Vettel reagált Arrivabene furcsán ható kijelentésére

írta: M4Sport
2016. október 08. 14:29
FOTÓ: ©xpbimages.com

Tagadja Sebastian Vettel, hogy bármiféle nézeteltérés lenne közte és Maurizio Arrivabene között. Főnöke pénteken tett furcsa kijelentést a négyszeres bajnokról.

Meg kell dolgoznia Sebastian Vettelnek azért, hogy 2017 végén lejáró szerződését meghosszabbítsa a Ferrari. Ezt Maurizio Arrivabene jelentette ki még pénteken Szuzukában, az olasz Sky televíziónak adott interjújában. Ismerve a csapat és a német viszonyát, sokakat meglepett a paddockban, hogy a csapatfőnök, aki rendszerint tűzbe tenné a kezét a Ferrari tagjaiért, lebegteti versenyzője jövőjét.

Mindez főleg Vettel utóbbi időben látott halványabb teljesítménye, valamint a Malajziában kiosztott büntetése, a rajtbalesete óta kapott kritikák ismeretében tűnt érdekesnek. Olyannyira, hogy a szuzukai időmérő edzés után – melyen vereséget szenvedett az egy éve még fölényesen legyőzött Kimi Räikkönentől – meg is kérdezték tőle, mit szól Arrivabene kijelentéséhez.

„Nem tudom, mit mondott, szóval nem szeretnék túl sokat belelátni ebbe. De igazán jó kapcsolatot ápolunk egymással” – mondta. „Ha van bármi is, ami nem tetszik, elmondom neki – és fordítva is így van. Tudom, hogy nincs semmi probléma közöttünk, semmi, amit rendeznünk kéne. Mindketten, ő és én is ugyanazt akarjuk elérni. Versenyeket próbálunk nyerni, erősebbé válni, főleg a jövő tekintetében. Most erre összpontosítunk.”

Vettel elismerte, a 2016-os szezon sem a Ferrari, sem az ő szempontjából nem úgy alakult, ahogyan várták, ám cáfolta, hogy ez rossz hatással lenne kapcsolatukra. „Nagyon őszinte a kapcsolatom vele. Ahogy a csapat, úgy én is teljesíteni akarok. Voltak versenyek idén, amelyeken nem sikerült, emiatt én sem voltam elégedett, mert többre számítottam. De ez az év a mélységekről és magaslatokról szólt. Az eredményeink nem mindig feleltek meg annak, amilyen a tempónk volt az egyes hétvégéken.”

„De nem ezzel foglalkozunk. A csapat igyekszik fejlődni a szezon végéig. Aztán mindent szeretnénk továbbvinni a következő évre, még ha a szabályok változnak is. Sokat tanulhatunk a mostani autóról, ami segíthet nekünk a következő évben.”

Vettel 4. lett a szuzukai időmérő edzésen, és már a csapatrádióban azzal biztatta sokat kritizált csapatát, hogy nagyot fejlődött az autójuk 2015 óta. „Az emberek azt jósolták, ezen a pályán gyengék leszünk, de nagyon jó napunk volt, az autónk jó volt az időmérőn, és minden simán ment. Ez több dolog összességének az eredménye. Az autó egyfelől sokkal jobb, mint tavaly volt. Másfelől ezen a pályán erősebb autóra van szükség ahhoz, hogy gyorsabb légy. Az élen állókkal szembeni lemaradásunk is sokkal kisebb, mint az előző versenyeken. Emellett úgy fest, az ide hozott újításaink működnek, ami elégedetté tesz minket” – nyugtázta elégedetten.

Vettel három rajthelyes büntetése miatt a 7. rajthelyről várja a vasárnapi Japán Nagydíjat.

Oszd meg!

33 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

Timad
#33 Timad 2016. október 08. 21:50  
F1890:
nem akarlak bántani, nem is neked szól. csak szerintem elég nagy baj h pl 12 előtt nem hallottunk róla és akkor hírtelen bedobták a köztudatba és mindenki elkezdte sztárolni, a csodát várni tőle. pl a ferrarinal is. holott volt már előélete ott is. egyszóval a médija nagyon jól tudja ilyen szinten sztárrá emelni az embert

I dare you, I double dare you motherfckr, say médija one more Goddamn time!

