Villeneuve nem írt alá a BAR-Hondánál?

írta: Motorsportal
2003. október 01. 23:40
Jacques Villeneuve számára nem alakultak kedvezően az Amerikai Nagydíj eseményei. A BAR-Honda versenyzőjének a motor meghibásodása miatt idő előtt fel kellett adnia a küzdelmet. "Szép lett volna, ha sikerül pontot szereznem, de sajnos nem így történt" - jelentette ki a csalódott versenyző a futamot követően.

Míg a csapat Mugellóban készül az évad utolsó megmérettetésére, Villeneuve néhány napos pihenőt tart. "Mielőtt Japánba utaznék, néhány napot az Államokban töltök. Bízom benne, hogy sikerül kipihennem magam és találkoznom néhány barátommal, mielőtt Tokióban kell megjelennem a Honda PR rendezvényén."

A Blick értesülései szerint a kanadai versenyző nem írta alá szerződésének meghosszabbítását a csapattal. "Szerencsére nem írtam alá újra a BAR-Hondánál három héttel ezelőtt. Megbántam volna. Bízom benne, hogy nem a Japán Nagydíj lesz az utolsó versenyem."

Amennyiben igazak az híresztelések és Jacques Villeneuve saját akaratából nem hosszabbította meg szerződését a BAR-Hondával, elképzelhető, hogy a kulisszák mögött komoly tárgyalások folynak az 1997-es esztendő világbajnokával, aki egyelőre nem kíván visszavonulni.

Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Lewis Hamilton

02016.10.24. 19:51

Alonsót a Mercedes és egy bajnoki cím sem tudná maradásra bírni

Csak akkor folytatja, ha élvezni fogja a vezetést

12016.10.24. 17:55

Malajzia lemond az F1-ről?

Kérdéses a futam sorsa