Vettel: Nyertem ötven eurót Nicótól – és ez nagyon jó érzés!

írta: M4Sport
2016. április 30. 16:25
FOTÓ: ©xpbimages.com

Bár az időmérő Nico Rosberg sikerét hozta, Sebastian Vettel egy fogadásban sikeresen felülmúlta honfitársát. 50 euró lett a jutalma…

„Most vesztettem ötven eurót Sebastiannal szemben” – állapította meg az Orosz Nagydíj időmérő edzését megnyerő Nico Rosberg a leintést követő sajtótájékoztatón. Azt követően, hogy a moderátor megkérte, mondjon pár szót anyanyelvén is a szombaton történtekről.

Hogy mi is volt a fogadás tárgya? A két német közvetlenül a sajtótájékoztató előtt azon kezdett el tanakodni, vajon szombatonként is szokás-e németül beszélni a megszokott angol nyelvű körök után, vagy ez csak a vasárnapi futamokon bevett procedúra. A pályafutása során eddig összesen 46 pole-t szerző, és a szombati sajtótájékoztatókon jóval többször részt vevő Vettel végül jól tippelt, és ennek érezhetően nagyon is örült.

„Én azt mondtam, szombatonként nem kell németül beszélnünk” – mondta Rosberg. Kárörvendő honfitársa pedig gyorsan kihasználta a helyzetét. „Istenem, nem ötvenezret mondtál?” – próbált egy kicsit több pénzt kisajtolni ellenfeléből a könnyű győzelem után.

„Ilyet én sosem mondtam” – védekezett Rosberg.

„Ma duplán elégedett vagyok” – állapította meg így is széles mosollyal a négyszeres bajnok. „Nyertem ötven eurót Nicótól, és ez nagyon jó érzés. Remélem, ez jó ómen!”

Hogy valóban az-e, vasárnap kiderül. Egy biztos, Vettelnek akkor az újabb Rosberg fölött aratott sikerért keményebben meg kell majd dolgoznia. Öt rajthelyes büntetése miatt ő a 7., vetélytársa pedig az első rajtkockából vág neki a versenynek.

Oszd meg!

2 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

d00m
#2 d00m 2016. április 30. 22:09  
trialboj:
Azt nem tudja valaki, hogy miért csak Rózi beszélhet az anyanyelvén? Vettel miért nem, És Bottas? Ezt sosem értettem.

Lehet csak a győztest illeti meg, de lehet ők is beszélgetnek csak azt már a magyar adók nem mutatják meg? Passz! De, ha letöltesz egy külföldi közvetítést abban szerintem meglesz a válasz.

trialboj
#1 trialboj 2016. április 30. 21:04  

Azt nem tudja valaki, hogy miért csak Rózi beszélhet az anyanyelvén? Vettel miért nem, És Bottas?

Ezt sosem értettem.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Sergio Pérez

02016.10.25. 19:13

„Ember, micsoda idióta!”

12016.10.25. 18:26

A Renault versenyzője csapatutasítást akart

Palmer gyorsabbnak érezte magát márkatársánál

32016.10.25. 16:36

„Visszatért az igazi McLaren”

Boullier szerint egyértelmű, hogy a szuzukai kisiklás egyszeri volt