Verstappen oktat, Vettel sír – így reagált az internet a holland menetelésére

F1 banner 2017
írta: M4Sport
2016. november 15. 11:52
FOTÓ: ©xpbimages.com

Az internet világát is megihlette Max Verstappen vasárnapi versenyzése. Diák oktat tanárokat – avagy ki is a gyerek a rajtrácson?

Átgázolt a mezőnyön Max Verstappen a Brazil Nagydíjon, és előzései során nem számított, hogy éppen egy manoros újonc, egy mercedeses bajnoki éllovas, egy sokra tartott csapattárs, vagy egy ferraris világbajnok-e az ellenfél – egyformán hagyta faképnél mindet.

Látványos versenyzése üdítően hatott az elmúlt hetekben újra csak a szabályokról és a túlszabályozottság problémájáról vitázó sportágra – olyannyira, hogy a szurkolókat is megmozgatta.

A karikaturista Jake Davis mindjárt két alkotást is szentelt a Red Bull versenyzőjének. Verstappen az egyiken éppen Lewis Hamiltont próbálja győzködni arról, hogy igen is lehetséges előzni Interlagosban. „A bal golyómat odaadnám, hogy megtudjam, mit tett a reggeli gabonapelyhébe” – elmélkedik a brit a másik rajzon, miközben Felipe Massa a könnyeivel küszködik, Sebastian Vettel a múlton mereng, Fernando Alonso pedig kamerát ragad.

Verstappent F1-es debütálása előtt máris életkora miatt kritizálták, a közelmúltban bemutatott sportszerűtlen blokkolós manőverei kapcsán pedig többen is a fejéhez vágták, az új Playstation-generáció képviselője, aki nincs tisztában a sportág veszélyeivel, és nem tiszteli annak íratlan szabályait. Mindez Brazíliában az alábbi képpel kiegészítve nyert új értelmet. Lehet, hogy Verstappennek az F1 valóban egyszerű gyerekjáték…?

Tom Coronel hollandként az egyik leglelkesebb rajongója Verstappennek. A hétvége után azonban némi kárörömének is hangot adott, azzal, hogy megosztotta az alábbi, a mexikói eseményekre és a brazíliai csatájukra is reflektáló képet. „Max, megelőzhetlek?” – kérdezi a levelet író Sebastian Vettel, miközben a háttérből máris érkezik a tavalyi szingapúri csapatutasításnál hallott határozott felelet…

Persze ennél gúnyosabb mémek is születtek a Verstappen-szurkolók részéről…

Oszd meg!

1 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

albutr
#1 albutr 2016. november 15. 19:36  

a 2-es kép az ütős lett.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Nico Hülkenberg

12016.12.10. 16:02

Lowe is elhagyja a Mercedest?

Meglepetésre nem a Ferrari lehet az új munkaadója

52016.12.09. 19:57

Legyőzné az egyik óriást a Force India

„Azt, amelyik majd rossz formában lesz”

02016.12.09. 18:52

A Liberty januárban szavaz az F1 átvételéről

Ecclestone sem tudja, sor kerül-e a felvásárlásra