Villeneuve szerint a Jaguárnak ki kellene szállnia

írta: Motorsportal
2003. december 31. 21:53
Az utóbbi hetekben elcsendesedtek a "viharok" Jacques Villeneuve pályafutásával kapcsolatban, míg egyes források úgy tudják, hogy a kanadai versenyző visszatér a Formula-1-be.

"Az élcsapatok nem érdeklődnek irántam, még akkor sem, ha ingyen állnék a rendelkezésükre. Csak illemből álltak szóba velem. Az évad végén divatba jött, hogy engem kritizáljanak. Még Partick Head, a Williams csapattól is beállt közéjük. Oda kellene állnom eléjük, holott nem akarnak engem?" – tette fel a kérdést az 1997-es esztendő világbajnoka.

Mialatt az élcsapatok nyilvános érdeklősét nem mutatnak Villeneuve iránt, a pilótát összefüggésbe hozták a Jordan, illetve a Jaguar versenyistállókkal, ahol azonban fizetnie kellett volna. "A Jaguar eladta a második helyét, ami nem helyénvaló. Ha egy gyári nem csapat nem engedheti meg magának, hogy két olyan versenyzőt alkalmazzon, akit szeretne, akkor ki kellene szállnia. A Jaguar nem Minardi." – nyilatkozta a sport auto munkatársának Villeneuve.

A kanadai versenyző nem hiányolja a Formula-1-et. "A november olyan volt, mint mindig. Egy kivétellel. Nem volt lehetőségem arra, hogy tesztelhessek. De ez nem is hiányzik. Az elmúlt két esztendőben azzal a tudattal kellett részt vennem a teszteken, hogy egyes emberek a csapatban ellenem dolgoznak. Az ilyenek nélkül jól megvagyok."
Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.FORMA-1 HÍREK

Daniel Ricciardo

02016.10.21. 20:23

Amerikai Nagydíj – második szabadedzés

Beszámoló az eseményről

02016.10.21. 19:56

Nemet mondott az FIA a bahreini tesztre

A csapatok most Ecclestone-nal tárgyalnak

02016.10.21. 19:33

Gyorsan reagált az FIA a lefulladó autók problémájára

Kifejlesztettek egy automatikus rendszert