Villeneuve síel, míg egykori F1-es kollegái téli teszteken vesznek részt

írta: Motorsportal
2003. december 01. 11:52
A 2003-as évadzáró futamát megelőzően egy héttel a BAR-Honda közölte az 1997-es esztendő világbajnokával, hogy a továbbiakban nem tartanak igényt a munkájára, s helyét a japán Takuma Szato veszi át.

Villeneuve elképzelhetőnek tartja, hogy ezzel véget ért autóversenyzői pályafutása, azonban úgy véli, hogy nem fog unatkozni Formula-1 nélkül. "Elég nagy a valószínűsége annak, hogy ezzel befejeződött a karrierem, de meg tudok barátkozni a gondolttal. Ha őszinte akarok lenni, be kell vallanom, néha úgy érzem, hogy egy részem nem is szeretne visszatérni a Formula-1-be. Nincs ott semmi, ami hiányozna, és nem hiszem, hogy unatkozni fogok."

Jaques Villeneuve-nek a jövőben több ideje lesz arra, hogy azt tegye, amit szeret. "Síelni fogok és néhány zenei kurzust is felkeresek. Nincsen feltétlenül szükségem az autóversenyzésre, az adrenalin szintem akkor is a magasba szökik ha sífelszerelést vásárolok. Ha autóba szeretnék ülni, veszek magamnak egy pályát és a barátaimmal összemérem a tudásomat. Ez sokkal jobb, mint a Jaguarnál fizetni egy helyért, nemde?"


Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Sebastian Vettel

02016.10.26. 11:33

Így segíti a NASA módszere Hamiltont és a Mercedest

Csúcsformában bármilyen időzónában

32016.10.26. 10:47

Massa: Alonso jóban lehet a bírákkal…

"Nem értem, miért nem adtak neki büntetést"

32016.10.26. 09:46

Közel a Dennis-korszak vége a McLarennél – Whitmarsh is az utódjelöltek között?

Egyre erősebb a távozásáról szóló pletyka