:D

F1890
#32 F1890 2016. október 08. 20:08  
DUdi:
Hát azért a Lotusnál a semmiből csinált egy jó kis versenyautót. De ha már itt tartunk az is érdekes valahol, hogy a helyére kinevezett Binottót is leírták anélkül, hogy bármit is lehetne tudni a munkájáról. Lehet tényleg megoldották házon belül Allison pótlását és nem vadásznak "nagy név"re. Lehet ez az arc egy tehetséges vezető lesz. Mondjuk ettől függetlenül Paddy bácsinak szoríthatnának egy helyet, ha lehetőségük van rá :)

azért nem a semmiből csinált, hitelből :)

az a baj h paddy newey túl okos h ilyen politikailag destabilizált szarba menjen :D

andrea1
#31 andrea1 2016. október 08. 20:05  
F1890:
ja hát persze. újabb pontot akartak az emberek msc mellé behúzni h önös érdekből lemondott massa miatt... na persze, ki tenne ilyet? egyszerűen akkor visszakellett vonulnia mert így döntött. mondjuk egyes konteók szerint montezemolo "kidobta" őt, akkor kezdődött a hatalom átvéte, később todtot is eltávolította

Csak aki hülye :D Persze h nem, MS-nek is elege volt, vagy úgy látta jobb távozni vagy együtt a kettő.
Ennek a montezemolo dolognak adnék egy esélyt, hogy ő is már úgy látta h MSnek mennie kellene,ezt meg szimpatikusabb volt így, meg van a ferrari család szindróma. Annyira nem ismerem az öreget cska pár húzását, de nem mondanám százasnak azon kívül h lelkes ferraris. Most egy pl és talán a legdurvább de aki simán belerúg abba az emberbe aki 5 egyéni címet szerzett velük, mert annyit tett elengedte 12 brazil futamon Sebet, a honfitársát mert inkább az ő egyéni címének örült mint Alonsonak. Annak gondjai vannak a fejébe, a többiről nem is beszélve, ennyire elveszteni a kontrollt mint akkor. Érett döntés volt az elküldése, emrt meghibbant, de sajnos nem ilyen SM_re :D Mondjuk az elején nem volt gáz vele, szép 3-4 éves projekt, türelem. kicsit leredukálta ezt a projektet és azoknak a céloknak az elérési időtartamát a felére :D AMi drasztikus bárhogy nézzük:D

DUdi
#30 DUdi 2016. október 08. 19:58  
F1890:
nem akarlak bántani, nem is neked szól. csak szerintem elég nagy baj h pl 12 előtt nem hallottunk róla és akkor hírtelen bedobták a köztudatba és mindenki elkezdte sztárolni, a csodát várni tőle. pl a ferrarinal is. holott volt már előélete ott is. egyszóval a médija nagyon jól tudja ilyen szinten sztárrá emelni az embert

Hát azért a Lotusnál a semmiből csinált egy jó kis versenyautót. De ha már itt tartunk az is érdekes valahol, hogy a helyére kinevezett Binottót is leírták anélkül, hogy bármit is lehetne tudni a munkájáról. Lehet tényleg megoldották házon belül Allison pótlását és nem vadásznak "nagy név"re. Lehet ez az arc egy tehetséges vezető lesz.
Mondjuk ettől függetlenül Paddy bácsinak szoríthatnának egy helyet, ha lehetőségük van rá :)

F1890
#29 F1890 2016. október 08. 19:54  
DUdi:
Nem tudom. Én csak egy hobbi F1 rajongó vagyok. Bevallom, hogy Allison pályafutását nem követtem. Sőt -talán- 2012 előtt nem is nagyon hallottam :) De ezzel szerintem nem vagyok itt egyedül :)

nem akarlak bántani, nem is neked szól. csak szerintem elég nagy baj h pl 12 előtt nem hallottunk róla és akkor hírtelen bedobták a köztudatba és mindenki elkezdte sztárolni, a csodát várni tőle. pl a ferrarinal is. holott volt már előélete ott is.

egyszóval a médija nagyon jól tudja ilyen szinten sztárrá emelni az embert

Utoljára módosítva: 2016. október 08. 19:55

DUdi
#28 DUdi 2016. október 08. 19:47  
F1890:
állítólag 10 éve todt azért dobta mert nehezen lehetett allisonnal együtt dolgozni...

