Videó: Hamilton vicces jelenete egy gyanútlan taxisofőrrel...

írta: M4Sport
2016. január 21. 09:02
FOTÓ: ©xpbimages.com

Humoros jelenetet élt át Lewis Hamilton a közelmúltban az Egyesült Államokban. Egy taxisofőr úgy alkotott róla véleményt, hogy mindeközben sejtése sem volt arról, kivel beszélget…

Számos vicces anekdotát hallhattunk már gyorshajtó versenyzőkről, akiket megállítva a rendőr nem ismert föl, s számon kérte rajtuk, hogy talán az F1 sztárjának képzelik magukat. A múlt év végén Lewis Hamilton is előállt egy efféle történettel – most azonban egy ennél is viccesebb jelenet főszereplőjévé és témájává is vált egyszerre.

A háromszoros világbajnok közösségi oldalán számolt be egy Los Angeles-i taxisofőrrel való beszélgetéséről. A férfinek azonnal szemet szúrtak az ismerős arcvonások, amit meg is említett a britnek, arra azonban nem gondolt, hogy Lewis Hamilton hasonmása valójában maga Lewis Hamilton… „A sofőröm azt mondta, úgy nézek ki, mint én” – írta nevetős szmájlik kíséretében a címvédő az Instagramon, ahová feltöltött két videót is, melyeket a helyzet komikumára reagálva gyorsan fölvett.

A sofőr nem győzte dicsérni őt: „Tökéletes, tudja, mit kell csinálnia! Egyszerűen tökéletes!” – mondta vezetés közben. Hamilton természetesen igyekezett rájátszani a szituációra, s gyanútlanul rákérdezett: „Ő a legjobb versenyző?” – „Ő a legjobb” – érkezett a határozott válasz.

„És mennyit ér szerinted?” – tette föl az újabb kérdést a Mercedes sztárja.

„Én mondom, megér vagy 60 milliót. Vagyis 6 milliárdot!” – javította magát.

„És hogy hívják?” – jött a lényegre tapintó kérdés.

„Lewis Hamiltonnak” – mutatta be a brit bajnokot önmagának.

A humoros jelenet persze óriási siker az interneten – már több mint 33 ezren tetszikelték a videókat. Hamilton azt végül nem árulta el, leleplezte-e magát a beszélgetés végén, a dicsérő szavakat mindenesetre megköszönte ismeretlen barátjának.

My driver said I look like me Pt. 2 😂😂😂, Thank you, man 🙏🏾 Snapchat: lewishamilton

Lewis Hamilton (@lewishamilton) által közzétett videó,

My driver said I look like me pt. 1 😂😂😂😂 Snapchat: lewishamilton #6billion

Lewis Hamilton (@lewishamilton) által közzétett videó,

Oszd meg!





0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary