Vettelt: „Ezt tényleg el kell neked magyaráznom?”

F1 banner 2017
írta: M4Sport
2016. október 31. 19:03
FOTÓ: ©xpbimages.com

Meggyűlt a bajuk a riporternőknek Sebastian Vettellel a vasárnapi verseny után. Vagy inkább Vettelnek gyűlt meg a baja velük…?

A négyszeres világbajnok Charlie Whitingtól azonnal bocsánatot kért az eredményhirdetés után, a rádiós kirohanásait pedig a verseny hevével és az adrenalinnal indokolta. Sebastian Vettel azonban még a leintés utáni interjúk során is kissé paprikás hangulatban volt.

Tanja Bauer, a német Sky riportere Max Verstappen nyilatkozatát akarta idézni neki, ám ő közbevágott: „Ez engem nem érdekel.” Miután Bauer türelemre intette, újra közölte: „Másik kérdést! Tényleg nem érdekel” – mondta.

A brit Sky Sportsnál szintén egy hölgy, Rachel Brookes szenvedett meg a némettel. Amikor trágárságáról kérdezte, azt felelte: „Nem értem, miért akarsz sarokba szorítani ezzel a kérdéssel. Nem is értem, miért akarsz olyan választ tőlem, ami aztán újra bajba sodorhat.”

Végül ott volt még a brit Channel4 csatorna munkatársa, Lee McKenzie, aki arra volt kíváncsi, Vettel Verstappen helyében hogyan viselkedett volna a kanyarlevágás után. „Ezt tényleg el kell neked magyaráznom? Hány versenyen voltál már ott? Elég nyilvánvaló volt, nemde?”

A már évek óta a paddockban dolgozó, Vettellel számos interjút készítő McKenzie azt is fölvetette, káromkodás közben talán arra is gondolnia kellene, hogy többek között gyerekek példaképének is számít. „Mit akarsz ezzel a kérdéssel elérni? Azt hiszed, hogy a gyerekekre gondolok ilyenkor, akik a versenyt nézik? Természetes, hogy nem! Csak futom a saját versenyemet. Azt hiszed, hogy a srácok rám gondolnak, amikor versenyeznek? Nem, ők is a maguk versenyét futják.”

Vetteltől azt is megkérdezték, fog-e beszélni Verstappennel a történtekről. „Ha valakinek beszélgetést kell kezdeményeznie, az szerintem inkább ő. Én nem tudok mit mondani. Egyértelmű, mi történt, és hogy ezek után felment a pumpa nálam, szerintem érthető.”

Oszd meg!

5 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

f1m12
#5 f1m12 2016. november 01. 11:56  
KIMI AND THE RED POWER:
Mert el kellett volna engedni? Hamnek miért nem szólt valaki, hogy engedje el a fél mezőnyt a rajt után?

nem kellett volna elengedni. a pályát elhagyta. Hamilton meg ki tartotta fel, h háturól a többiek felérjenek rá?

KIMI AND THE RED POWER
#4 KIMI AND THE RED POWER 2016. október 31. 20:39  
f1m12:
engem is bosszantott volna, h az egyik feltart, a másik meg közeledik, annyira nyilvánvaló volt. aztán meg eljátszák a mi semmiről se tudunk, korrektek vagyunk szent pilótákat, akik egymás sikerének örülnek....ááá de hamis

Mert el kellett volna engedni? Hamnek miért nem szólt valaki, hogy engedje el a fél mezőnyt a rajt után?

vinyei93
#3 vinyei93 2016. október 31. 19:55  

Én végig Vettel mellett voltam, a büntetést se ertem, de ha tényleg így reagált a riporterek kérdésére, az mar talán túlzás. Legalábbis úgy gondoltam, hogy okosabban is le tudja reagálni. Érthető h ideges, de ezekkel a válaszokkal szerintem nagyobb gondot okozott saját magának mint azzal ha válaszol normálisan. :/

f1m12
#2 f1m12 2016. október 31. 19:48  

engem is bosszantott volna, h az egyik feltart, a másik meg közeledik, annyira nyilvánvaló volt. aztán meg eljátszák a mi semmiről se tudunk, korrektek vagyunk szent pilótákat, akik egymás sikerének örülnek....ááá de hamis

khristiank
#1 khristiank 2016. október 31. 19:41  

most már végig kell játszania a full kretént, de jól terelgeti :D

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Nico Hülkenberg

12016.12.10. 16:02

Lowe is elhagyja a Mercedest?

Meglepetésre nem a Ferrari lehet az új munkaadója

52016.12.09. 19:57

Legyőzné az egyik óriást a Force India

„Azt, amelyik majd rossz formában lesz”

02016.12.09. 18:52

A Liberty januárban szavaz az F1 átvételéről

Ecclestone sem tudja, sor kerül-e a felvásárlásra