Nem tudom. Én csak egy hobbi F1 rajongó vagyok. Bevallom, hogy Allison pályafutását nem követtem. Sőt -talán- 2012 előtt nem is nagyon hallottam :)
De ezzel szerintem nem vagyok itt egyedül :)

F1890
#27 F1890 2016. október 08. 19:43  
andrea1:
Jó ebben igazad van, bár egy évre kapott esélyt, aztán ms részben felreallt meg gondolom elég is volt neki az egész f1. Szép történet az egész,de nem.gondolnám.hogy csak azért vonul vissza mert ez massanak egy mentőöv volt hanem úgy majd 13 év után kicsit megtelt. Nem.mondom azt hogy nem.volt ügyes, lelkes Massa meg persze ne lássunk bele érdeket mert jó ember Massa de jól.járt azzal.hogy Ms istapolta,valami oknál fogva. Persze nem a barátságukat kérdőjelezem meg de azt tudja ő is és el.is.mondta neki rengeteget köszönhet,és ha ott nem.dönt úgy Ms Massanak nehéz az élete van. Kitudja mi lett volna vele, tartalék,elengedik a kezét. Jó volt ez így is legalább 2007-ért

ja hát persze. újabb pontot akartak az emberek msc mellé behúzni h önös érdekből lemondott massa miatt... na persze, ki tenne ilyet? egyszerűen akkor visszakellett vonulnia mert így döntött.

mondjuk egyes konteók szerint montezemolo "kidobta" őt, akkor kezdődött a hatalom átvéte, később todtot is eltávolította

andrea1
#26 andrea1 2016. október 08. 19:42  
DUdi:
Lehet. Engem azért nagyon érdekelne Allison kirúgásának/távozásának valós oka. Arról szinte teljesen megvagyok győződve, hogy nem a családi okok állnak a távozása mögött. A távozása nem sokkal azután volt, hogy SM megkérdezte a mérnököket a gyárban (nem a vezetőkkel beszélt). Lehet mégis Allison az idei év egyik kerékkötője pl. a makacssága miatt? Nem tudom. Félre értés ne essék nem akarom SM-et védeni, de szinte semmit nem tudunk arról ami a falak mögött zajlik.

Szerintem se,max ürügy de a valódi ok nem ez volt. Ha valakinél ilyen helyzet áll fenn persze nehéz de ha lojális akkor.megoldja legalább az idei évet amíg az új autó az új szabályoknak megfelelően mint aero szaki meg van az új vezetővel karöltve és szép.csendben elkoszon mondjuk december 31.én a családja miatt. Persze ez.lojálitás kerdese szerintem. Konfliktusa volt az elnökkel, Mondjik amiket olvashattunk hogy gátolta a fejlesztéseket, bosszúból az nem.fair és egyértelmű hogy lépni kellett az elnöknek.

andrea1
#25 andrea1 2016. október 08. 19:32  
F1890:
2006ban is ez a szitu állt fönt, aztán leigazolták massát és maradt majdnem 10 évet

Jó ebben igazad van, bár egy évre kapott esélyt, aztán ms részben felreallt meg gondolom elég is volt neki az egész f1. Szép történet az egész,de nem.gondolnám.hogy csak azért vonul vissza mert ez massanak egy mentőöv volt hanem úgy majd 13 év után kicsit megtelt. Nem.mondom azt hogy nem.volt ügyes, lelkes Massa meg persze ne lássunk bele érdeket mert jó ember Massa de jól.járt azzal.hogy Ms istapolta,valami oknál fogva. Persze nem a barátságukat kérdőjelezem meg de azt tudja ő is és el.is.mondta neki rengeteget köszönhet,és ha ott nem.dönt úgy Ms Massanak nehéz az élete van. Kitudja mi lett volna vele, tartalék,elengedik a kezét. Jó volt ez így is legalább 2007-ért

F1890
#24 F1890 2016. október 08. 19:28  
DUdi:
Lehet. Engem azért nagyon érdekelne Allison kirúgásának/távozásának valós oka. Arról szinte teljesen megvagyok győződve, hogy nem a családi okok állnak a távozása mögött. A távozása nem sokkal azután volt, hogy SM megkérdezte a mérnököket a gyárban (nem a vezetőkkel beszélt). Lehet mégis Allison az idei év egyik kerékkötője pl. a makacssága miatt? Nem tudom. Félre értés ne essék nem akarom SM-et védeni, de szinte semmit nem tudunk arról ami a falak mögött zajlik.

