Visszatér a Ferrari technikai igazgatója

írta: M4Sport
2016. április 14. 08:39
FOTÓ: ©xpbimages.com

Ismét munkába állt a Ferrarinál James Allison. A csapat technikai igazgatója felesége tragikus halála miatt hagyta ki az elmúlt heteket.

A brit szakember felesége, Rebecca nem sokkal az Ausztrál Nagydíj után hunyt el tragikus hirtelenséggel, a hírek szerint agyhártyagyulladás következtében. James Allison ezt követően szabadságot kapott a Ferraritól, hogy visszatérhessen nagy-britanniai otthonába, ahol két gyermeke várta őt. A Bahreini Nagydíj idején sem a versenypályán, sem a gyárban nem volt jelen, ám a La Republica úgy értesült, ezen a hétvégén már újra segíti a vörösök munkáját – igaz, csak Maranellóból.

A 48 esztendős szakember már az eredeti tervek szerint sem kísérte volna el csapatát a helyszínre, miután idén előre jelezte, a versenyek többségét kihagyja, hogy a gyári munkálatokra fókuszálhassa figyelmét. Tavalyi szerepkörét a boxfalon a Mercedestől érkezett vezető mérnök, Jock Clear látja el.

Oszd meg!

2 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

Janisf
#2 Janisf 2016. április 14. 10:10  
Hombre B:
Holnapi sajtó meetingen ezt MA meg is erősítheti, de tényleg csak akkor térjen szerintem vissza, hogy ha mindent el tudott rendezni. Ferrari-val kapcsolatban még egy múlt hónapi hír: http://www.mahle.com/mahle/en/news-and-press/press-releases/mahle-expands-cooperation-with-scuderia-ferrari.jsp

Lehet hogy a munka segít a gyász feldolgozásában.. Eltereli a gondolatokat...

Hombre B
#1 Hombre B 2016. április 14. 09:05  

Holnapi sajtó meetingen ezt MA meg is erősítheti, de tényleg csak akkor térjen szerintem vissza, hogy ha mindent el tudott rendezni.

Ferrari-val kapcsolatban még egy múlt hónapi hír:

http://www.mahle.com/mahle/en/news-and-press/press-releases/mahle-expands-cooperation-with-scuderia-ferrari.jsp

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Taylor Swift

52016.10.25. 13:43

Bezzeg Alonso...

Az olasz sajtó szerint a Ferrarinál még vannak, akik hiányolják

42016.10.25. 12:01

De mi baja Rosberggel Ecclestone-nak?

Magyarázkodni volt kénytelen kijelentése miatt