínos volt remélem Jos tökön rúgja majd ezért és Kanadában újra bizonyít, de ennek semmi köze Kvyathoz. Kvyatot azért rúgták ki mert ki akarták rúgni csak a megfelelő alkalomra vártak. Lassabb volt jóval mint Ricc és közbe Maxért is érdeklődött több másik csapat szóval nem csak egy random jött ötlet volt a Vettellel való ütközés után hanem okai voltak.

Ezzel teljesen tisztában vagyok, csak cinizmus volt a részemről.

f1m12
#4 f1m12 2016. május 30. 16:22  
Kepano:
Bezzeg, Kvyat-nak nem volt kegyelem. Verstappen Monaco-i szereplése jóval nagyobb lúzerség volt Kvyat bármelyik futamánál, szvsz.

szerintem nem volt nagyobb lúzerség. senki futamát nem baszta el, ellentétben Kvjattal.......de azt figyeled, h míg Max elismeri, ha hibázik és nem kertel, ellenben Kvjatnak mindenki hibás, a csapat, az autó, a fal, csak ő nem????
komolyan nem érzed, h melyikük a tehetségesebb? gondolom sok év F1-nézős tapasztalattal rendelkezel, követed régóta neten is, tényleg úgy látod, hogy egy szint a két pilóta????

Utoljára módosítva: 2016. május 30. 16:24

Lewisthebest
#3 Lewisthebest 2016. május 30. 16:19  
Kepano:
Bezzeg, Kvyat-nak nem volt kegyelem. Verstappen Monaco-i szereplése jóval nagyobb lúzerség volt Kvyat bármelyik futamánál, szvsz.

Ez a hétvége valóban felettébb kínos volt remélem Jos tökön rúgja majd ezért és Kanadában újra bizonyít, de ennek semmi köze Kvyathoz. Kvyatot azért rúgták ki mert ki akarták rúgni csak a megfelelő alkalomra vártak. Lassabb volt jóval mint Ricc és közbe Maxért is érdeklődött több másik csapat szóval nem csak egy random jött ötlet volt a Vettellel való ütközés után hanem okai voltak.

G0007
#2 G0007 2016. május 30. 15:57  
Kepano:
Bezzeg, Kvyat-nak nem volt kegyelem. Verstappen Monaco-i szereplése jóval nagyobb lúzerség volt Kvyat bármelyik futamánál, szvsz.

hát cinkes volt az egész hétvégéje az biztos, de ő legalább tehetségnek tűnik tényleg. Kvyat meg...

Kepano
#1 Kepano 2016. május 30. 15:56  

Bezzeg, Kvyat-nak nem volt kegyelem. Verstappen Monaco-i szereplése jóval nagyobb lúzerség volt Kvyat bármelyik futamánál, szvsz.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Lewis Hamilton

02016.10.24. 19:51

Alonsót a Mercedes és egy bajnoki cím sem tudná maradásra bírni

Csak akkor folytatja, ha élvezni fogja a vezetést

12016.10.24. 17:55

Malajzia lemond az F1-ről?

Kérdéses a futam sorsa