állítólag 10 éve todt azért dobta mert nehezen lehetett allisonnal együtt dolgozni...

DUdi
#23 DUdi 2016. október 08. 19:25  
andrea1:
Hmmm lehetne az első a.szabály megalkotoja... 18 Hmmm hát ez oké de ezért emeltem ki h az élmezőny pilótái közül, Ham-Rosbi-Ricsi-Maxi...Alonsot már elfogyasztottak.. Most persze találnak.versenyzőt de nem fognak akarkit...azért az nem.mindegy. Helyébe értékelném.ezt a kettőt mert egyrészt mind a ketten ferrari szerelembe élnek, másrészt kihoznak belőle mindent, harmadrészt pedig elég nagy vallszelesseggel allnak ki értük idén a médiába amit nem.mindenki tenne meg. No.de majd Meglátjuk,télen kicsit el kell.menni pihenni aztán neki kell futni szezonnak, tiszta.lappal.:)

Lehet.
Engem azért nagyon érdekelne Allison kirúgásának/távozásának valós oka. Arról szinte teljesen megvagyok győződve, hogy nem a családi okok állnak a távozása mögött. A távozása nem sokkal azután volt, hogy SM megkérdezte a mérnököket a gyárban (nem a vezetőkkel beszélt). Lehet mégis Allison az idei év egyik kerékkötője pl. a makacssága miatt? Nem tudom. Félre értés ne essék nem akarom SM-et védeni, de szinte semmit nem tudunk arról ami a falak mögött zajlik.

F1890
#22 F1890 2016. október 08. 19:10  
andrea1:
Hmmm lehetne az első a.szabály megalkotoja... 18 Hmmm hát ez oké de ezért emeltem ki h az élmezőny pilótái közül, Ham-Rosbi-Ricsi-Maxi...Alonsot már elfogyasztottak.. Most persze találnak.versenyzőt de nem fognak akarkit...azért az nem.mindegy. Helyébe értékelném.ezt a kettőt mert egyrészt mind a ketten ferrari szerelembe élnek, másrészt kihoznak belőle mindent, harmadrészt pedig elég nagy vallszelesseggel allnak ki értük idén a médiába amit nem.mindenki tenne meg. No.de majd Meglátjuk,télen kicsit el kell.menni pihenni aztán neki kell futni szezonnak, tiszta.lappal.:)

2006ban is ez a szitu állt fönt, aztán leigazolták massát és maradt majdnem 10 évet

andrea1
#21 andrea1 2016. október 08. 19:00  
DUdi:
http://www.motorsportal.hu/forma1/aki-nem-teljesit-mehet-a-ferraritol-c67834.html „A változások hatását már most érezni lehet. De bárki, aki nem teljesít, távozhat. Nálunk mindenkire érvényes ez a szabály – engem is beleértve” Erre gondoltam. Persze átvitt értelemben. Nem hiszem egyébként, hogy akkora gond lenne, mint amit gondolnak az emberek.

Hmmm lehetne az első a.szabály megalkotoja...
18
Hmmm hát ez oké de ezért emeltem ki h az élmezőny pilótái közül, Ham-Rosbi-Ricsi-Maxi...Alonsot már elfogyasztottak.. Most persze találnak.versenyzőt de nem fognak akarkit...azért az nem.mindegy. Helyébe értékelném.ezt a kettőt mert egyrészt mind a ketten ferrari szerelembe élnek, másrészt kihoznak belőle mindent, harmadrészt pedig elég nagy vallszelesseggel allnak ki értük idén a médiába amit nem.mindenki tenne meg.

