Videó: Üléspróbán a mosolygós Räikkönen!

írta: M4Sport
2016. február 12. 13:44
FOTÓ: ©Ferrari

A bemutatóra való hangolódás részeként újabb videót tett közzé a Ferrari: ezúttal a rendkívül mosolygós Kimi Räikkönen üléspróbáját láthatjuk…

Már valóban a célegyenesébe érkezett a Scuderia 2016-os tesztidényre való felkészülése. Az olaszok ezen a héten rakták össze új versenygépüket, s indították be először azt. Utóbbiról csütörtökön egy videót is közzétettek, melyen, ha látni nem is, hallani már lehetett továbbfejlesztett V6-os erőforrásukat. Pénteken pedig előálltak Kimi Räikkönen üléspróbás felvételeivel is.

A finn úgy tűnik, jó hangulatban tért vissza a maranellói gyárba, ahol a képek tanulsága szerint már mindenki ott volt, aki számít: a csapatfőnök, Maurizio Arrivabene, az új szerzemény, Jock Clear, a vélhetően Massimo Rivola sportigazgatói szerepkörét megöröklő Diego Ioverno, valamint Räikkönen versenymérnöke, Dave Greenwood is. No meg az új autó, amit azonban természetesen mi még nem pillanthattunk meg.

Állítólag több lesz rajta a fehér, mint amit eddig megszokhattunk, és erre utaló jel lehet, hogy a videón látható, Räikkönen overallja is kifehéredett. A csapat hivatalos bemutatójára várhatóan egy hét múlva, február 19-én kerül majd sor.

Oszd meg!

1 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

Enveblo
#1 Enveblo 2016. február 12. 13:54  

a lábon két oldalt lett fehér, meg a váll, itt egyáltalán nem lett sok a fehér, sőt még jobb is

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Austin, lányok

1532016.10.23. 20:22

Amerikai Nagydíj – futam

02016.10.23. 16:05

Retteg az újabb hibától a Mercedes

Már minden apróság aggasztja őket – inkább túlzásba viszik az óvatoskodást