Vettel és Verstappen mellé Whitingot is meghívták a sajtótájékoztatóra

írta: M4Sport
2016. november 10. 08:30
FOTÓ: ©xpbimages.com

Érdekesnek ígérkezik a Brazil Nagydíj csütörtöki sajtótájékoztatója, melyen egy rendhagyó vendég is részt vesz. Vajon Charlie Whitingot Sebastian Vettel mellé ültetik…?

Most aztán nem érheti kritika az FIA-t a csütörtöki versenyzői sajtótájékoztató meghívottjainak összeválogatása kapcsán. A Mexikói Nagydíj főszereplői kivétel nélkül ott lesznek az interlagosi sajtószobában, ráadásul még egy „meglepetésvendég” is érkezik. A szövetség úgy döntött, a mexikói három „3. helyezett”, Max Verstappen, Sebastian Vettel és Daniel Ricciardo mellett a versenyigazgató Charlie Whitingot is lehet majd kérdezni.

Mint ismert, Vettel két hete egy bizonyos helyre küldte el Whitingot a csapatrádióban a futam utolsó köreiben, miután az FIA tétlenkedett Verstappen kanyarlevágása láttán. A szövetség ezt követően még a büntetés gondolatával is kacérkodott, végül azonban a német bocsánatkérő levele miatt eltekintett ettől.

Az FIA közleménye szerint Whiting csak a sajtótájékoztató második felén fog részt venni, és kizárólag a mexikói eseményekről, azaz a kiosztott és ki nem osztott büntetésekről, az elmúlt hetekben is sokat vitatott témákról lehet majd kérdezni.

A sajtótájékoztató másik három résztvevője a helyi hős, az utolsó hazai versenyére készülő Felipe Massa, valamint a bajnokság két esélyese, Nico Rosberg és Lewis Hamilton lesz.

FIA
Oszd meg!

3 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

sába
#3 sába 2016. november 10. 19:43  

https://www.youtube.com/watch?v=hKGGNX6IuuU

30 perc környékén valaki "perfect" angolsággal kérdez, a hat nyelven beszélő Rosberg is csak les, hogy mi van, Vettelnél az arc, amikor rájön, hogy nem is ért angolul. :)

Utoljára módosítva: 2016. november 10. 19:52

csaby_massa
#2 csaby_massa 2016. november 10. 14:51  

azt most én is megnzézném élőben. valaki tudja hol lehet?

@1
utólag fent szokott lenni a jutubon.

kulcsarb
#1 kulcsarb 2016. november 10. 13:20  

hol lehet ezeket a csütörtöki sajtótájékoztatókat megnézni?
(akár utólag)

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Nico Rosberg

352016.12.03. 14:08

Rosberg: Ha nem lettem volna bajnok, folytatom!

Egyelőre kizártnak tartja, hogy egy nap visszatér

102016.12.03. 12:36

Hamilton: Néha kényelmetlenül éreztem magam

„Mélyebbre kellett ásnom, mint az előző években”