No.de majd Meglátjuk,télen kicsit el kell.menni pihenni aztán neki kell futni szezonnak, tiszta.lappal.:)

f1m12
#20 f1m12 2016. október 08. 18:59  
DUdi:
http://www.motorsportal.hu/forma1/aki-nem-teljesit-mehet-a-ferraritol-c67834.html „A változások hatását már most érezni lehet. De bárki, aki nem teljesít, távozhat. Nálunk mindenkire érvényes ez a szabály – engem is beleértve” Erre gondoltam. Persze átvitt értelemben. Nem hiszem egyébként, hogy akkora gond lenne, mint amit gondolnak az emberek.

az is lehet, h nagyobb gond, m amit hiszünk

de köszi, tényleg ezt is olvastam, csak ez már régebben volt

DUdi
#19 DUdi 2016. október 08. 18:29  
f1m12:
ezt olvastam is. akkor viszont azt nem, h az elnök mit mondott. itt írta egy fórumtárs, h az a Marhione féle nyilatkozat továbbgondolása

http://www.motorsportal.hu/forma1/aki-nem-teljesit-mehet-a-ferraritol-c67834.html

„A változások hatását már most érezni lehet. De bárki, aki nem teljesít, távozhat. Nálunk mindenkire érvényes ez a szabály – engem is beleértve”

Erre gondoltam. Persze átvitt értelemben. Nem hiszem egyébként, hogy akkora gond lenne, mint amit gondolnak az emberek.

f1m12
#18 f1m12 2016. október 08. 17:49  
andrea1:
Én.nem.értem.hogy MA tegnap miért nyilatkozott így, mert nem.hiszem.hogy az a forgatókönyv ami.kiminél él azt Vettelnel.is alkalmazni kell,másrészt nagyon.jó a kapcsolata a két versenyzőjével vagy az elnök erőfitoktatása mind ez? Persze nem.lenne meglepő,teljes gázzal hajt bele a sajt vesztébe es nem.sok.embert fog.meggyőzni e két srácon kívül h versenyezzenek neki, és mindezt odaadóan,a paripa szeretetéből és itt nagy versenyzőkről beszélek. No de mindegy akkor érdemelje ki :D

a Ferrarinak mindig lesz pilótája, még ha ennél sokkal szarabb is lenne akadna olyan hülye, h ott vezessen. gondolok itt arra, h úgy visszaesne, m mondjuk a Meki vagy a Willi. nem csak Palmerek vagy Guttierrezek jutnának, hidd el

andrea1
#17 andrea1 2016. október 08. 17:45  

Én.nem.értem.hogy MA tegnap miért nyilatkozott így, mert nem.hiszem.hogy az a forgatókönyv ami.kiminél él azt Vettelnel.is alkalmazni kell,másrészt nagyon.jó a kapcsolata a két versenyzőjével vagy az elnök erőfitoktatása mind ez? Persze nem.lenne meglepő,teljes gázzal hajt bele a sajt vesztébe es nem.sok.embert fog.meggyőzni e két srácon kívül h versenyezzenek neki, és mindezt odaadóan,a paripa szeretetéből és itt nagy versenyzőkről beszélek. No de mindegy akkor érdemelje ki :D

f1m12
#16 f1m12 2016. október 08. 17:38  
guide:
http://www.motorsportal.hu/forma1/arrivabene-vettelnek-is-ki-kell-erdemelnie-a-helyet-a-ferrarinal-c68363.html Erről beszélt Brundle.

ezt olvastam is. akkor viszont azt nem, h az elnök mit mondott. itt írta egy fórumtárs, h az a Marhione féle nyilatkozat továbbgondolása

F1890
#15 F1890 2016. október 08. 17:33  
f1m12:
kik? a Ferrari pilóták? esetleg Kimi. Vettel nem vezet képességi szerint

igazából arra gondoltam h kocsiból kisajtolják ami van.

sába
#14 sába 2016. október 08. 17:28  

"Meg kell dolgoznia Sebastian Vettelnek azért, hogy 2017 végén lejáró szerződését meghosszabbítsa a Ferrari."
Van egy rossz hírem Arrivabenének: NEKI IS!

