Willi Weber szeretné, ha Ralf Schumacher a McLarenhez igazolna

írta: Motorsportal
2003. május 25. 13:36
Bár Ralf Schumacher és Willi Weber nem szeretne szerződést bontani a Williams-BMW-vel, Weber azonban szívesen tárgyalna a McLaren-Merdeces csapatával védence ügyében.

A Schumacher testvérek menedzsere néhány héttel ezelőtt a német sajtónak úgy nyilatkozott, hogy a BMW-Williams csapatnál felmerült problémák miatt szóba került az ifjabbik Schumi Toyotához való igazolása is. Ezt azonban Ralf Schumacher és a Toyota csapatfőnöke, Ove Andersson is valótlannak tartja. Weber viszont azt sem tartja kizártnak, hogy Ralf a McLaren-Mercedes csapathoz igazoljon.

"Ha Norbert Haug felhívna, azonnal leülnék vele tárgyalni" - nyilatkozta Weber a Stuttgarter Nachrichten c. lapnak. Elvileg semmi nem zárja ki ennek a lehetőségét, mivel David Coulthard szerződése az év végén lejár.

Ennek ellenére azonban ez még várat magára, mivel Ralfot szerződés köti jelenlegi munkaadójához. "Ralf nem fog szerződést bontani a csapattal, 2004-ig a BMW-Williams-nél marad. Természetesen számomra az lenne a legjobb, ha tovább maradhatna, azonban ahhoz elengedhetetlen feltétel az, hogy olyan autót kapjon, amivel győzni is tud."

Partick Head egyelőre abban bízik, hogy hamarosan jobb eredményeket tudnak majd elérni. "Sajnos azt kell mondanom, hogy az aerodinamika még nem tökéletes, de igyekszünk nagy előrelépéseket tenni. Lassan az évad közepe felé járunk, a megfelelő emberek a megfelelő pozícióban vannak, de még nagyon sok minden történhet, ezért jelenleg nem szeretnék véleményt nyilvánítani világbajnoki esélyeinket illetően."

Weber szerint nagyon bosszantó lenne, ha a folyamatos fejlesztések miatt Ralf nem lenne esélyes világbajnoki cím megszerzésére. "Évről évre reménykedik az ember, hogy most végre egy olyan autót kap, amellyel jó eséllyel indulhat a végső dialalért..."
Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Lewis Hamilton

02016.10.24. 19:51

Alonsót a Mercedes és egy bajnoki cím sem tudná maradásra bírni

Csak akkor folytatja, ha élvezni fogja a vezetést

12016.10.24. 17:55

Malajzia lemond az F1-ről?

Kérdéses a futam sorsa