Videó: Így hastáncol Daniel Ricciardo…

írta: M4Sport
2016. november 24. 09:29
FOTÓ: ©Red Bull/Getty Images

Két keréken hangolt a Red Bull két versenyzője az év utolsó nagydíjhétvégéjére. A sivatagi „homokozás” után Daniel Ricciardo ráadásul még hastánc(nem)tudását is megcsillogtatta…

Ha már Abu-Dzabiban van a szezonzáró, viszonylag nehéz elkerülni a sivatagot – a Red Bull szerdán viszont nem is törekedett ilyesmire. A pályától úgy egyórányi autóútra lévő homokos vidék felé vették az irányt, hogy Daniel Ricciardo és Max Verstappen krosszmotorral, Christian Horner csapatfőnök pedig négy keréken mókázzon egy jót a sivatagban. A Dakaron is résztvevő motorversenyző, Sam Sunderland látta el őket pár tippel.

Ricciardónak különösen tetszett a motorozás. „Mindig is motorozni akartam, de anyukám túl veszélyesnek találta, és sosem tudtam volna rávenni őt. Végül egy gokartban állapodtunk meg” – mondta a kétkerekűek iránt érzett szenvedélyéről az ausztrál.

Ricciardo az este folyamán aztán már a „táncparketten” villogott. Egy hastáncos hölgy társaságában bohóckodott jót a média képviselőinek szeme láttára, melyről szerencsére videók is készültek…

Oszd meg!

2 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

Jadeite
#2 Jadeite 2016. november 24. 18:27  
Lombardo:
A mexikói sírasa, az interlagosi megsemmisülése után most itt ez a hastáncos bohóckodás, ahól jól láthatóan ég a pofája. Ezek most nem Ricc hetei.

Na látod, ezért mondták, h ne igyál gyógyszerre.

Lombardo
#1 Lombardo 2016. november 24. 13:17  

A mexikói sírasa, az interlagosi megsemmisülése után most itt ez a hastáncos bohóckodás, ahól jól láthatóan ég a pofája. Ezek most nem Ricc hetei.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Nico Rosberg

352016.12.03. 14:08

Rosberg: Ha nem lettem volna bajnok, folytatom!

Egyelőre kizártnak tartja, hogy egy nap visszatér

102016.12.03. 12:36

Hamilton: Néha kényelmetlenül éreztem magam

„Mélyebbre kellett ásnom, mint az előző években”