guide
#13 guide 2016. október 08. 17:18  
f1m12:
a RB-nál is ezt csinálta: állandóan kérdezgetett mindenféléről, Newey is mondta, h úgyse értene meg dolgokat, mert nagyon bonyolultak, de valahogy mégis kijöttek és nem letörték őt. amúgy mi volt ez a MA nyilatkozat?

http://www.motorsportal.hu/forma1/arrivabene-vettelnek-is-ki-kell-erdemelnie-a-helyet-a-ferrarinal-c68363.html

Erről beszélt Brundle.

guide
#12 guide 2016. október 08. 17:15  
F1890:
amúgy a realitás az h marad . nem egyszer elmondta pár hete is h neki küldetése van. h velük vb legyen :D igazából én egy dolog miatt örülök h marad. mert két kedvencem egy csapatban van. és idén nagyon jól mennek. jövőre még jobbak lesznek sztem

Nem vagyok benne olyan biztos,hogy marad.Marchionne bárkit kirúg.:D

f1m12
#11 f1m12 2016. október 08. 17:14  
F1890:
amúgy a realitás az h marad . nem egyszer elmondta pár hete is h neki küldetése van. h velük vb legyen :D igazából én egy dolog miatt örülök h marad. mert két kedvencem egy csapatban van. és idén nagyon jól mennek. jövőre még jobbak lesznek sztem

kik? a Ferrari pilóták? esetleg Kimi. Vettel nem vezet képességi szerint

f1m12
#10 f1m12 2016. október 08. 17:13  
guide:
Martin Brundlenak kételkedik benne,hogy Vettel sokáig marad az f1-ben. Vettel szerinte rosszul fog reagálni csapatfőnöke szavaira.Arrivabene interjúja jól megkomponált volt és a szavai nem ok nélkül voltak nagyon erősek. Azt is sugallta,hogy Seb túl keményen próbálja Schumit utánozni abban,hogy bevonja magát a csapat dolgaiba a pályán és azon kívül is.

a RB-nál is ezt csinálta: állandóan kérdezgetett mindenféléről, Newey is mondta, h úgyse értene meg dolgokat, mert nagyon bonyolultak, de valahogy mégis kijöttek és nem letörték őt.
amúgy mi volt ez a MA nyilatkozat?

F1890
#9 F1890 2016. október 08. 17:11  
guide:
Szerintem egyrészt kiakadtak rá a Kimis ütközések miatt. Másrészt Marchionne nem engedi meg még egy pilótának,hogy olyan domináns legyen,mint Alonso vagy Schumi.Szerintem így jelzik neki,hogy kuss a neved. A Ferrari van olyan öntelt,hogy az RB-től hozott ötleteket visszakézből elutasítja. Mindenesetre valamennyi kritikát tényleg megérdemel,de ezt nem nyilvánosan kellene tenni.Ez szerintem is rossz jelzés.Vettel eddig is küszködött,nem hiszem,hogy ez segítene.Sebnek el kell felejtenie a győzelmet és át kell állnia a minél több pont megszerzésére.A Red Bullos évek után ez nem lehet könnyű. Ha esetleg lelépne a Ferraritól,nem fogok krokodil könnyeket hullatni,még akkor se,ha abbahagyja a versenyzést.A jövő úgyis a bikás autóké sajnos.

amúgy a realitás az h marad . nem egyszer elmondta pár hete is h neki küldetése van. h velük vb legyen :D

igazából én egy dolog miatt örülök h marad. mert két kedvencem egy csapatban van. és idén nagyon jól mennek. jövőre még jobbak lesznek sztem

guide
#8 guide 2016. október 08. 17:07  
F1890:
két dolgot tudok elképzelni A: megy már a csata a pénzet illetően, B: kezd a tökük kilenni vettel hozzállásával h minden részletet tudni akar. de a legeslegjobbnak a C verziót kedvelném: h vettel belátta h itt lófaszt nem fog nyerni és a ferrari tudtára is adta mindezt és távozik 17 után :P

Szerintem egyrészt kiakadtak rá a Kimis ütközések miatt.
Másrészt Marchionne nem engedi meg még egy pilótának,hogy olyan domináns legyen,mint Alonso vagy Schumi.Szerintem így jelzik neki,hogy kuss a neved.
A Ferrari van olyan öntelt,hogy az RB-től hozott ötleteket visszakézből elutasítja.

