Könyvajánló: Száguldó Cirkusz 2003

írta: SzNZsolty
2003. november 14. 19:51
FOTÓ: ©DaimlerChrysler
Ecclestone és Schumacher
© DaimlerChrysler
December első hetében jelenik meg a Formula - Száguldó cirkusz 2003., Magyarország F1-es magazinjának képes szezon-összefoglaló albuma.

A könyvet Dávid Sándor, Joó Gábor és Sulyok Barnabás, a Formula magazin munkatársai jegyzik, a fényképeket a világ legjobb F1-es fotósai készítették.

A kötetet már most előjegyezheti* a formula@formula.hu email címen vagy a 40/200-219-es előfizetői számon. A kiadvány ára: 4.900.- Ft, de az albumon kívül a Formula - Száguldó cirkusz 2003. minden vásárlója egy-egy értékes ajándékkal is gazdagodik.

További információk a www.szaguldocirkusz.hu honlapon.

Az előjegyzés semmiféle kötelezettséggel nem jár, a megjelenés előtt csekket küldünk ki.
*Csekkes befizetés esetén nincs postaköltség.

Tisztelt Olvasó!

Immár visszatérő megtiszteltetés számomra, hogy e színvonalas kiadvány előszavához a könyv szerkesztői tőlem kérnek pár gondolatot. Az előző esztendőkben amolyan előlegezett bizalomnak éreztem mindezt, hiszen a Forma 1 világába kalauzoló és annak 12 hónapját felelevenítő száguldó cirkuszban még F-3000-es versenyzőként szerepeltem.
Akkor még csak titkon bízhattam abban, hogy idén már valóban közöm lesz a könyvhöz, sőt annak lapjain én is ott szerepelek majd Michael Schumacher, Juan Pablo Montoya, Kimi Raikönnen és a többiek társaságában.
Nos, a titokban dédelgetett reményből mára valóság lett, hiszen idén beléphettem a Forma 1 magyarok számára eddig zárt kapuján, és első magyar F1-es versenyzőként a Hungaroringen, majd Monzában is ott lehettem a világsztárok között.
Ha valamit ki kell emelnem ebből az évből, akkor az a monzai verseny, amelyről a sportág szakértői tudják, hogy minden idők leggyorsabb Forma 1-es futamát hozta. Azon a futamon magyar felségjelekkel köröztem a Jordan autójában, és végül a 11. helyen értem célba, ami életem eddigi legnagyobb sikerét jelentette.
A versenyt követően, de egész évben rengeteg bíztatást, bátorítást kaptam a hazai autósport rajongóitól, és számomra elképzelhetetlen szeretethullám vesz körül azóta is. Mindig nehézséget okoz, hogy ezt a szeretetet hogyan viszonozzam, hol akad olyan fórum, ahol elmondhatom az értem szorító ismeretlen honfitársaimnak, mennyire hálás vagyok a sok bíztatásért, amit tőlük kapok. Nos, ezúton szeretném megragadni a kínálkozó alkalmat, és amellett, hogy e csodálatos és igényes kiadvány minél gyakoribb forgatására és olvasására bíztatom Önöket, megköszönöm, hogy szurkoltak, szorítottak értem!

Jó olvasást és sok kellemes versenyt kíván Önöknek:

Baumgartner Zsolt
Oszd meg!

0 hozzászólás

Hozzászóláshoz jelentkezz be, vagy ha még nem vagy a Motorsportal.hu tagja itt tudsz regisztrálni.PIT STOP

Hamilton, ahogy még sosem láttuk (videó)

FORMA-1 HÍREK

Jenson Button

02016.10.20. 23:31

Alonso: Vissza a normalitásba

Amiért Szuzukát csak egyszeri kisiklásnak tekintik

12016.10.20. 23:02

Verstappen már nem függ Ricciardótól

Nem hatotta meg a Mercedes óvása

02016.10.20. 22:44

Megnevettetett újságírók: A texasi cowboy szólalt meg Ricciardóból!

"A pokolba is, inkább egy kicsit lassabban megyek!"