Wurz nem igazol a Jaguarhoz

írta: Motorsportal
2003. július 21. 11:49
Nemrégiben olyan híresztelések láttak napvilágot, miszerint a McLaren tesztpilótája, Alexander Wurz a Jaguar csapatnál folytatja Formula-1-es pályafutását. Az osztrák pilóta azonnal cáfolni kezdte a felröppent híreket.

A Kleine Zeitung c. lapnak adott interjújában Wurz őrültségnek nevezte a hírt, amelyet arra alapoztak, hogy a Superfund - jelenleg a Minardi csapat támogatója - járt közben Wurz ügyében. "Az igaz, hogy itt Silverstone-ban tárgyaltam a a Superfunddal, de nem ők támogatnak engem. A vállalat azért kap tőlem pénzt, mert én vagyok az egyik befektetőjük."

Amennyiben a Mercedes szállítaná a Jordan csapatnak a motorokat, egész biztosan döntő szerepet játszanának a pilóták kiválasztásában, ami Wurz számára meghozhatná a várt versenypilótai állást. David Coulthard szerződése egyelőre még nem került meghosszabbításra, így bizonytalan, hogy az elkövetkezendő esztendőben is a McLaren-Mercedes szolgálatában áll majd.

Alex Wurz szintén elképzelhetetlennek tartja, hogy Juan Pablo Montoya a McLarennél folytatja pályafutását. "Butaság azt gondolni, hogy Juan Pablo nálunk folytatja Formula-1-es pályafutását. Egész biztos, hogy marad a BMW-Williams-nél."


Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.

HairHungary

 FORMA-1 HÍREK

Lewis Hamilton

02016.10.24. 19:51

Alonsót a Mercedes és egy bajnoki cím sem tudná maradásra bírni

Csak akkor folytatja, ha élvezni fogja a vezetést

12016.10.24. 17:55

Malajzia lemond az F1-ről?

Kérdéses a futam sorsa