Mindenesetre valamennyi kritikát tényleg megérdemel,de ezt nem nyilvánosan kellene tenni.Ez szerintem is rossz jelzés.Vettel eddig is küszködött,nem hiszem,hogy ez segítene.Sebnek el kell felejtenie a győzelmet és át kell állnia a minél több pont megszerzésére.A Red Bullos évek után ez nem lehet könnyű.
Ha esetleg lelépne a Ferraritól,nem fogok krokodil könnyeket hullatni,még akkor se,ha abbahagyja a versenyzést.A jövő úgyis a bikás autóké sajnos.

F1890
#7 F1890 2016. október 08. 16:38  
guide:
Martin Brundlenak kételkedik benne,hogy Vettel sokáig marad az f1-ben. Vettel szerinte rosszul fog reagálni csapatfőnöke szavaira.Arrivabene interjúja jól megkomponált volt és a szavai nem ok nélkül voltak nagyon erősek. Azt is sugallta,hogy Seb túl keményen próbálja Schumit utánozni abban,hogy bevonja magát a csapat dolgaiba a pályán és azon kívül is.

két dolgot tudok elképzelni A: megy már a csata a pénzet illetően, B: kezd a tökük kilenni vettel hozzállásával h minden részletet tudni akar.
de a legeslegjobbnak a C verziót kedvelném: h vettel belátta h itt lófaszt nem fog nyerni és a ferrari tudtára is adta mindezt és távozik 17 után :P

DUdi
#6 DUdi 2016. október 08. 16:37  
guide:
Martin Brundlenak kételkedik benne,hogy Vettel sokáig marad az f1-ben. Vettel szerinte rosszul fog reagálni csapatfőnöke szavaira.Arrivabene interjúja jól megkomponált volt és a szavai nem ok nélkül voltak nagyon erősek. Azt is sugallta,hogy Seb túl keményen próbálja Schumit utánozni abban,hogy bevonja magát a csapat dolgaiba a pályán és azon kívül is.

Én mondjuk nem vagyok szakértő, de ez szerintem nem igaz (mármint amit Brundle mond) . Ez az Arrivabene-féle nyilatkozat szerintem csak a Marchionne -féle nyilatkozat folytatása.
Nem ismerem Sebet (különösebben nem is szurkolok neki), de engem meglepne, ha elmenne. Ennél ő keményebbnek tűnik számomra nem tartom kizártnak, hogy visszavezeti a Ferrarit a VB győzelem útjára.
Ui: A Ferrarinak sincs sok lehetősége Seben kívül jelenleg.

Utoljára módosítva: 2016. október 08. 16:39

guide
#5 guide 2016. október 08. 16:24  

Martin Brundlenak kételkedik benne,hogy Vettel sokáig marad az f1-ben.

Vettel szerinte rosszul fog reagálni csapatfőnöke szavaira.Arrivabene interjúja jól megkomponált volt és a szavai nem ok nélkül voltak nagyon erősek.
Azt is sugallta,hogy Seb túl keményen próbálja Schumit utánozni abban,hogy bevonja magát a csapat dolgaiba a pályán és azon kívül is.

F1890
#4 F1890 2016. október 08. 16:23  
Michael:
+AFA!

LOL

Janisf
#3 Janisf 2016. október 08. 15:31  
Michael:
+AFA!

Na basszus már itt is! :D

Michael
#2 Michael 2016. október 08. 15:13  
Janisf:
4. lett nem? 4+3 az nem 7? :D

+AFA!

Janisf
#1 Janisf 2016. október 08. 14:42  

4. lett nem? 4+3 az nem 7? :D

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Kimi Räikkönen

02016.10.27. 22:37

Megbénítják a versenyzőket a túl sok szabállyal?

"Ha kreálnak egy új szabályt, azzal nem teszik szabadabbá a versenyzőket"

02016.10.27. 21:48

Button már várja az utolsót

„Elkezdtem a visszaszámlálást”

12016.10.27. 21:42

Vettel: Nem igaz, hogy mindent rosszul csináltunk!

„Akik ezt mondják, nem tisztelnek minket eléggé”